DJI Mavic 2 Pro Review: Beste 4K UHD Camera Drone voor beginners

Het is een van de beste slimme camera-drones met ingebouwde 4K UHD-camera-apparatuur voor zowel beginners als professionals. Als je op zoek bent naar een van die grote drones zoals Holy Stone HS720E en Potensic D68. Maar je hebt liever de luxe van een high-end camera-drone die echte 4K UHD-foto’s en videoresolutie kan maken met ongelooflijk hoge details.

Zoek dan niet verder, want de DJI Mavic 2 Pro is een van de beste opvouwbare drones voor beginners, professionals en reizigers die momenteel op de markt is. Het zit boordevol geweldige vliegsnelheid, prestaties en wordt geleverd met tal van functies die je bezig zullen houden. Ook al is de DJI Mini 2 nu uit en hoeft hij helemaal niet te worden geregistreerd bij de Federal Aviation Administration (FAA). De DJI Mavic 2 Pro blijft om een ​​aantal redenen een duidelijke keuze.

Daarom heb ik een diepgaande DJI Mavic 2 Pro-recensie samengesteld om je door alle details te leiden die je moet weten over deze slimme 4K UHD-cameradrone. In deze review zal ik het hebben over de bouw- en ontwerpkwaliteit, vliegprestaties, camerakwaliteit en functies van deze drone. Dat gezegd hebbende, moet je een DJI Mavic 2 Pro-drone kopen? Blijf bij ons en lees de DJI Mavic 2 Pro-recensie om erachter te komen!

DJI Mavic 2 Pro: Inhoud van de verpakking

Een van de belangrijkste onderdelen van deze recensie is om te weten wat er in het pakket zit. De DJI Mavic 2 Pro wordt geleverd in een compleet pakket en je hebt ook de mogelijkheid om een ​​”Fly More Combo” -kit aan te schaffen als je extra batterijen, reiskoffer en extra kabels wilt.

Ik raad echter ten zeerste aan om een ​​vierde vliegaccu voor DJI Mavic 2 Pro aan te schaffen, omdat je zeker op tijd een reservebatterij nodig zult hebben. Bovendien moet je een 128 GB micro SD-kaart kopen die bij deze drone past. De DJI Mavic 2 Pro produceert 4K UHD-video’s en dat kan vrij snel geheugen opvreten, dus het is goed om een ​​micro SD-kaart te hebben die grote geheugenbestanden kan bevatten.

Dji Mavic 2 Pro-Pakketinhoud

Standaardpakket:

 • 1 x DJI Mavic 2 Pro-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 6 x propellers
 • 1 x vluchtbatterij
 • 1 x batterijlader
 • 3 x RC-kabel
 • 1 x gimbalbeschermer
 • 1 x Gebruikershandleiding

Vlieg Meer Combo Kit:

 • 1 x DJI Mavic 2 Pro-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 8 x propellers
 • 3 x vluchtbatterij
 • 1 x batterijlader
 • 1 x batterijladerhub
 • 3 x RC-kabel
 • 1 x gimbalbeschermer
 • 1 x reiskoffer
 • 1 x Gebruikershandleiding

DJI Mavic 2 Pro: ontwerp- en bouwkwaliteit

Mijn eerste indruk bij deze opvouwbare cameradrone was het hoogwaardige vakmanschap. Het is gemaakt van duurzaam aluminium materiaal dat een uitzonderlijk en duurzaam frame biedt. Dat maakt het moeilijk om de DJI Mavic 2 Pro uit elkaar te halen, een onmisbare ontwerpfunctie voor beginners en professionals die lange tijd met een drone willen vliegen. De motorarmen zijn opvouwbaar en zijn uitgerust met borstelloze motoren die superieure vliegsnelheid en prestaties leveren.

Opgevouwen heeft de drone een totale lichaamsafmeting van 214 x 91 x 84 mm. Bij het uitklappen van de motorarmen heeft het een totale lichaamsafmeting van 322 x 242 x 84 mm. De DJI Mavic 2 Pro drone weegt 907 gram wat minimaal 4 keer meer is dan de DJI Mavic Mini. Elke motorarm is voorzien van ingebouwde LED-lampjes die visuele hulp bieden tijdens dag- en nachtvluchten.

Dji Mavic 2 Pro-Drone

Ik vond het ook leuk hoe modern, modulair en strak dit drone-ontwerp is. Om de DJI Mavic 2 Pro drone in te schakelen, drukt u eenvoudig op de aan/uit-knop bovenop de batterij. Als u van batterij wilt wisselen, houdt u gewoon de veilige sloten aan beide zijden vast, verwijdert u een opgeladen batterij en plaatst u deze. De batterij is voorzien van ingebouwde LED-lampjes die je op de hoogte houden hoeveel sap er nog in zit.

Aan de voorkant is de drone uitgerust met een Hasselblad-camera met een 1 “CMOS-sensor en legt meesterlijk tot 48 MP foto’s vast met geweldige details en kleurniveau. Elke enthousiaste luchtfotograaf moet weten dat de DJI Mavic 2 Pro een van de beste cameraspecificaties in zijn prijscategorie heeft. Over het algemeen is dit drone-ontwerp zeer solide, duurzaam en vakkundig vervaardigd met hoge kwaliteit.

DJI Mavic 2 Pro: vliegprestaties

Het vliegen met de DJI Mavic 2 Pro-drone is het meest opwindende deel. Als je een beginner bent en geen eerdere vliegervaring hebt. Maak je geen zorgen, want vliegen met de DJI Mavic 2 Pro drone is eigenlijk heel gemakkelijk dan je denkt. Sterker nog, deze opvouwbare quadcopter is voorzien van een aantal veiligheidsvoorzieningen. Bovendien kan hij tot 44 mijl per uur vliegen.

Dji Mavic 2 Pro Cameradrone

De DJI Mavic 2 Pro is uitgerust met een 360-graden obstakelvermijdingssensor waarmee de drone zijn omgeving in een volledige cirkel kan zien. Zelfs als je in krappe ruimtes navigeert, biedt het ingebouwde obstakelvermijdingssysteem van de DJI Mavic 2 Pro een kussen tussen de objecten en de drone. Bovendien is deze quadcopter uitgerust met een GPS / GLONASS-systeem dat de meeste stabilisatieproblemen elimineert.

Dat zorgt ervoor dat de DJI Mavic 2 Pro in staat is om nauwkeurige positionering te behouden, waardoor het voor een beginner super eenvoudig genoeg is om te leren vliegen met een drone. Omdat je het grootste deel van de tijd met de drone rondvliegt in plaats van de stabiliteit aan te passen, wat gebruikelijk is bij speelgoeddrones zoals Sanrock U52 en Tomzon D25. Een enkele batterij biedt tot 31 minuten en kan met gemak matige tot harde wind weerstaan ​​dankzij het gewicht dat een natuurlijke buffer tegen de weersomstandigheden vormt.

Een andere belangrijke vliegprestatie die de DJI Mavic 2 Pro drone te bieden heeft, is een groter vliegbereik. Van alle drones die je op de consumentenmarkt ziet, is de DJI Mavic 2 Pro een van de drones met een indrukwekkend vliegbereik tot 18 kilometer. De naaste concurrenten zijn DJI Mavic Air 2 en Mini 2, met een vliegbereik van respectievelijk 11,5 mijl en 6,2 mijl.

DJI Mavic 2 Pro: camerakwaliteit

In het volgende deel van onze diepgaande DJI Mavic 2 Pro review zullen we het hebben over camerakwaliteit. Of je nu een beginner, reiziger of drone fotograaf bent. Het is altijd een slim idee om een ​​drone te kopen die echt goede cameraspecificaties heeft. Hoewel er genoeg camera-drones zijn om uit te kiezen, is DJI een van de populaire drone-merken die bekend staat om het maken van hoogwaardige quadcopters. Waarmee je geld kunt verdienen met deze DJI-drones.

De DJI Mavic 2 Pro wordt geleverd met een 4K UHD-camera. Het kan foto’s en video’s vastleggen met een resolutie van 4K UHD-resolutie. Bovendien is het in staat om video’s op te nemen met 60 FPS, wat beter is dan DJI Phantom 4 Pro. Drone-fotografen zullen ook genieten van een van de grootste upgrades die de Mavic 2 Pro biedt voor het produceren van video’s met een indrukwekkende 100 MB/S. Het kan zowel JPEG- als RAW-bestandsindelingen produceren, wat flexibiliteit biedt om de afbeeldingen te bewerken voor uiteindelijke productie.

Dji Mavic 2 Pro Slimme Camera-Drone

De Hasselblad-camera is gemonteerd op een 3-assige gimbal-stabilisator die hem tijdens de vliegoperaties waterpas houdt. Het kan ook op afstand worden aangepast met behulp van de afstandsbediening. Via de DJI Go 4-app heb je de mogelijkheid om de camera van de drone te gebruiken, zoals Hyperlapse-modus, Panorama-modus en Timelapse-modus om meeslepende video’s te maken om de aandacht van je publiek te trekken. De DJI Mavic 2 Pro-camera maakt gebruik van verbeterde HDR-technologie om een ​​complete en levendige kleurkwaliteit te creëren.

De camera kan ook H.264 of H.265 gebruiken. Hoewel het zeer is

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken