DJI Smart Controller Review: beste afstandsbediening voor DJI Drones

Ben jij een DJI Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom drone-eigenaar? Als u op zoek bent naar een manier om uw vliegervaring te upgraden. De DJI Smart Controller is er om uw vliegen veel eenvoudiger, gemakkelijker en plezieriger te maken. Terwijl zowel DJI Mavic 2 Pro als Mavic 2 Zoom de afstandsbediening gebruiken die qua ontwerp en gebruik vergelijkbaar is met de originele DJI Mavic Pro.

De DJI Smart Controller tilt je hele vliegervaring naar een hoger niveau. Door een ingebouwd scherm te introduceren waarmee u video in realtime kunt bekijken en de signaalverbinding met de drone kunt verbeteren, waardoor de latentie wordt verminderd in vergelijking met smartphones. Het inschakelen van de DJI Mavic 2-drones duurt lang genoeg, dus waarom niet met de DJI Smart Controller?

Hier in onze diepgaande DJI Smart Controller-recensie, ga ik alle details delen die je moet weten over deze mooie gadget. Aan het einde van het review-artikel kun je beslissen of je de DJI Smart Controller wilt kopen of dat je de originele afstandsbediening wilt gebruiken. Laten we zonder verder oponthoud de bal aan het rollen brengen en ontdekken waarom DJI Smart Controller de beste afstandsbediening is voor DJI-drones.

DJI Smart Controller: ontwerp- en bouwkwaliteit

Mijn eerste indruk met de DJI Smart Controller was hoe goed hij is ontworpen. Deze afstandsbediening elimineert de noodzaak van een persoonlijke smartphone en wordt geleverd met een eigen 5,5-inch scherm dat gebruikmaakt van de DJI Go 4-app. De DJI Smart Controller is door het design iets groter in vergelijking met de originele afstandsbediening voor Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom.

Dji Slimme Controller

Hoewel, als het gaat om het hanteren van deze afstandsbediening, hij comfortabel aanvoelde dankzij de textuurgreep aan beide kanten. De stuurknuppel bevindt zich aan de bovenzijde met alle belangrijke functies zoals aan/uit-knop, slimme terugkeer naar huis, automatische start-/landingsknop. De antennes zijn aan de achterkant geplaatst en maken gebruik van het OcuSync 2.0-transmissiesysteem om een ​​sterke, stabiele en gestabiliseerde externe verbinding met de drone tot stand te brengen.

Op de achterkant van de DJI Smart Controller zitten extra knoppen. Deze knoppen kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren, zoals de opnameknop, de opnameknop, de camera-instellingen aanpassen of snelle toegang tot de intelligente vliegmodi. Over het algemeen is de ontwerpkwaliteit van de DJI Smart Controller redelijk goed, gezien hoe flexibel deze afstandsbediening is in vergelijking met de originele Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom-afstandsbediening.

DJI Smart Controller: Prestaties

In het volgende deel van onze diepgaande DJI Smart Controller-recensie gaan we het hebben over de prestaties van deze afstandsbediening. Allereerst wordt deze afstandsbediening geleverd met een oplaadbare batterij. Dat betekent dat u hem onderweg kunt opladen wanneer u maar wilt. Een volledig opgeladen batterij houdt de DJI Smart Controller tot 4 – 5 uur aan het werk voordat hij moet worden opgeladen.

Prestaties Dji Smart Controller

Als het gaat om presteren in extreme weersomstandigheden, waarvan bekend is dat koud weer de batterij snel leegmaakt en warm weer de neiging heeft om de batterij snel op te warmen, zodat deze te heet wordt om vast te houden. De DJI Smart Controller heeft een bedrijfstemperatuurbereik van -4 °F tot 104 °F. Deze afstandsbediening is gebouwd om extreme weersomstandigheden te weerstaan, waardoor het mogelijk is om te rennen als je in koude plaatsen zoals Noorwegen of IJsland bent.

Wat de prestaties betreft, verkort de DJI Smart Controller de pre-lanceringstijd met ongeveer 30 seconden. Omdat het grootste deel van de verbinding met uw smartphone wordt geëlimineerd. Het enige wat je hoeft te doen met de DJI Smart Controller is aanzetten en verbinding maken met de drone. Dan ben je klaar om te gaan vliegen. Dit resulteert in een langere vliegtijd met de Mavic 2-drones omdat er minder tijd wordt besteed aan het wachten tot de afstandsbediening verbinding maakt. Dus de DJI Smart Controller is absoluut een grote prestatieverbetering ten opzichte van de originele afstandsbediening.

DJI Smart Controller Review: conclusie

Voordat ik onze diepgaande DJI Smart Controller review afsluit, vraag je je misschien af ​​of je deze afstandsbediening voor je Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom gaat kopen. Als je mij deze vraag zou stellen, zou ik zeker ja zeggen. Dit is waarom: de DJI Smart Controller wordt geleverd met verschillende prestatie-upgrades, waaronder een scherm dat live video streamt in 1080P HD-instellingen. Gebouwd met OcuSync 2.0-technologie die ervoor zorgt dat de latentie zo laag mogelijk is, stelt de DJI Smart Controller je in staat om de DJI Mavic 2-drone nauwkeurig te besturen en het livestream-videobereik uit te breiden voor de beste kijkervaring.

Dji Smart Controller-Recensie

In combinatie met weerbestendigheidstechnologie waarmee de piloten op afstand hun drone kunnen besturen in extreme weersomstandigheden, zoals koude of warme gebieden. De DJI Smart Controller werkt ook enkele uren voordat hij moet worden opgeladen. Zo kan de piloot op afstand zijn drones een paar keer laten vliegen om luchtfoto’s en video’s te maken. Dit is zeker een dure upgrade, maar als het belangrijk is om langer te kunnen vliegen en je vliegervaring te verbeteren. De DJI Smart Controller is een afstandsbediening die je niet mag missen.

Momenteel werkt de DJI Smart Controller alleen met Mavic 2 Pro en Mavic 2 Zoom. Het is mogelijk dat DJI in de toekomst zou kunnen overwegen om deze afstandsbediening te integreren met DJI Mavic 2 Air en zelfs Mini 2. Dat is alles en ik hoop dat je onze diepgaande DJI Smart Controller-recensie nuttig en informatief vond. Als je vragen hebt over deze afstandsbediening, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken