Mavic Air 2 Review: is dit de perfecte drone voor jou?

Mavic Air 2 is ontworpen voor makers van inhoud die hun beeldmateriaal naar een hoger niveau willen tillen. Van reizigers tot tech-enthousiastelingen.Wat kan de Mavic Air 2 doen en voor wie is deze nieuwe drone precies is?

Contentmakers

Elke maker droomt van inhoud die zijn feed op sociale media zal verlichten. Van adembenemende galerijen tot de perfecte groothoekminiatuur, de mavic is een uitzonderlijke drone voor elke gebruiker van sociale media. Breng alles naar een hoger niveau met 48 MP foto’s, 4K / 60 fps video’s, FocusTrack en meer! 8K Hyperlapse is een gloednieuwe functie waarmee je tijd en beweging in je opname kunt transformeren. Vier Hyperlapse-modi helpen u filmische meesterwerken te maken zonder nabewerking. Van verbluffende foto’s van dag tot nacht tot geautomatiseerde scènes. Mavic Air 2 geeft je alles wat je nodig hebt om je creatieve verhaal te verbeteren.

Makers Van Inhoud Die Mavic Air 2 Gebruiken

Reizigers

Of je nu trekt over een kronkelende weg of een steile berg beklimt, de drone levert ongelooflijke cameraprestaties, die zijn ontworpen om je een stap verder te brengen. Elke reis kan een filmisch meesterwerk zijn met QuickShots, die nu verbeterde elektronische stabilisatie hebben voor vloeiendere en indrukwekkendere vluchtsequenties. Mavic Air 2 combineert krachtige beeldfuncties in een draagbaar, opvouwbaar frame dat klaar is voor elk avontuur.

Reizigers Die Mavic Air 2 Gebruiken

Luchtfotografen en videografen met de Mavic Air 2

Als je op zoek bent naar een drone voor luchtfotografie, vinkt de Mavic Air 2 alle vakjes aan voor afbeeldingen van topkwaliteit. Van glinsterende riffen tot stofpaden, de drone legt alles vast in kristalheldere resolutie van 48 MP dankzij een 1/2-inch beeldsensor. De nieuwste drone in de Mavic-serie wordt ook ondersteund door Quad Bayer-technologie, die geavanceerde sensorarchitectuur biedt voor uitzonderlijke details. Welk type luchtfoto u ook zoekt, SmartPhoto integreert HDR, HyperLight en scène herkenning voor perfect geoptimaliseerde opnamen. De drone biedt een moderne benadering van drone technologie, waardoor het de perfecte drone is voor luchtfotografen. Meer informatie over de drone-camera.

Luchtfotograaf En Videografen Die Mavic Air 2 Gebruiken

Sportliefhebbers

Voor het vastleggen van extreme sporten is een drone vereist die krachtige vliegprestaties en uitzonderlijke beeldmogelijkheden combineert. De drone beschikt over FocusTrack, een reeks intelligente opnamemodi met ActiveTrack 3.0, Spotlight 2.0 en POI 3.0. Als je op zoek bent naar een drone die je kan volgen terwijl je filmt, heeft de Mavic Air 2 de beste DJI-trackingtechnologie tot nu toe. Uw onderwerp kan met hoge snelheid worden gevolgd, wat u de vrijheid geeft om verbluffende sportfoto’s te maken. Spotlight 2.0 is geweldig om uw onderwerp in het midden van het beeld te houden voor scènes met hoge snelheid. Je kunt ook een niveau hoger gaan met POI 3.0, dat gebruik maakt van geavanceerde positioneringstechnologie om een ​​geautomatiseerde vliegroute en een vast vliegpunt te creëren voor creatieve sportopnames.

Sportliefhebbers Die Mavic Air 2 Gebruiken

Studenten

Als je een weekendavontuur hebt of een paar semesters in het buitenland studeert, kun je je hele avontuur vastleggen en delen met vrienden en familie. Om je reis te beginnen, heeft de drone een opvouwbaar ontwerp dat hem perfect maakt om mee te nemen in een rugzak. Als je klaar bent om je avontuur te ontplooien, biedt OcuSync 2.0 videotransmissie tot 10 km en levert een livestream met 1080p FHD-resolutie rechtstreeks vanaf de drone. Je kunt de 1080p livestream rechtstreeks bewerken in de DJI Fly-app en deze binnen enkele seconden delen op sociale media. De drone is ook nog eens een betaalbare drone.

Studenten Die Mavic Air 2 Gebruiken

Conclusie DJI Mavic Air 2

De Mavic Air 2 is een drone met verbeterde cameramogelijkheden, transmissie en vluchtprestaties in vergelijking met de Mavic Air 1. Of je nu een gebruiker van sociale media bent, die adembenemende content wilt opnemen, of een fotograaf die op zoek is naar een drone voor luchtfotografie? De Mavic Air 2 biedt grenzeloze creatieve mogelijkheden. Het is tijd om je avontuur te ontvouwen en je spel te verbeteren! Bekijk de prijs van de DJI Mavic Air 2.

Toevoegen aan vergelijken
Dji Mavic Air 2 Fly More Combo
Aanbieding
3 jaar geleden

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo

899.00
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo Inhoud De DJI Mavic Air 2 Fly More Combo bestaat uit de DJI Mavic Air 2 drone en remote controller en daarnaast nog vele accessoires van de drone, namelijk:- 3x DJI Mavic Air 2 accu's- 6 paar DJI Mavic Air 2 propellers- 1x ND Filterset (ND16/64/256)- 1x DJI Mavic...
Beste deal op: kamera-express.nl
Toevoegen aan vergelijken
Mavic Air 2
Aanbieding
3 jaar geleden

Mavic Air 2

849.00
Mavic air 2, de nieuwste drone van DJI. Voorzien van allerlei nieuwe functies en nog betere specificaties, vlieg meer dan een half uur op een batterij lading.
Beste deal op: bcc.nl
Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken