Potensic D68 Battery Review: beste slimme batterij voor drone

Ben je van plan een Potensic D68 drone te kopen of heb je er al een. Als dat zo is, wil je nog een paar batterijen kopen voor je Potensic D68-drone. Terwijl de drone al een geweldige quadcopter is voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Je zult altijd merken dat je op zijn minst een paar keer meer vliegtijd wilt hebben.

Daarom heb ik een diepgaande Potensic D68-batterijbeoordeling samengesteld om u door de details te leiden. In tegenstelling tot deze speelgoeddrones is de batterij die de Potensic D68-drone gebruikt eigenlijk een heel slimme batterij. In feite is het vergelijkbaar met de batterijen die je zult zien op high-end drones zoals DJI-drones (dwz Mini 2 en Mavic Air 2). In deze review zal ik het hebben over de specificaties, prestaties, ontwerp en bouwkwaliteit van de Potensic D68-batterij. Laten we zonder verder oponthoud kijken of u meer Potensic D68-batterijen voor uw drone moet kopen.

Potensic D68-batterij: specificaties:

Hieronder vindt u de specificaties voor de Potensic D68-batterij:

Potensic D68 Drone Batterij

Specificaties:

 • Merk: Potensic
 • Drone: Potensic D68
 • Batterijcapaciteit: 2.600mAh
 • Vliegtijd: 25 minuten
 • Spanning: 7.4V
 • Gewicht: 221 gram
 • Oplaadtijd: 4 tot 6 uur

Potensic D68-batterij: ontwerp- en bouwkwaliteit

In dit deel van onze diepgaande Potensic D68-batterijbeoordeling zullen we het hebben over ontwerp- en bouwkwaliteit. Allereerst is deze batterij waarschijnlijk een van de mooiste van allemaal. het wordt geleverd met een ingebouwde batterijstatusindicator die u laat weten hoeveel sap er nog in zit. Om dit te controleren, drukt u eenvoudig op de aan / uit-knop bovenop de batterij. Je ziet groene lampjes knipperen.

Potensische D68-Batterij

Eén groen lampje betekent dat de batterij nog tussen 0% en 25% is opgeladen. Twee groene lampjes betekent dat het een lading heeft van 26% tot 50%. Drie groene lampjes hebben een laadniveau van 51% tot 75%. Ten slotte geven vier groene lampjes aan dat de batterij nog tussen 76% en 100% is opgeladen. Om de drone aan te zetten, moet je eerst de Potensic D68-batterij plaatsen.

Houd vervolgens de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt. Daarna wordt de batterij ingeschakeld en de drone geactiveerd. Om de batterij te verwijderen, moet u ervoor zorgen dat deze is uitgeschakeld. Houd vervolgens de vergrendelknop aan beide zijden ingedrukt. Verwijder de batterij om op te laden of plaats een nieuwe als u van plan bent meer met uw Potensic D68-drone te vliegen. Over het algemeen is het ontwerp en de bouwkwaliteit van deze batterij eenvoudig en elegant.

Potensic D68-batterij: prestaties

Een enkele Potensic D68-batterij biedt de drone tot 25 minuten vliegtijd. Wanneer je een Potensic D68-drone koopt, wordt deze geleverd met een batterij in het pakket. Voor sommige beginners en recreatieve piloten op afstand is een enkele batterij misschien niet genoeg. Als je langer wilt vliegen, is het altijd een goed idee om een ​​paar reserve Potensic D68-batterijen te hebben.

Potensic D68 Drone Batterij Review

Als algemene vuistregel is het hebben van minimaal 3 tot 4 Potensic D68-batterijen meer dan genoeg om de totale vliegtijd van uw Potensic D68-drone te verlengen. Elke batterij kan tot 200 – 250 keer van stroom worden voorzien voordat de algehele effectiviteit begint af te nemen. Dat is meer dan genoeg om ongeveer 300 tot 400 vliegsessies te geven, afhankelijk van hoe vaak je met de Potensic D68-drone vliegt.

Potensic D68 Batterij Review: Conclusie

Om onze diepgaande Potensic D68-batterijbeoordeling af te sluiten, is dit een hoogwaardige batterij die zorgvuldig is gemaakt voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Boordevol 25 minuten vliegtijd en ingebouwd slim batterijbeheersysteem dat de stroom levert die uw Potensic D68-drone nodig heeft voor een uitzonderlijke en spannende vliegervaring.

Potensic D68 Batterij Review

U kunt hier meer Potensic D68-batterijen krijgen. Ik hoop dat je onze diepgaande beoordeling van de Potensic D68 drone-batterij informatief en nuttig vindt. Als je vragen hebt over deze drone-batterij, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Blijf op de hoogte van onlinedronekopen.nl voor meer drone-nieuws, handleidingen, recensies, deals en tips. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken