DJI FPV Unboxing: ultieme producthoogtepunten en functies

DJI FPV Drone Unboxing is een baanbrekend vliegklaar FPV-systeem met een drone, bril, afstandsbediening en alle andere accessoires die nodig zijn om snel en veilig de lucht in te gaan. Dit systeem biedt een totaal adembenemende en meeslepende ervaring en levert vloeiende 4K / 60-beelden die bij elkaar passen. Perfect voor beginners en experts, DJI FPV biedt drie vliegmodi, en voor nog meer intuïtieve bediening kunnen piloten de DJI Motion Controller proberen, een klein apparaat dat vluchtbesturing mogelijk maakt door middel van eenvoudige handbewegingen.

In dit artikel zullen we de DJI FPV Combo uitpakken om alles te onthullen wat erin komt. We zullen ook enkele van de belangrijkste specificaties en functies onderzoeken die dit een ongeëvenaarde optie maken om de wereld van FPV-dronevluchten te betreden.


DJI FPV: Inside the Box

170 In De Doos

De DJI FPV Combo bevat alles wat gebruikers nodig hebben om de wereld van FPV-dronevluchten te verkennen. Laten we de DJI FPV Unboxing doen. In tegenstelling tot de meeste FPV-opties die op de markt verkrijgbaar zijn, is DJI FPV een alles-in-één, kant-en-klaar systeem zonder montage. Hier is een volledige lijst met alles wat u in de doos vindt.

productnaamFPV-combinatie
DJI FPV-drone× 1
DJI FPV intelligente vluchtbatterij× 1
DJI FPV-propellers× 4
DJI FPV Gimbal-beschermer× 1
DJI FPV Top Shell× 1
DJI FPV-afstandsbediening 2× 1
DJI FPV-stuurknuppels× 2
DJI FPV-bril V2× 1
DJI FPV-brilantenne (dubbele band)× 4
DJI FPV Goggles-batterij× 1
Stroomkabel voor DJI FPV-bril (USB-C)× 1
DJI FPV Goggles Hoofdband× 1
DJI FPV-bril met schuimvulling× 1
DJI FPV-wisselstroomadapter× 1
DJI FPV-wisselstroomkabel× 1
USB-C-datakabel× 1
USB-C OTG-kabel× 1

DJI FPV Unboxing: belangrijke specificaties en functies

Stel je voor dat je op een steile klif staat, klaar om te springen. Waarom het gevaar niet vermijden maar hetzelfde opwindende gevoel krijgen? Dat is het soort hartverscheurende perspectief dat je kunt verwachten met DJI FPV. Dit innovatieve systeem is gebouwd om ongelooflijke beelden vast te leggen en een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Van een soepele, stabiele vlucht in de N-modus tot onbeperkte manoeuvres in de M-modus, gebruikers kunnen navigeren in een eindeloze verscheidenheid aan ruimtes en hun wereld zien als nooit tevoren.

Ongelooflijk meeslepende ervaring

Of je nu door een dicht bos snelt of langs een rotsachtige kustlijn snijdt, DJI FPV zorgt ervoor dat je de actie in verbluffende details ziet. De meeslepende FPV-bril biedt kristalheldere HD-transmissie met lage latentie en een kijkhoek van 150 ° levert een superbrede kijk op je omgeving. * De DJI FPV-drone heeft ook een maximale snelheid van 140 km / u, ** en kan 100 km / u in slechts twee seconden, wat zorgt voor zowel ervaring als verbluffend beeldmateriaal. Het is zo snel dat je het gevoel hebt dat je in een luchtraceauto zit.

170 Meeslepende Vlucht Met Bril V2.0

* De kijkhoek van 150 ° is alleen van toepassing bij het maken van opnamen met 50 of 100 fps.

** Volg altijd de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot vliegsnelheid. De maximale vliegsnelheid is afhankelijk van de vliegmodus.

Epische resultaten

De vliegervaring is episch genoeg, maar het vermogen van DJI FPV om beelden vast te leggen die overeenkomen met de opwinding van de vlucht, is nog indrukwekkender. De cardanische camera van de DJI FPV-drone levert 4K / 60fps-beelden met snelheden tot 120 Mbps en biedt een superbrede kijkhoek van 150 ° om ervoor te zorgen dat je de hele scène vastlegt, waar je ook vliegt. En met functies zoals 4x Slow Motion, RockSteady-beeldstabilisatie en vervormingscorrectie, kunnen piloten genieten van intense, maar ultragladde en filmische resultaten.

170 Videokwaliteit

Gemakkelijk te bedienen

De DJI FPV Combo wordt geleverd met een standaard afstandsbediening, waarmee piloten in drie vliegmodi kunnen werken. De N-modus (normaal) biedt een vluchtbesturingservaring die vergelijkbaar is met traditionele DJI-drones zoals de Mavic-serie. S (sport) -modus is een hybride vliegmodus die de kloof overbrugt tussen de stabiliteit van de N-modus en meer dramatische manoeuvres van typische FPV-drones. M (handmatige) modus biedt de volledige FPV-vliegervaring en onbeperkte besturingsopties. Piloten moeten ervoor zorgen dat ze voldoende hebben geoefend in de DJI Virtual Flight-app of op andere FPV-simulators voordat ze in de M-modus werken om de veiligheid te garanderen.

170 Afstandsbediening

Met deze drie vliegmodi hebben nieuwe gebruikers de perfecte manier om te leren en ervaren FPV-piloten te worden.

Probeer de DJI Motion Controller (apart verkrijgbaar) voor een nog meeslepende vliegervaring. Dit kleine apparaat past in de palm van uw hand en vervangt de afstandsbediening, zodat u kunt vliegen met eenvoudige en intuïtieve handbewegingen.

170 Bewegingscontroller

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen

Hoewel FPV-drones traditioneel gemakkelijk te crashen waren, wordt DJI FPV geleverd met geavanceerde veiligheidsfuncties waarmee piloten zelfverzekerd kunnen vliegen. Met de Emergency Brake and Hover-functie kunnen piloten binnen een paar seconden stoppen en zweven met een druk op de knop. Deze functie werkt in elke vliegmodus en biedt piloten een manier om tijdens een vlucht in wezen op pauze te drukken als ze zich ongemakkelijk voelen of in een noodgeval terechtkomen.

170 Veiligheidsvoorzieningen

Failsafe Return to Home is beschikbaar, waardoor de drone automatisch naar zijn startpunt kan terugkeren als het transmissiesignaal tijdens de vlucht op de een of andere manier verloren gaat. Tijdens RTH, of elke vlucht in N-modus, is voorwaartse en neerwaartse obstakeldetectie beschikbaar om de drone automatisch te laten vertragen wanneer obstakels worden gedetecteerd. * DJI FPV heeft ook een modulair ontwerp, met onderdelen zoals de cardanische camera, het landingsgestel en bovenste schaal gemakkelijk te vervangen als er schade optreedt.

DJI Care Refresh is beschikbaar voor DJI FPV en biedt piloten meer gemoedsrust tijdens de vlucht.

DJI FPV vertraagt ​​automatisch wanneer hij obstakels detecteert, maar stopt niet automatisch.

Gevolgtrekking

DJI FPV Drone biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met FPV-dronevluchten en is een ongeëvenaarde optie. Dit meeslepende systeem biedt geavanceerde veiligheidsfuncties, meerdere vliegmodi en hoogwaardige video- en fotoresultaten. Gebruikers kunnen zelfs hun vliegvaardigheden oefenen in de DJI Virtual Flight-app voordat ze opstijgen. Voor meer gemoedsrust tijdens de vlucht is DJI Care Refresh beschikbaar en dankzij het modulaire ontwerp van DJI FPV kunnen onderdelen eenvoudig worden vervangen. Als je op zoek bent naar een FPV-drone, is het moeilijk om het gemak, de waarde en de kwaliteit van DJI FPV te evenaren.


Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken