DJI keert terug naar NAB om eersteklas beeldoplossingen voor iedereen te tonen – DJI

DJI keert terug naar NAB om eersteklas beeldoplossingen voor iedereen te tonen

De toonaangevende vernieuwer van drone- en camera-oplossingen brengt zijn baanbrekende reeks producten, waaronder de geheel nieuwe Inspire 3, voor een praktische ervaring in Las Vegas

15 april 2023 – DJI, ’s werelds leider op het gebied van civiele drones en creatieve cameratechnologie, keert met volle kracht terug naar NAB om aanwezigen een spraakmakende, meeslepende ervaring te bieden met zijn lucht-, handheld- en cinematografische oplossingen. Met zijn complete suite van professionele bioscoopcamerastabilisatoren en drones, evenals zijn populaire consumenten- en bedrijfstechnologieën, nodigt DJI het publiek uit in zijn nieuw ontworpen stand om het merk als nooit tevoren te ontmoeten. Van 16 tot 19 april biedt DJI praktische productdemo’s, leidt het interactieve workshops en deelt het de nieuwste innovaties, inclusief de kans om als een van de eersten ooit de nieuw gelanceerde en langverwachte Inspire 3 cinematografiedrone uit te proberen.

“We zijn verheugd om de NAB Show Centennial bij te wonen en bevestigen onze toewijding aan de Amerikaanse markt en DJI-gebruikers over de hele wereld die onze producten vertrouwen vanwege hun eersteklas technologie, veiligheid en betrouwbaarheid”, aldus Christina Zhang, Senior Director van Corporate Strategie en Communicatie bij DJI. “De geest van dit evenement is om ideeën te verbinden en te delen die de cinematografie-industrie naar gedurfde nieuwe richtingen zullen stuwen. Ons doel is om bezoekers ook te laten zien dat het DJI-ecosysteem is gemaakt om de cinematografie en vele andere industrieën te transformeren, waardoor professionals onze oplossingen kunnen gebruiken om hun werk en individuen over de hele wereld radicaal te veranderen en hun verbeelding werkelijkheid te laten worden”.

Ervaar ’s werelds ultieme PRO-technologie

Gasten op de DJI NAB Show-stand kunnen als eerste ter wereld genieten van praktische ervaring met de onlangs gelanceerde Inspire 3 en zijn geheel nieuwe functies, het Zenmuse X9-8K Air gimbal-camerasysteem en RC Pro. Ook te zien is Ronin 4D, en DJI heeft een echte filmset gemaakt – een ruimtestation, compleet met een on-site acteur – zodat gasten kunnen filmen met de 4-assige bioscoopcamera om deze baanbrekende technologie uit de eerste hand te begrijpen.

DJI biedt oplossingen voor voertuigmontage voor Ronin 4D, RS 3 Pro en Ronin 2 door deze camerastabilisatoren direct bij de stand op een sportwagen te installeren zodat bezoekers het zelf kunnen uitproberen. Verschillende cameraconfiguraties voor RS 3 Mini, RS 3 Pro en RS 3 stellen bezoekers in staat om de grote verscheidenheid aan camera’s en lenzen te ervaren die deze gimbals met één hand ondersteunen. Gasten kunnen ook DJI Transmission en DJI Mic uitproberen om de mogelijkheden van een end-to-end DJI-oplossing voor elke filmset nader te bekijken. Ten slotte, om persoonlijk een beetje filmmagie te laten zien, zal een live professionele kleurenstudio DJI-beelden beoordelen en verwerken om te laten zien hoe professionals er een blockbuster-scène van maken.

Bekijk hoe DJI iedereen in staat stelt om een ​​creator te zijn

Of het nu voor professionele gebruikers of hobbyisten is, op NAB Show zal worden getoond hoe DJI toonaangevend is in de wereld van beeldtechnologie vanuit de lucht en op de grond met producten zoals Mini 3 Pro, DJI’s nieuwste FPV-systeem Avata en Osmo Action 3 zodat iedereen – ongeacht op welk niveau – om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Dompel jezelf onder in DJI Enterprise Solutions

Naast professionele cinematografische oplossingen, zal DJI benadrukken hoe het bedrijf onfeilbaar openbare veiligheidsfunctionarissen, infrastructuurinspecteurs, natuurbeschermers en vele andere gebruikers over de hele wereld ondersteunt die rekenen op de zakelijke producten van DJI om hun taken efficiënter, veiliger en beter uit te voeren. betrouwbaar. Bezoekers kunnen leren hoe de DJI Mavic 3 Enterprise Series, de DJI Matrice 30 en DJI Matrice 300 op maat gemaakte oplossingen bieden voor een groot aantal use cases die de samenleving als geheel ten goede komen.

Leer, creëer en deel

Om te leren, te creëren en te delen, organiseert DJI een reeks workshops van filmexperts en DJI’s eigen team van productmanagers op de NAB Show. Hollywood-cameraman Michael Fitzmaurice, het team achter Beverly Hills Aerials, en DJI’s Ferdinand Wolf zullen de nieuwste ontwikkelingen in de Inspire 3 delen en hoe dit het filmproces zal beïnvloeden. Bekroond cameraman Rodney Charters, Josh Yeo van Make. Kunst. Nu, en DJI’s Paul Pan zal ook hun inzichten in ontwerpen en creëren met Ronin 4D bespreken. Deze workshops staan ​​volledig open voor alle bezoekers van de NAB Show om de vaardigheid en passie van filmmaken te delen.

Tot ziens bij NAB Show

NAB Show opent zijn deuren voor zijn honderdjarig evenement in het Las Vegas Convention Center van 16-19 april 2023. Bezoekers kunnen DJI vinden in de centrale hal, standnummer #C6725.

Over DJI

Sinds 2006 heeft DJI de wereld geleid met civiele drone-innovaties die individuen in staat hebben gesteld om voor het eerst te vliegen, visionairs om hun verbeelding werkelijkheid te laten worden en professionals om hun werk volledig te transformeren. Tegenwoordig dient DJI om een ​​betere wereld op te bouwen door de menselijke vooruitgang voortdurend te bevorderen. Met een oplossingsgerichte mentaliteit en oprechte nieuwsgierigheid heeft DJI haar ambities verbreed naar gebieden als landbouw, openbare veiligheid, landmeetkunde en kartering en infrastructuurinspectie. In elke toepassing leveren DJI-producten ervaringen die op meer diepgaande manieren dan ooit tevoren waarde toevoegen aan levens over de hele wereld.

Voor meer informatie, bezoek onze:

DJI PRO-Facebook:

DJI PRO-Instagram:

Bezoek ook onze officiële DJI-kanalen:

Website: www.dji.com

Online winkel: www.store.dji.com

Facebook: www.facebook.com/DJI

Instagram: www.instagram.com/DJIGlobal

Twitter: www.twitter.com/DJIGlobal

LinkedIn: www.linkedin.com/company/dji

Abonneer je op ons YouTube-kanaal: www.youtube.com/DJI

RoboMaster-wedstrijd: www.robomaster.com

window.officialCCPAScio = new Scio({
delay: 1000,
language: ‘en’,
country: ‘US’,
environment: ‘PROD’,
loggerEnabled: true,
appId: ‘dji-official-fe’,
extraCountry: [],
extraUA: [],
services: [“a.mgid.com/mgsensor.js”, “analytics.twitter.com/i/adsct”, “bam.nr-data.net/1/21cab5e9de”, “bat.bing.com/bat.js”, “cdn.taboola.com/libtrc/unip/1261215/tfa.js”, “click.dji.com/statistics/spider.js”, “connect.facebook.net/en_US/fbevents.js”, “googleads.g.doubleclick.net”, “hm.baidu.com/hm.js”, “js-agent.newrelic.com/nr-spa-1118.min.js”, “material-ssl.mediav.com/bjjs/mba.js”, “static-ssl.mediav.com/mv.js”, “static-ssl.mediav.com/mvl.js”, “trc.taboola.com/1261215/trc/3/json”, “www.google-analytics.com/analytics.js”, “www.googletagmanager.com”, “www.googletagmanager.com/gtm.js”, “www.redditstatic.com/ads/pixel.js”, “retcode.alicdn.com/retcode/bl.js”],
cookies: [{name: /^_gat_UA[d]*$/}],
});

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken