Snaptain SP7100 Drone Review

Als je op zoek bent naar een grote drone om mee te beginnen, dan is de Snaptain SP7100 een gloednieuwe opvouwbare drone boordevol geweldige vliegmogelijkheden. Snaptain is een in de VS gevestigde dronefabrikant die bekend staat om het maken van hoogwaardige quadcopters zoals Snaptain A15H, Snaptain SP510 en meer recentelijk Snaptain A10.

Hoewel er tal van grote drones zijn om uit te kiezen, van Holy Stone HS720E tot Potensic D68, onderscheidt de Snaptain SP7100 zich om een ​​aantal redenen het meest van zijn concurrenten. Maar als u niet zeker weet of dit de juiste drone voor u is. Zoek dan niet verder want in onze diepgaande Snaptain SP7100 review nemen we alle details door die je moet weten over deze drone.

In deze review zal ik het hebben over de bouw- en ontwerpkwaliteit, vluchtprestaties, functies en camerakwaliteit van de Snaptain SP7100 drone. Aan het einde van de beoordeling kunt u een weloverwogen beslissing nemen om de Snaptain SP7100-drone te kopen. Dat gezegd hebbende, laten we de propellers aan het draaien krijgen en kijken of dit de juiste opvouwbare drone voor jou is.

Snaptain SP7100 Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat we ingaan op de specificaties en technische details van deze drone. Laten we het hebben over wat er in het pakket zit. De Snaptain SP7100 is een vliegklare drone, wat betekent dat hij alles heeft wat hij nodig heeft om direct uit de doos te vliegen. Het wordt ook geleverd met een kaartsleuf, hoewel een micro SD-kaart niet wordt meegeleverd. Ik raad ten zeerste aan om een ​​micro SD-kaart van 64 GB aan te schaffen die bij deze opvouwbare drone past.

Snaptain Sp7100 Drone Review

Dit is wat er in de doos zit:

 • 1 x Snaptain SP7100-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 1 x vluchtbatterij
 • 1 x batterijlader
 • 1 x oplaadkabel
 • 4 x reserve propellers
 • 1 x sleutel
 • 1 x schroevenset
 • 1x Reisetui
 • 1 x Gebruikershandleiding

Snaptain SP7100 Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Op het eerste gezicht ziet deze cameradrone er zeer modern uit gecombineerd met een strakke en gitzwarte coating. Het beschikt over inklapbare motorarmen die gemakkelijk naar binnen kunnen worden gevouwen en de drone in een reiskoffer of rugzak kunnen worden opgeborgen. Opgevouwen heeft het een afmeting van 6,9 x 3,9 x 2,5 inch. Bij het uitvouwen van de motorarmen heeft deze een totale afmeting van 14,8 x 13,6 x 2,5 inch. Bovendien weegt de Snaptain SP7100-drone ongeveer 1,11 lbs, wat het een grote drone maakt

Bovenop het casco van de drone bevindt zich een aan/uit-knop. Om de drone in te schakelen, drukt u gewoon op de aan / uit-knop en houdt u deze een paar seconden ingedrukt. Daarna ziet u LED-verlichting rondom het casco. Zodra de verbinding met de afstandsbediening tot stand is gebracht, gaan de lampjes ononderbroken branden. De LED-lampjes bieden visuele assistentie die helpt bij het volgen van de drone tijdens de vluchtoperaties.

Snaptain Sp7100 Camera Drone Review

Elke motorarm is uitgerust met borstelloze motoren die niet zo gemakkelijk kapot gaan in vergelijking met speelgoeddrones die meestal borstelmotoren gebruiken. Het borstelloze motortype genereert ook een hoge omwenteling per minuut (RPM) die een snelle, stabiele en gemakkelijke vliegervaring biedt voor zowel beginners als recreatieve piloten op afstand. Om de batterij te verwisselen, verwijdert u eenvoudig de achterkant en plaatst u een volledig opgeladen batterij.

Een enkele batterij biedt tot 26 minuten vliegtijd. Bovendien wordt de Snaptain SP7100-drone geleverd met een ingebouwde 4K UHD-camera aan de voorkant. Als je nog nooit met een drone hebt gevlogen, zul je onder de indruk zijn van hoe duurzaam en stevig het casco is. Het is zeer goed gebouwd en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen ruwe schokken. Al met al een geweldig drone-ontwerp met solide bouwkwaliteit.

Snaptain SP7100 Drone: vliegprestaties

Weten hoe goed een drone presteert, is het meest opwindende onderdeel van onze diepgaande Snaptain SP7100-recensie. Om te beginnen wordt deze grote drone geleverd met een vliegaccu die tot 26 minuten meegaat. Wat eigenlijk best goed is voor een instapcamera-drone voor dit prijskaartje in vergelijking met premium drones zoals Mavic Air 2 en Autel EVO 2, die beide respectievelijk 34 en 40 minuten vliegtijd hebben.

De Snaptain SP7100 drone heeft een maximaal vliegbereik van 800 meter. Het maximale beeldtransmissiebereik is 400 meter en kan oplopen tot 120 meter boven het maaiveld. Dit vliegbereik is eigenlijk behoorlijk voor starters, omdat er voldoende luchtruim is om de vogel rond te vliegen. Maar een van de grootste voordelen die de Snaptain SP7100-drone met zich meebrengt, is de ingebouwde GPS-module.

Snaptain Sp7100 Slimme Camera-Drone

Beginners die nog nooit met een drone hebben gevlogen, zullen ontdekken hoe ongelooflijk eenvoudig het is om met deze vogel te vliegen. Dankzij de GPS-module kan de Snaptain SP7100-drone een nauwkeurige positionering handhaven door gebruik te maken van de gegevens van satellieten. De vereenvoudigde vluchtbesturing wordt ook ondersteund door een optisch stroomsysteem dat automatisch de interne luchtdruk aanpast om de stabiliteit van de drone te nivelleren.

Plus ultrasone positionering die beweging van onderaf detecteert voor een soepele en veilige landing. Hierdoor kunnen beginnende en recreatieve piloten op afstand zich meer op het vliegen concentreren. Dat is een grote factor voor de vliegprestaties in termen van hoe gemakkelijk het is om met de Snaptain SP7100-drone te vliegen.

Snaptain SP7100 Drone: camerakwaliteit

In het volgende deel van onze diepgaande review gaan we het hebben over de camerakwaliteit van de Snaptain SP7100 drone. Ben je een fervent dronepiloot en wil je leren luchtfotografie te doen, maar wil je liever beginnen met een budgetvriendelijke drone. De Snaptain SP7100 is een goede keuze omdat hij is uitgerust met een 4K UHD-camera die op afstand kan worden aangepast dankzij een ingebouwde GPS-module.

Snaptain Sp7100 Cameradrone

Bovendien is de camera gemonteerd op een schokabsorptie die de hoeveelheid trillingen minimaliseert. Op die manier kunt u zuivere en perfecte foto’s maken die indruk zullen maken op uw familie en vrienden. De Snaptain SP7100-drone bevat echter niet dezelfde gimbal-stabilisator die andere drones zoals DEERC D15 en Holy Stone HS720 doen. Om dit goed te maken, wordt de Snaptain SP7100 geleverd met de mogelijkheid om 4K UHD-foto’s vast te leggen en video’s op te nemen met 2,7K HD tot 30 frames per seconde.

U kunt video in realtime bekijken door uw smartphone aan te sluiten en verbinding te maken met de drone. Het beeldtransmissiebereik is 400 meter, wat de beste kijkervaring oplevert. Verder dan het opgegeven bereik zal resulteren in vertraagde beeldoverdracht.

Tags:

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken