AirData tilt zijn drone-vlootbeheerplatform naar een hoger niveau met de integratie van DJI-onderhoud

Hoewel ze slimmer en veel gemakkelijker te vliegen zijn dan vroeger, blijven drones gecompliceerde machines. Er kunnen en gaan wel eens dingen mis. De uitdaging voor de programmamanagers van drones is om dat risico te verkleinen; een taak die gecompliceerd is wanneer vloten bestaan ​​uit meerdere vliegtuigen die op verschillende locaties aan het werk worden gezet.
Het is belangrijk op te merken dat het spectrum van ‘dingen die fout kunnen gaan’ breed is. Zeer zelden treden kritieke storingen op tijdens een missie, maar kleine inefficiënties kunnen escaleren. Als u er niets aan doet, kunnen deze marginale verliezen oplopen, de operationele efficiëntie beïnvloeden, de levensduur van uw apparatuur verkorten en de veiligheid van uw activiteiten in gevaar brengen.

Gelukkig is elke DJI-drone een vliegende supercomputer. Het is mogelijk om uw wagenpark in de gaten te houden en prestatiegegevens in hoge resolutie te extraheren, analyseren en delen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn gaan samenwerken met AirData om dat proces te stroomlijnen. AirData is een vlootbeheer- en drone-dataplatform dat vluchtintelligentie, geavanceerde analyses en onderhoudsaanbevelingen biedt aan commerciële piloten en drone-programmamanagers. AirData zal integreren DJI Onderhoud planningen en protocollen in een oplossing die al is gestapeld met zinvolle vluchtanalyse- en vlootbeheertools.

Gebruik maken van AirData

Dronegegevens zijn slechts zo nuttig als de tools die u gebruikt om ze te beheren, te verwerken en te analyseren. Die regel is van toepassing, of u nu de gezondheid van gewassen beoordeelt, de infrastructuur inspecteert of intern kijkt naar de gedetailleerde details van de vliegprestaties van uw vliegtuig.

Met het vlootbeheerplatform van AirData kunnen programmamanagers van drones automatisch vluchtlogboeken en pilootgegevens vastleggen, op de hoogte blijven van de nalevingsvereisten, problemen detecteren voordat ze zich ontwikkelen tot ernstige problemen, en onderhoudsvereisten volgen.

Het proces begint met het automatisch uploaden van vluchtlogboeken. Dit elimineert tijdrovende handmatige registratieprocessen uit de vergelijking, vermindert drastisch het aantal fouten bij het invoeren van gegevens en zorgt voor onmiddellijke zichtbaarheid van het wagenpark.

De analysetools van AirData synchroniseren vervolgens gegevens van de verschillende systemen van de drone. De informatie wordt samen met milieu-informatie verwerkt om u te helpen de toestand van uw vliegtuig te begrijpen en ervoor te zorgen dat missies zo veilig mogelijk worden uitgevoerd. Er kunnen waarschuwingen worden ingesteld om piloten op de hoogte te stellen als er vliegtuigen of omgevingscondities zijn die de vliegprestaties kunnen beïnvloeden.

De volgende zijn de onderhoudsondersteuningstools van AirData. U kunt het onderhoud van uw vliegtuig en batterijen beheren, het gebruik volgen en onderhoudsrapporten genereren. Alles is erop gericht om uw wagenpark geoptimaliseerd en geschikt voor service te houden.

Airdata-Onderhoud

Er is ook wettelijke ondersteuning in de vorm van aangepaste rapporten. Programmamanagers van drones kunnen tijd besparen en het rapportageproces vereenvoudigen met geautomatiseerde rapporten op basis van vluchtdatumbereik, piloot, drone of batterij. Aanpasbare sjablonen zijn beschikbaar binnen het platform, of u nu rapporteert voor interne doeleinden of documentatie verstrekt aan luchtvaartautoriteiten.

Het laatste aspect van AirData’s oplossing erkent dat probleemoplossing en wagenparkbeheer vaak een gezamenlijke taak is. Er is een reeks tools voor delen waarmee u kunt samenwerken om specifieke vluchten te verkennen en problemen te begrijpen.

Wanneer u een commerciële vloot heeft met een groot aantal drones, is het beheren en onderhouden van operaties een uitdaging. Als u de status van elk vliegtuig en de prestatiestatistieken wilt begrijpen, heeft u een krachtige oplossing voor vluchtgegevensbeheer nodig.

Airdata-Onderhoud 2

AirData integreert nu de onderhoudsdiensten en standaarden van DJI

DJI’s enterprise drones zijn geavanceerde machines met ingewikkelde techniek onder de motorkap. Een hoog niveau van expertise is nodig om vloten te onderhouden en ervoor te zorgen dat elk vliegtuig optimaal werkt. Succesvol onderhoud is ook een organisatorische uitdaging. Onderhoudsvereisten en reparaties kunnen snel in strijd zijn met lopende missies als ze niet zorgvuldig worden beheerd.

Dji-Onderhoudsplannen

Het onderhoudsprogramma van DJI biedt sinds de lancering in 2020 duidelijkheid, gemak en technische ondersteuning aan zakelijke gebruikers. Het is beschikbaar in drie niveaus: Basis, Standaard en Premium. Er kunnen ook aangepaste plannen worden ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke vereisten van uw organisatie. Elk plan wordt ondersteund door DJI’s jarenlange ervaring in vliegtuigonderhoud. En het beste van alles: DJI Maintenance duurt de levensduur van uw vliegtuig.

De plannen omvatten een grondige reiniging om ervoor te zorgen dat vliegtuigen blijven met maximale operationele efficiëntie, vervanging van componenten om versleten onderdelen op te frissen en herkalibratie om de prestaties op de lange termijn te ondersteunen. Lees hier over Shell’s ervaring met DJI Maintenance.

Het onderhoud van AirData is nu gebaseerd op DJI-onderhoudsnormen en serviceaanbevelingen. In de praktijk betekent dat dat je begeleiding krijgt van DJI en toegang hebt tot DJI Maintenance via het AirData-platform. U kunt ervoor kiezen om meldingen te ontvangen voor kritieke onderhoudsproblemen, eerdere records te controleren en online reparatieverzoeken in te dienen.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Dji Care Enterprise - Cta Voor Desktops

Vlootbeheer combineren met een krachtig onderhoudsprogramma

AirData biedt programmamanagers voor drones een krachtige tool voor wagenparkbeheer die handmatige processen automatiseert, de zichtbaarheid van gegevens vergroot, samenwerking mogelijk maakt en de betrouwbaarheid van uw drone-programma verbetert. De integratie van DJI Maintenance voegt onderhoudsexpertise op bedrijfsniveau toe aan de vergelijking. Samen staan ​​DJI en AirData klaar om programmamanagers te helpen slimmer, veiliger en efficiënter te werken.

Bezoek de AirData-website om meer te weten te komen over hoe geavanceerd wagenparkbeheer uw drone-programma ten goede kan komen.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken