Top 8 kenmerken van de Matrice 350 RTK

Vraag een willekeurige commerciële dronepiloot: wat is de gouden standaard voor een robuuste, betrouwbare, veelzijdige drone? Ze zullen je vertellen om een ​​Matrice te halen. Na 3 jaar aan de top van de commerciële drone-industrie, krijgt de Matrice 300 een hardware-vernieuwing die vandaag culmineert in de Matrice 350 RTK (M350 RTK).

Lees verder om te ontdekken hoe de technici van DJI het beste hebben verbeterd. Hier zijn de 8 belangrijkste kenmerken van de Matrice 350 RTK:

1. Duurzaamheid en weersbestendigheid

De DJI M350 RTK is een drone die uitblinkt in duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het een betrouwbaar hulpmiddel is voor verschillende uitdagende omstandigheden. Voortbouwend op de industrienormen van zijn voorganger, is de M350 RTK ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, met een bereik van -20 °C tot 50 °C (-4 tot 122 °F). Bovendien zorgt de verbeterde Ingress Protection-classificatie van IP55 voor volledige bescherming tegen regen en zand, zelfs wanneer de drone is opgevouwen. Met de M350 RTK kun je je concentreren op je missie zonder je zorgen te maken over het weer, hoewel vliegen in de regen niet wordt aanbevolen, tenzij het absoluut noodzakelijk is.

2. Een vlaggenschip afstandsbediening: DJI RC Plus

De M350 RTK is uitgerust met de DJI RC Plus, die een IP54-classificatie heeft voor duurzaamheid. Oorspronkelijk gelanceerd met de M30, heeft de DJI RC Plus overweldigend positieve feedback gekregen van gebruikers. Het grotere formaat biedt verbeterde ergonomie en een groter scherm, waardoor de algehele vliegervaring wordt verbeterd. De toevoeging van fysieke knoppen zorgt voor een naadloze bediening van de drone, inclusief schakelen tussen camerabeelden, zonder dat je je vingers van de joysticks hoeft te halen. Bovendien ondersteunt de M350 RTK Advanced Dual Control, waardoor twee piloten efficiënt kunnen samenwerken.

Voor M300-bezitters die nog niet klaar zijn om te upgraden naar de M350 RTK: de DJI RC Plus is volledig compatibel en kan apart worden aangeschaft.

Top 8 Kenmerken Van De M350 Rtk - Dji Rc Plus

3. Transmissiesysteem

De M350 RTK is voorzien van een geüpgraded OcuSync 3 Enterprise-transmissiesysteem, voor naadloze connectiviteit met de DJI RC Plus. Uitgerust met vier ingebouwde antennes (één op elke voorste arm, één onder de FPV-camera en één aan de achterkant) zorgt het transmissiesysteem voor stabiele verbindingen. De propellers zijn ook geüpgraded naar een niet-geleidend materiaal, waardoor interferentie met het antennesignaal wordt geëlimineerd. Met verbeterde antenne-opties biedt het transmissiesysteem driekanaals 1080p-videotransmissie, waardoor vloeiende videostreaming en naadloos schakelen tussen inputfeeds mogelijk wordt. Zelfs in complexe omgevingen onderhoudt de M350 RTK stabiele verbindingen over afstanden tot 20 kilometer.

Top 8 Kenmerken Van De M350 Rtk - Antenne En Transmissie

4. Veiligheidsmechanisme voor armvergrendeling

Veiligheid en betrouwbaarheid staan ​​voorop bij de M350 RTK. Met dezelfde detectie- en positioneringsmogelijkheden in zes richtingen en ingebouwde redundanties als in de M300 RTK, introduceert de M350 RTK verbeteringen voor verbeterde bruikbaarheid. Het vergrendelingsmechanisme van de arm is opnieuw ontworpen en bevat een magneet die detecteert of het slot goed is vergrendeld. Als een arm niet correct is geïnstalleerd, verhindert de M350 RTK het opstijgen en geeft hij een waarschuwingsbericht weer in Pilot 2. Deze functie zorgt voor een veilige werking van de drone en vermindert het risico op ongevallen.

Top 8 Kenmerken Van De M350 Rtk - Veiligheidsmechanisme Voor Armvergrendeling

5. FPV-camera bij weinig licht

De M350 RTK is uitgerust met een verbeterde FPV-camera die uitblinkt bij weinig licht en betere prestaties biedt voor nachtelijke operaties. De FPV-camera deelt eigenlijk hetzelfde onderdeel en dezelfde sensor als in de M30. Of het nu gaat om een ​​zoek- en reddingsoperatie of nachtelijke bewaking, de verbeterde mogelijkheden van de FPV-camera bij weinig licht stellen gebruikers in staat om de horizon duidelijk te visualiseren en obstakels te identificeren, waardoor de veiligheid en het succes van hun missies worden gegarandeerd.

6. Volledige achterwaartse compatibiliteit met DJI Enterprise-payloads

De M350 RTK is compatibel met alle M300-payloads, inclusief de H20N voor nachtoperaties, H20T voor inspecties en thermisch werk, L1 voor LiDAR en P1 voor luchtonderzoek. De DJI Payload SDK breidt de mogelijkheden van de M350 RTK verder uit, waardoor integratie met payloads van derden op maat voor specifieke toepassingen mogelijk wordt.

7. Reizen en transport

Het vervoeren van een grote drone zoals de M350 RTK kan een uitdaging vormen, maar DJI heeft deze zorg weggenomen door de beschermhoes van de drone opnieuw te ontwerpen. Een zij-aan-zij vergelijking met de behuizing van de M300 RTK onthult een aanzienlijke verkleining, waardoor het gemakkelijker te dragen en op te bergen is. De toevoeging van 360-graden wielen verbetert de draagbaarheid verder, waardoor gebruikers de koffer moeiteloos naar de gewenste locatie kunnen rollen. In de koffer zijn de schuimrubberen inzetstukken ook volledig vernieuwd om een ​​betere organisatie en bescherming te bieden.

Eigenaars van een M300 RTK zullen blij zijn te weten dat de koffer afzonderlijk kan worden aangeschaft, waardoor ze ook over verbeterde transportmogelijkheden beschikken.

Top 8 Kenmerken Van De M350 Rtk - Reizen En TransportLinks: BS65 Intelligent Accustation; Rechts: Matrice 350 RTK reiskoffer

8. Batterijsysteem

Het beheer van batterijen is een cruciaal aspect van elke drone-operatie en DJI heeft het batterijsysteem van de M350 RTK aanzienlijk geoptimaliseerd om dit proces te stroomlijnen. Elke M350 RTK wordt geleverd met een opnieuw ontworpen batterijlaadstation dat niet alleen de totale voetafdruk verkleint, maar ook beschikt over 360-graden wielen voor verbeterde mobiliteit.

De TB65-batterijen bieden uitzonderlijke prestaties en kunnen de M350 RTK tot 55 minuten vliegtijd voeden wanneer ze volledig zijn opgeladen. Deze batterijen zijn volledig hot-swappable, waardoor gebruikers lege batterijen naadloos kunnen vervangen door nieuwe, waardoor missieonderbrekingen tot een minimum worden beperkt. Met uitgebreide inspanningen om de batterij te optimaliseren, kan elke TB65-batterij ongeveer 400 oplaadcycli aan voordat ze moet worden vervangen, waardoor de bedrijfskosten per vlucht aanzienlijk worden verlaagd in vergelijking met de originele TB60-batterijen, die slechts 250 oplaadcycli boden. De introductie van koellichamen op elke batterij, uitgelijnd met ventilatoropeningen in de oplaadcassette, maakt sneller en efficiënter opladen mogelijk door de batterijen te koelen. Bovendien is de laadstatusindicator handig aan het uiteinde van de batterij geplaatst, zodat gebruikers de laadstatus kunnen controleren, zelfs als de batterij in de hoes zit.

Top 8 Kenmerken Van De M350 Rtk - Batterijen

De oplaadcase zelf heeft optimalisaties ondergaan en biedt ruimte voor vier WB37 RC-batterijen en acht TB65-drone-batterijen. Het biedt drie verschillende oplaadmodi om aan specifieke behoeften te voldoen:

 • Opslagmodus laadt batterijen op tot 50% capaciteit, ideaal om de levensduur van de batterij te verlengen wanneer u geen onmiddellijke vluchten plant.
 • Ready-to-Fly-modus laadt elk paar batterijen op tot 90% capaciteit, waardoor snelle paraatheid tijdens actieve vluchtsessies mogelijk is.
 • Standaard modus laadt batterijen op tot 100% capaciteit, geschikt voor urgente situaties of kritieke missies.

De oplaadcassette bevat ook een 65 W USB-C-oplaadpoort voor het gemakkelijk opladen van andere apparaten zoals telefoons of laptopsTop 8 Kenmerken Van De M350 Rtk - Batterijstation

Conclusie

De DJI M350 RTK zet een nieuwe maatstaf in de wereld van drones en biedt gebruikers uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. De verbeterde weerbestendigheid en duurzaamheid maken het tot een betrouwbaar gereedschap, zelfs in de zwaarste omgevingen. Met de DJI RC Plus kunnen piloten genieten van een verbeterde vliegervaring en een efficiënte werking. Het verbeterde transmissiesysteem zorgt voor stabiele verbindingen en videotransmissie van hoge kwaliteit, terwijl het opnieuw ontworpen armvergrendelingsmechanisme de veiligheid en betrouwbaarheid verbetert. De low-light FPV-camera breidt de mogelijkheden van de drone uit, waardoor operaties in uitdagende lichtomstandigheden mogelijk worden. Bovendien maken het reisvriendelijke ontwerp en het geoptimaliseerde batterijsysteem transport en batterijbeheer probleemloos. De DJI M350 RTK is echt een game-changer, die professionals in verschillende industrieën in staat stelt hun luchtoperaties naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken