Beste Amazon Prime-Day-deal: DJI Mini 3 Pro 20% korting!

De Mini 3 Pro Weegt 249 Gram: Net Onder De Licentielimiet.

Prime Day is het dealevenement van Amazon exclusief voor Prime-leden, met gepersonaliseerde deals en topmerken. Het evenement kwam op 15 juli 2015 voor klanten tot leven als een manier om Prime-leden te vieren op de 20e verjaardag van Amazon.

Drones zijn geen uitzondering en we hebben een zeer interessante en unieke deal gevonden op de Amazon-website, de DJI Mini 3 pro is nu -20% korting!

Een review van de DJI Mini 3 pro op onze website lees je hier. Het is een van onze favoriete drones met betrekking tot de beste prijs-kwaliteitverhouding en als je overweegt er een te kopen, wacht dan niet langer. De DJI Mini 3 Pro is een serieuze upgrade voor de Mini-reeks. Het is een van de beste compacte drones die je nu kunt kopen. De grote sensor, ingebouwde obstakelvermijding en intelligente vluchtmodi maken het tot een veelzijdig apparaat. Je krijgt de prestaties van een volwaardige drone in een handig pakket.

Prime Day Is Het Dealevenement Van Amazon Exclusief Voor Prime-Leden, Met Gepersonaliseerde Deals En Topmerken. Het Evenement Kwam Op 15 Juli 2015 Voor Klanten Tot Leven Als Een Manier Om Prime-Leden Te Vieren Op De 20E Verjaardag Van Amazon.

Je moet een Amazon Prime-lid zijn om in aanmerking te komen voor het kopen van Prime Exclusive Deals op Prime Day. Aanbiedingen lopen tot en met 12 juli, 23:59 PST. Let op: Prime-leden die gevestigd zijn of een verzendadres hebben buiten het vasteland van de Verenigde Staten, kunnen mogelijk niet alle Prime-voordelen gebruiken, bijvoorbeeld verzendvoordelen.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken