DJI-verklaring over de relatie van DJI met Aeromotus – DJI

DJI-verklaring over de relatie van DJI met Aeromotus

SHENZHEN, China — DJI, ’s werelds toonaangevende fabrikant van drones voor consumenten en bedrijven, heeft sinds december 2022 geen zakelijke relatie meer met het onlangs goedgekeurde Aeromotus Unmanned Aerial Vehicles Trading LLC (Aeromotus).

Het Amerikaanse Department of the Treasury’s Office of Foreign Assets Control (OFAC) meldde op woensdag 12 april dat het in de VAE gevestigde Aeromotus sinds het begin van de oorlog DJI-producten naar Rusland had geëxporteerd en noemde Aeromotus een “geautoriseerde dealer” van DJI. Aeromotus is geen geautoriseerde dealer meer van DJI.

DJI heeft vrijwillig alle verkopen aan en zaken in zowel Rusland als Oekraïne opgeschort met ingang van 26 april 2022 en heeft contractueel alle verkopen door dealers aan beide landen en voor gevechtsgebruik verboden.

We beschikken over grondige protocollen om ervoor te zorgen dat we de sancties van de VS of andere jurisdicties die tegen derden of territoria zijn ingevoerd, niet schenden.

DJI zet zich in om de beste dronetechnologie voor consumenten en bedrijven te bieden die niet is ontworpen of bedoeld voor militair gebruik. DJI zal optreden op basis van alle informatie van geautoriseerde dealers die ons beleid schenden.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken