Top 7 functies van de Mavic 3 Enterprise-serie

De Mavic 3E (M3E) is een compacte, draagbare en krachtige drone voor dagelijkse operaties. Of je nu een hobbypiloot bent die klaar is om pro te worden of op zoek bent naar een veelzijdig platform om je commerciële vloot te versterken, de Mavic 3E zet een nieuwe maatstaf in de branche.
De functies van de M3E maken het onze meest toegankelijke en capabele landmeetkundige drone tot nu toe, terwijl een thermische versie, Mavic 3T, beschikbaar is voor nood-, inspectie- en nachtoperaties. Hier zijn zeven dingen die de Mavic 3 Enterprise Series tot het ultieme draagbare en professionele drone-platform maken.

Een camera voor snelle precisie-onderzoeken

Onze focus met de M3E was het verminderen van de tijd die nodig is om luchtonderzoeken uit te voeren zonder in te leveren op gegevensdiepte en uitvoerkwaliteit. De Mavic 3E levert precies dat met een enorme groothoek 4/3 CMOS, 20MP-sensor en een mechanische sluiter die bewegingsonscherpte vermindert tijdens onderzoeksvluchten. De nieuwe camera maakt ook snelle opnamen met een interval van 0,7 seconden mogelijk, zodat u mappingmissies in een fractie van de tijd kunt voltooien in vergelijking met eerdere modellen.

We hebben ook uitdagingen bij weinig licht aangepakt. De brede camera van de Mavic 3E beschikt over 3,3 μm pixels naast verbeterde software bij weinig licht, waardoor de prestaties bij weinig licht naar een hoger niveau worden getild en uw potentiële operationele venster drastisch wordt vergroot. Vroege en late missiestarts zijn nu een reële mogelijkheid, terwijl enquêtes ook op bewolkte dagen kunnen plaatsvinden zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Last but zeker not least is de M3E uitgerust met een 12MP zoomcamera die tot 56× Max Hybrid Zoom ondersteunt. Piloten kunnen belangrijke details van een afstand zien met een vloeiende, continue stroom in plaats van gespreide zoomvergrotingen.

Door een RTK-module te combineren met een mechanische sluiter, korte opnamen met een interval van 0,7 seconden en verbeterde prestaties bij weinig licht, verwachten we dat de M3E het go-to-platform wordt voor snelle luchtonderzoeken.

Opvouwbaar en lichtgewicht

De M3E is gebouwd bovenop het Mavic 3-platform, dat eind 2021 werd gelanceerd met lovende kritieken en de verwachtingen van de industrie van relatief kleine vliegtuigen opnieuw heeft gedefinieerd. De M3E bouwt voort op die kernmogelijkheden door zijn opvouwbare en lichtgewicht vorm te combineren met een groot aantal krachtige functies.

De M3E kan in één hand worden gedragen en in een oogwenk worden ingezet, waardoor hij perfect is voor beginners en een veelzijdige tool voor gevestigde drone-programma’s. Zoals gewoonlijk hebben we ons gericht op draagbaarheid zonder in te leveren op vermogen. Met de vliegtijd van 45 minuten van de M3E kun je tijdens elke missie voldoende terrein afleggen. Het is in staat om in één vlucht tot 2 vierkante kilometer te onderzoeken.

Top 7 Kenmerken Van De Mavic 3 Enterprise-Serie - Compact En Opvouwbaar

Krachtige veiligheids- en connectiviteitsfuncties

De M3E is een robuust platform dat prioriteit geeft aan veiligheid en prestaties wanneer u die het meest nodig heeft. De ultramoderne obstakeldetectie- en navigatiesystemen bieden piloten van ondernemingen de begeleiding en backstops die nodig zijn om het risico op ongevallen te verminderen.

De nieuwste iteratie van DJI’s Advanced Pilot Assistance System (APAS) combineert gegevens van zes zichtsensoren en twee groothoeksensoren om obstakels in alle richtingen te detecteren en automatisch uw vliegroute om te leiden in de Vermijd-modus. U kunt de nabijheid van deze triggers en de remweg van het vliegtuig aanpassen aan uw missievereisten. APAS begeleidt ook de geavanceerde Return To Home-functie van de M3E, die de meest efficiënte, probleemloze terugreis plant en initieert.

Of u nu noodoperaties ondersteunt of inspecties uitvoert, het geïntegreerde AirSense-systeem van de M3E geeft piloten een vroege waarschuwing voor bemande vliegtuigen in de buurt die ADS-B-signalen uitzenden.

Op het gebied van connectiviteit beschikt de M3E over de nieuwste beeldoverdrachtstechnologie van DJI. Quad-antenne O3 Enterprise Transmission zorgt voor een stabielere verbinding tussen piloot en vliegtuig in complexe omgevingen.

Geoptimaliseerd voor vlucht- en missie-efficiëntie

Voor professionele dronepiloten is tijd geld. Ook in noodsituaties kunnen enkele minuten het verschil zijn tussen leven en dood. Daarom is de Mavic 3 Enterprise-serie ontwikkeld met het oog op operationele efficiëntie.

Naast de indrukwekkende vliegtijd van 45 minuten hebben we missieonderbrekingen geminimaliseerd met 100 W snelladen en een laadstation met drie batterijen van 100 W waarmee piloten met voldoende batterijen bijna 24 uur per dag in de lucht aanwezig kunnen zijn wanneer dat nodig is.

Top 7 Kenmerken Van De Mavic 3 Enterprise-Serie - Laadstation

Voor luchtonderzoeken maakt intervalopnamen van 0,7 seconden het mogelijk om mappingmissies in een fractie van de gebruikelijke tijd uit te voeren.

Deze functies maken de M3E tot een ideaal platform voor snelle responsmissies en enquêtes onder tijdsdruk.

Krachtige accessoires voor commerciële piloten

De M3E is verkrijgbaar met een reeks accessoires om het werk van commerciële dronepiloten en zakelijke gebruikers te verbeteren. Ten eerste is de M3E compatibel met de nieuwe DJI RC Pro Enterpriseeen krachtige afstandsbediening met uitstekend zicht op het scherm in direct zonlicht en een ingebouwde microfoon en Text-To-Speech-functionaliteit voor directe communicatie tussen de piloot en degenen in de buurt van het vliegtuig.

Top 7 Functies Van De Mavic 3 Enterprise-Serie - Dji Rc Pro Enterprise

Een nieuwe luidspreker biedt meer volume met minder batterijverbruik dan voorheen; piloten kunnen rechtstreeks berichten opnemen via de afstandsbediening of profiteren van de ingebouwde tekst-naar-spraakfunctionaliteit.

Top 7 Kenmerken Van De Mavic 3 Enterprise-Serie - Luidspreker

Een nieuwe RTK-module met een lager gewicht maakt nauwkeurige onderzoeken en nauwkeurigheid op centimeterniveau mogelijk naast het D-RTK 2 Mobile Station.

Top 7 Functies Van De Mavic 3 Enterprise-Serie - Rtk

Het Beacon-accessoire dat voorheen beschikbaar was bij de Mavic 2 Enterprise-serie, is nu volledig geïntegreerd in de M3E, zodat u geen accessoireslot hoeft te gebruiken wanneer u zich houdt aan de lokale voorschriften tijdens nachtvluchten en missies bij weinig licht.

Twee modellen, talloze toepassingen

De Mavic 3 Enterprise Series is verkrijgbaar in twee modellen, de M3E en de M3T.

De M3T heeft dezelfde 12 MP 56x hybride zoomcamera als de M3E, naast een 48 MP groothoekcamera en DJI’s vlaggenschip 640 × 512 thermische sensor.

De laatste ondersteunt punt- en gebiedstemperatuurmetingen, waarschuwingen voor hoge temperaturen, kleurenpaletten en isothermen – die u allemaal helpen doelen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen tijdens nachtvluchten, brandbestrijdingsoperaties en zoek- en reddingsmissies.

Top 7 Kenmerken Van De Mavic 3 Enterprise-Serie - Thermisch

De thermische en zoomcamera’s van de Mavic 3T maken 28x continue zoom naast elkaar mogelijk voor eenvoudige vergelijkingen tijdens de vlucht, waardoor de kracht van gesynchroniseerde split-screen zoom binnen handbereik komt.

Een uitgebreide softwaresuite en krachtige ontwikkeltools

De M3E maakt verbinding met krachtige software in ons Enterprise-ecosysteem om het volledige scala aan mogelijkheden tijdens de vlucht, payloadbeheer, missieplanning en vlootanalyse te ondersteunen. De Pilot 2- en Flighthub 2-applicaties vereenvoudigen het vluchtbeheer en maken elke missie intuïtief en collaboratief. DJI Terra ontgrendelt de volledige kaartmogelijkheden van wat al een indrukwekkende oplossing voor luchtonderzoek is. DJI’s Thermal Analysis Tool 3.0 ontgrendelt het potentieel van de M3T om slimmere inspecties te ondersteunen.

We zijn ook vastbesloten om de M3E in handen te geven van ontwikkelaars. Als je bovenop de M3E wilt bouwen, vereenvoudigen de Payload SDK en Mobile SDK het proces van het integreren van externe payloads en het bouwen bovenop de DJI Pilot 2-applicatie. Als u uw eigen oplossing bouwt, stelt DJI’s Cloud API ontwikkelaars in staat om de hardware, videofeed en fotogegevens van de M3E te verbinden met software van derden.

We kunnen niet wachten om te zien wat onze ontwikkelaarscommunity bovenop de M3E gaat bouwen.

Een nieuwe definitie van kleine commerciële drones

De M3E is klein van stuk, maar belooft baanbrekende mogelijkheden voor landmeetkundige professionals en elk droneprogramma dat een veelzijdig platform nodig heeft voor dagelijkse werkzaamheden.

Ons nieuwste enterprise-platform herdefinieert de industriestandaard voor “kleine” commerciële drones. Door een mechanische sluiter, een 56× zoomcamera en een RTK-module te combineren met een draagbaar maar krachtig platform, tilt de Mavic 3E missie-efficiëntie naar nieuwe hoogten.

Lees hier meer.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken