Aovo 4K EIS Drone Review: Beste Camera Drone onder $300

Als u op zoek bent naar een van die beste slimme camera-drones onder de $ 300. Zoek dan niet verder want je bent hier aan het juiste adres. De Aovo 4K EIS-drone is een verbeterde versie van de populaire Aovo Wolvy Pro-drone. Alleen is de volgende generatie uitgerust met elektrische beeldstabilisatietechnologie die helpt bij het leveren van vloeiende, stabiele en professionele beelden.

De EIS-drones zijn een groeiende categorie waar de quadcopters de beeldstabilisatietechnologie bevatten om foto’s en video’s van hoge kwaliteit te genereren. Populaire Holy Stone-drones zoals de Holy Stone 720E EIS worden geleverd met deze technologie en zijn een verbeterde versie van de HS720-drone. In onze Aovo 4K EIS drone-recensie zullen we echter alles behandelen wat u moet weten, van bouw- en ontwerpkwaliteit tot functies tot afstandsbediening.

Aan het einde van het review-artikel kunt u een weloverwogen beslissing nemen om de Aovo 4K EIS-drone te kopen. Dat gezegd hebbende, is dit de beste camera-drone onder de $ 300, alleen voor jou? Blijf bij ons en laten we een duik nemen in onze Aovo 4K EIS drone review voor meer informatie!

Aovo 4K EIS Drone: Inhoud van de verpakking

De eerste dingen komen eerst. Het is belangrijk om te weten wat er in het pakket zit. De Aovo 4K EIS is een RTF (ready-to-fly) drone, wat betekent dat je hem direct uit de doos kunt vliegen. In het pakket zitten accessoires zoals een reisetui, batterij en afstandsbediening. Hoewel de Aovo 4K EIS-drone cameramogelijkheden heeft, moet je een 64 GB micro SD-kaart kopen die bij deze quadcopter past.

Aovo 4K Eis-Drone

Binnen het pakket als volgt:

 • 1 x Aovo 4K EIS Wolvy Pro-drone
 • 1 x drone-batterij
 • 1 x reiskoffer
 • 1 x afstandsbediening
 • 1 x beknopte handleiding
 • 1 x Gebruikershandleiding
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x schroevendraaier
 • 4 x extra propellerbladen

Aovo 4K EIS Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

In het volgende deel van onze diepgaande Aovo 4K EIS drone-review gaan we het hebben over bouw- en ontwerpkwaliteit. Mijn eerste indruk van deze drone was hoe goed hij is gemaakt. De kwaliteit van het materiaal dat is gebruikt om deze grote opvouwbare drone te bouwen, is gemaakt van dik, duurzaam aluminium dat superieure bescherming biedt tegen ruwe schokken. De Aovo 4K EIS-drone weegt ongeveer 1,14 lbs of 520 gram, wat een natuurlijke buffer tegen de wind toevoegt.

Aovo 4K Eis Drone Review

Elke motorarm is inklapbaar en kan naar boven worden verlengd tot een maximale afmeting van 285 x 225 x 80 mm. Opgevouwen heeft het een afmeting van 150 x 225 x 80 mm. Bovendien is elke motor uitgerust met borstelloze motoren die een hoog toerental per minuut (RPM) genereren. Deze borstelloze motoren zijn veel duurzamer en presteren beter dan speelgoeddrones zoals Sanrock U52 en Tomzon D30. Dat maakt de Aovo 4K EIS een zeer gemakkelijke drone om overal ter wereld mee te nemen. Daarom is het een van de beste reisdrones voor iedereen die met een ingebouwde camera wil vliegen. Deze quadcopter is uitgerust met een camera gemonteerd op schokabsorptiestabilisator.

Op de achterkant van de drone zit een zeer krachtige vliegaccu. Een enkele batterij levert gemiddeld tot 30 minuten vliegtijd op. Vergeleken met high-end drones zoals DEERC D15 en Ruko F11, heeft de Aovo 4K EIS-drone een indrukwekkende vliegtijd die het aantal keren dat je moet landen en opladen minimaliseert. Als het gaat om visueel spotten, is deze drone uitgerust met LED-verlichting die visuele assistentie biedt tijdens de vluchtoperaties. Over het algemeen is de Aovo 4K EIS een goed gebouwde drone die is ontworpen voor beginners en recreatieve piloten op afstand met een sterke windweerstand en bescherming tegen crashes.

Aovo 4K EIS Drone: vliegprestaties

Iedereen wil weten hoe goed een drone kan vliegen. Als je een beginner bent en geen eerdere vliegervaring hebt, zul je onder de indruk zijn van hoe gemakkelijk het is om met een Aovo 4K EIS-drone te vliegen. Dankzij de ingebouwde GPS-module verkrijgt de drone nauwkeurige positionering door te communiceren met de satellieten. Dit gebeurt automatisch en vereist geen handmatige stabilisatie van de piloten op afstand. Dat betekent dat jij je als dronepiloot meer kunt concentreren op het vliegen van deze grote vogel in de lucht.

Aovo W Pro Drone 4K Eis

Zoals eerder vermeld, wordt de Aovo 4K EIS-drone geleverd met een vliegbatterij die tot 30 minuten vliegtijd biedt. Met een oplaadtijd van ongeveer 4 uur raad ik aan om een ​​extra of twee Aovo 4K EIS-batterijen aan te schaffen om je totale vliegtijd te verlengen. Als het gaat om ongestoord vliegen, heeft deze drone een maximaal vliegbereik van 1.000 meter. Dat is voldoende luchtruim om de vogel rond te vliegen met een lange vliegtijd.

Wat de prestaties betreft, kan de Aovo 4K EIS-drone een maximale vliegsnelheid van 38 mijl per uur bereiken. Dat betekent dat hij met gemak windsnelheden van niveau 7 kan weerstaan ​​dankzij krachtige borstelloze motoren. Het gewicht waarmee deze drone wordt geleverd, zorgt voor een natuurlijke extra weerstand tegen de wind. Als je een drone wilt die met gemak harde wind aankan wanneer je rondvliegt, dan is de Aovo W Pro een van de best presterende drones die iedereen tegen een betaalbare prijs in handen kan krijgen in vergelijking met deze DJI-drones.

Aovo 4K EIS-drone: camerakwaliteit

Een van de leuke dingen van het hebben van een camera-drone is dat je de basis van vluchtbesturing leert. Tegelijkertijd leer je hoe je een camera-drone kunt gebruiken om luchtfoto’s en video’s vast te leggen. Dat is een vaardigheid die je in de loop van de tijd zult opbouwen en uiteindelijk zult upgraden naar een van die premium drones zoals Mini 2 en mijn persoonlijke favoriet, Mavic Air 2. De Aovo 4K EIS-drone is uitgerust met een 1.2/4 CMOS-sensor die op een schokdemper is gemonteerd absorptie stabilisator. In tegenstelling tot de originele Aovo 4K Wolvy Pro, maakt deze verbeterde drone gebruik van elektronische beeldstabilisatietechnologie die automatisch afbeeldingen en video’s corrigeert om vloeiendere animaties te leveren voor een betere kijkervaring.

Aovo 4K Eis-Cameradrone

Het gezichtsveld van de camera kan tot 120° breed zien, waardoor je een drone hebt met superieure kijkmogelijkheden. Daarnaast legt de Aovo 4K EIS-drone foto’s van 4K UHD-resolutie vast. Als het gaat om het opnemen van video’s, gebeurt dit in 4K UHD-videoresolutie tot 25 frames per seconde. De kleur- en lichtkwaliteit die tijdens de vluchtoperaties wordt vastgelegd, is helder en krokant. Het is duidelijk dat deze camera-drone enkele technologische verbeteringen mist die high-end drones hebben, zoals HDR-technologie.

Als beginner heb je de mogelijkheid om de camera op afstand af te stellen. De camera kan naar boven en naar beneden worden veranderd, waardoor je de mogelijkheid hebt om het perspectief vanuit de lucht op een bepaalde manier te veranderen die bij je past. Bovendien kunt u video in realtime naar uw smartphone streamen. Maar ze zullen in 1080P HD-resolutiekwaliteit zijn. De echte 4K UHD-resolutiekwaliteit wordt direct opgeslagen op de microSD-kaart die naar eigen wens kan worden verwijderd en verder kan worden bewerkt.

Aovo 4K EIS Drone: afstandsbediening

De Aovo 4K EIS-drone wordt geleverd met een van de mooiste afstandsbedieningen. Mijn eerste indruk met deze afstandsbediening was het kwaliteitsniveau. Het is gemaakt van duurzaam dik ABS-kunststof in een gitzwarte coating, waardoor het lijkt alsof het professioneel is gemaakt. Als beginner ben ik opgetogen dat de Aovo 4K EIS-drone een afstandsbediening heeft die niet opgeblazen is met te veel knoppen. Dankzij een vereenvoudigde afstandsbediening zul je zelfs gemakkelijk leren hoe je met deze drone moet vliegen.

Aovo 4K Eis Drone-Afstandsbediening

Elke knop vertelt je wat ze doen en heeft een inscriptie voor visuele hulp. De antennes aan de bovenkant zijn echt en worden gebruikt om het bereik van de drone te vergroten. Onder de Aovo 4K EIS afstandsbediening zit een opvouwbare houder. U kunt uw persoonlijke smartphone plaatsen en deze in realtime videostreaming laten veranderen om de FPV-modus te ervaren. Om dit te doen, downloadt u eenvoudig de app voor de Aovo 4K EIS-drone zoals weergegeven in de gebruikershandleiding en maakt u verbinding met de drone. Vanaf dat punt zou je door de camera van de drone moeten kunnen kijken.

De Aovo 4K EIS zender wordt geleverd met twee stuurknuppels. Die wordt gebruikt om te navigeren en de richtingen van de drone te veranderen. Om de zender in te schakelen, drukt u op de rode knop en houdt u deze enkele seconden ingedrukt. De afstandsbediening wordt geactiveerd met LED-lampjes die aangeven hoeveel batterijsap er nog over is. Langs de hoofdgebruikersinterface is Smart Return to Home, Speed ​​Switch, Capture Stills en Record Videos. Extra toegang tot geavanceerde vluchtfuncties vindt u via de app op uw smartphone.

Aovo 4K EIS Drone: Functies

Ten slotte gaan we het hebben over functies in het volgende deel van onze diepgaande Aovo 4K EIS drone-recensie. Allereerst is deze quadcopter uitgerust met een ingebouwde GPS-module die een aantal slimme functies introduceert. U kunt deze drone bijvoorbeeld opdracht geven om de volgende intelligente vluchtmodi uit te voeren, zoals Orbit-modus, Follow Me-modus, Waypoint-modus aanpassen, Gesture-modus en zelfs TapFly-modus.

Aovo 4K Eis Drone-Functies

De Aovo W Pro drone heeft geen sensoren voor het vermijden van obstakels. Het maakt echter gebruik van ultrasone positionering voor het detecteren van de onderstaande objecten om een ​​nauwkeurige positionering te behouden. Deze drone maakt ook gebruik van het Optical Flow-systeem dat de interne luchtdruk aanpast aan de externe luchtdruk die de stabiliteit gelijk houdt. Al met al zorgen deze twee belangrijke functies voor een betere vliegervaring voor beginners en recreatieve piloten op afstand.

Niet te vergeten te vermelden dat de Aovo W Pro drone ook over een aantal veiligheidssystemen beschikt. Als u bijvoorbeeld de drone uit het oog verliest, kunt u deze eenvoudig terughalen met Smart Return to Home. Bovendien kun je de Aovo W Pro-drone volgen met behulp van de kaart dankzij de GPS-locatie. Als beginner zul je gemakkelijk leren vliegen met deze vogel dankzij de snelheidsmodus. Standaard start de drone langzaam op. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je de snelheidsmodus wijzigen om de echte vliegprestaties van de drone te ervaren.

Aovo 4K EIS Review: Conclusie

Als we tot de conclusie komen van onze diepgaande Aovo 4K EIS drone review. Je stelt jezelf waarschijnlijk deze vraag: moet ik deze drone kopen? Als je mij deze vraag zou stellen, zou ik zeker ja zeggen. Dit is waarom je de Aovo 4K EIS-drone zou moeten kopen. Het is een van de beste opvouwbare camera-drones met ingebouwde GPS-mogelijkheden. De Aovo 4K EIS-drone wordt geleverd met een superieure vliegtijd waarmee hij tot 30 minuten kan worden gevlogen en heeft een maximaal vliegbereik van 1.000 meter.

Aovo 4K Eis Gps Drone Review

Met een ingebouwde camera met een 1,2/4-inch CMOS-sensor, legt deze camera-drone op meesterlijke wijze 4K UHD-foto’s en -video’s met grote precisie vast – dankzij EIS-technologie die de beelden automatisch corrigeert voor de beste kwaliteit. Ten slotte heeft de Aovo 4K EIS-drone zoveel functies die je bezig houden, van intelligente vliegmodi tot racen tot recreatief. Al met al levert deze drone een van de beste vliegervaringen en flexibiliteit waar beginners absoluut dol op zullen zijn.

Ik hoop dat je onze diepgaande Aovo 4K EIS drone-review nuttig en informatief vindt. Als je vragen hebt over deze grote drone, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Blijf op de hoogte voor meer drone-nieuws, gidsen, recensies en deals op onlinedronekopen.nl. Veel vliegplezier en vlieg slim!

Tags:

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken