Drone review: Ruko F11 Pro

Een van de beste slimme camera-drones die je nu kunt kopen, is de Ruko F11 Pro quadcopter. Deze draagbare en compacte opvouwbare camera-drone zit boordevol geweldige vliegprestaties, functies en betrouwbaarheid.

Als je een beginner bent die op zoek is naar een gloednieuwe slimme camera-drone zoals de Ruko F11 Pro om mee te beginnen. Zoek dan niet verder want ik heb een uitgebreide Ruko F11 Pro review samengesteld om alle details met je te delen.

Hoewel er tal van camera-drones zijn met ingebouwde GPS-mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld Holy Stone HS720E, DJI Mavic Mini en Potensic D68. Misschien geeft u de voorkeur aan een drone die lichtgewicht, slanker en gemakkelijker te vliegen is met een langere vliegtijd, prestaties en functies.

Dat gezegd hebbende, moet je een Ruko F11 Pro-drone kopen? Blijf bij ons om erachter te komen of dit de beste slimme camera-drone is voor beginners om direct uit de doos te vliegen!

Verpakkingsinhoud

Voordat u het pakket in handen krijgt, moet u eerst weten wat u in de doos kunt verwachten. De Ruko F11 drone is een standalone quadcopter en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen met vliegen. Er zijn een paar stukjes die je naast de drone ook moet kopen, zoals extra vliegbatterijen en een microSD-kaart van 32 GB.

Een Van De Beste Slimme Camera-Drones Die Je Nu Kunt Kopen, Is De Ruko F11 Pro Quadcopter. Deze Draagbare En Compacte Opvouwbare Camera-Drone Zit Boordevol Geweldige Vliegprestaties, Functies En Betrouwbaarheid.

In het pakket zou u deze volgende items moeten verwachten:

 • 1 x Ruko F11 Pro-drone
 • 2 x vluchtbatterijen
 • 1 x draagtas
 • 1 x zender
 • 1 x Gebruikershandleiding
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x schroevendraaier
 • 4 x extra propellerbladen

Ontwerp- en bouwkwaliteit

Bij mijn eerste indruk met de Ruko F11 Pro is dit een slimme camera-drone die een duurzaam en stevig ontwerpkader omvat. Als je nog nooit met een drone hebt gevlogen, hoef je je geen zorgen te maken, want deze opvouwbare quadcopter is ontworpen om crash- en schadebestendig te zijn.

Elke motorarm en propeller zijn opvouwbaar, waardoor ze gemakkelijk in een reiskoffer of rugzak kunnen worden opgeborgen. Fanatieke reizigers en recreatieve piloten op afstand kunnen gaan waar ze maar willen. Klap de drone uit en begin binnen enkele seconden te vliegen.

Een Van De Beste Slimme Camera-Drones Die Je Nu Kunt Kopen, Is De Ruko F11 Pro Quadcopter. Deze Draagbare En Compacte Opvouwbare Camera-Drone Zit Boordevol Geweldige Vliegprestaties, Functies En Betrouwbaarheid.

Aan de voorkant zit de 4K UHD camera. Het prijskaartje waar de Ruko F11 Pro-drone voor gaat, maakt het een behoorlijk competitieve keuze in vergelijking met Mavic Mini en Holy Stone HS720E. De Ruko F11 Pro-drone kan echter alleen tot 2,9K UHD-video’s opnemen.

Deze opvouwbare drone is uitgerust met ingebouwde LED-verlichting die visuele assistentie biedt bij het spotten tijdens vluchtoperaties. Een enkele batterij biedt tot 30 minuten. Niet te vergeten te vermelden dat er in het pakket een extra batterij zit die de totale vliegtijd op 60 minuten brengt.

De Ruko F11 Pro-drone weegt zelf 1,14 lbs, wat een natuurlijke weerstand biedt tegen matige tot zware wind. Over het algemeen is het ontwerp en de bouwkwaliteit van de Ruko F11 Pro-drone uitzonderlijk goed gemaakt. Ruko’s deskundige vakmanschap heeft zeker de aandacht getrokken dankzij de stevige constructie en hoogwaardige componenten.

Vluchtprestaties

Als je op zoek bent naar een camera-drone met goede vliegprestaties, zoek dan niet verder, want de Ruko F11 Pro is een van de weinige quadcopters die wordt geleverd met superieure vliegprestaties. Slimme camera-drones hebben over het algemeen goede vliegprestaties, terwijl duurdere drones de beste en geavanceerdere vluchtbesturingen hebben.

De Ruko F11 Pro is ontworpen als een slimme camera-drone voor beginners. Het wordt geleverd met een ingebouwde GPS-module die gegevens van de satellieten gebruikt om nauwkeurige positionering te verkrijgen. Dit elimineert de noodzaak om de drone handmatig te besturen zoals je normaal zou doen voor drones op instapniveau zoals de Sanrock U52.

Een Van De Beste Slimme Camera-Drones Die Je Nu Kunt Kopen, Is De Ruko F11 Pro Quadcopter. Deze Draagbare En Compacte Opvouwbare Camera-Drone Zit Boordevol Geweldige Vliegprestaties, Functies En Betrouwbaarheid.

De Ruko F11 Pro drone is uitgerust met een batterij die tot 30 minuten vliegtijd biedt. Hoewel de echte vliegtijd ongeveer 27 minuten zal zijn. Dat is om rekening te houden met de tijd voor het aanzetten van de drone en om wat resterende sap te leveren in geval van nood.

Als het gaat om het besturen van deze camera-drone, heeft deze een maximale afstandsbedieningsafstand tot 1.200 meter. Dat is best indrukwekkend voor een compacte en slimme camera-drone als de Ruko F11 Pro. Verder is deze drone uitgerust met borstelloze motoren die hogere vliegprestaties leveren en niet meer stroom verbruiken. Waardoor de Ruko F11 Pro veel langer in de lucht kan blijven en de piloot op afstand nauwkeurige vluchtbesturing biedt.

Beheersbaarheid

Een van de belangrijkste factoren waarmee u ook rekening moet houden bij het winkelen voor een cameradrone, is de bestuurbaarheid. Vaak vragen we hoe gemakkelijk het is om met de Ruko F11 Pro-drone te vliegen en of we onderweg enkele uitdagingen zullen tegenkomen.

Gelukkig is de Ruko F11 Pro een zeer geavanceerde camera-drone met indrukwekkende vluchtbesturingen. Zoals eerder vermeld, is hij uitgerust met een ingebouwde GPS-module, een goed gewicht dat zorgt voor natuurlijke weerstand tegen wind, en natuurlijk borstelloze motoren voor extra prestaties.

Een Van De Beste Slimme Camera-Drones Die Je Nu Kunt Kopen, Is De Ruko F11 Pro Quadcopter. Deze Draagbare En Compacte Opvouwbare Camera-Drone Zit Boordevol Geweldige Vliegprestaties, Functies En Betrouwbaarheid.

Het besturen van de Ruko F11 Pro-drone is eenvoudig en gemakkelijk. Beginners die nog nooit met een drone hebben gevlogen, zullen zeker eerst de Headless-modus willen betreden met de Ruko F11 Pro quadcopter eerst. Zodat u de basisprincipes van vluchtbesturingen en het besturen van een drone kunt leren.

Afgezien daarvan staat deze quadcopter-drone standaard op de laagste snelheidsinstelling. Als je je eenmaal op je gemak voelt en wat vliegvaardigheid hebt verworven, kun je de snelheidsinstellingen aanpassen om het uitdagender te maken en je vliegvaardigheid verder aan te scherpen.

Functies

De Ruko F11 Pro-drone is draagbaar en compact, maar heeft veel functies. Vooral omdat het is uitgerust met een GPS-module die het mogelijk maakt om tal van functies te hebben, van intelligente vluchtmodi tot veiligheidsfuncties (dwz Smart Return to Home, Power Alarm, Wind Velocity Warning en Out of Range Alarm).

Een Van De Beste Slimme Camera-Drones Die Je Nu Kunt Kopen, Is De Ruko F11 Pro Quadcopter. Deze Draagbare En Compacte Opvouwbare Camera-Drone Zit Boordevol Geweldige Vliegprestaties, Functies En Betrouwbaarheid.

De intelligente vliegmodus van deze camera-drone vormt een groot deel van de functies. Je kunt de Ruko F11 Pro-drone zo instellen dat hij overal mee naartoe kan. Als je liever meer geavanceerde vliegroutes uitvoert, kun je de drone vertellen om cirkels van 360 graden uit te voeren. Bovendien kun je op het scherm van je telefoon tikken om de locatie te selecteren waar je naartoe wilt vliegen.

De afstandsbediening wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om de functies van de Ruko F11 Pro drone te gaan gebruiken. Maar meer geavanceerde functies zoals foto’s maken, video’s opnemen en intelligente vluchtmodi zijn toegankelijk door de Ruko-app met uw smartphone te verbinden. Over het algemeen zit deze camera-drone boordevol functies die je bezig houden.

Conclusie

Om onze diepgaande Ruko F11 Pro review af te sluiten, denken we dat dit een van de beste cameradrones ooit is tot nu toe. Hij is opvouwbaar, compact en zit boordevol functies. Niet alleen dat, het vliegen met de Ruko F11 Pro is ongelooflijk eenvoudig genoeg, zelfs voor beginners die geen eerdere luchtvaartervaring hebben.

Ruko F11 Beoordeling

De Ruko F11 Pro-drone is geweldig voor reizigers, toeristen, beginners en recreatieve piloten op afstand. Met een ingebouwde 4K UHD-camera kun je de basis van luchtfotografie leren en beheersen. Superieur vliegbereik geeft je ook een breed bereik en de mogelijkheid om vrij te zweven.

Maar als u op zoek bent naar drones van professionele kwaliteit die foto’s en video’s van hoge kwaliteit kunnen produceren. Je bent beter af met Phantom 4 Pro of Mavic 2 Pro. Maar voor de meeste beginners is de Ruko F11 Pro een geweldige drone om te leren vliegen en om de basis van luchtfotografie onder de knie te krijgen. Veel plezier met vliegen en blijf op de hoogte voor meer nieuws bij onlinedronekopen.nl!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken