Dronereview: Holy Stone HS110G

Bent u op zoek naar een betaalbare camera drone met ingebouwde GPS module? Dan ben je hier aan het juiste adres, want in onze diepgaande Holy Stone HS110G drone review ga ik alles delen wat je moet weten over deze quadcopter. Het is zelfs een van de beste Holy Stone-drones voor beginners om nu te bezitten.

Net als de Holy Stone HS110G-drone, zijn er zoveel quadcopters om uit mijn persoonlijke favoriet te kiezen: Potensische dromernaar de favoriet van de consument Heilige Steen HS720E. Maar als je nog nooit met een drone hebt gevlogen en wilt beginnen met een quadcopter die je bank niet zal deuken. Maar tegelijkertijd wil je een drone die slim genoeg is om een ​​aantal intelligente vliegmodi en dergelijke uit te voeren.

Dan zul je ontdekken dat de Holy Stone HS110G een van de beste op GPS gebaseerde cameradrones is voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Dat gezegd hebbende, is deze camera-drone de juiste keuze voor jou? Blijf bij ons en lees onze diepgaande Holy Stone HS110G drone-recensie om erachter te komen.

Holy Stone HS110G Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat je de drone bestelt, moet je weten wat je in het pakket kunt verwachten. Soms moet je extra aankopen doen, zoals extra drone-batterijen of een microSD-kaart. Terwijl de Holy Stone HS110G een op zichzelf staande drone is en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen met vliegen. Ik raad ten zeerste aan om een ​​micro SD-kaart van 32 GB aan te schaffen die bij deze drone past om er video’s en foto’s op op te slaan.

Holy Stone Hs110G Drone Pakketinhoud

Hier is een lijst van wat er in het pakket zit:

 • 1 x HS110G-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 4 x extra propellers
 • 1 x USB-oplaadkabel
 • 2 x landingsgestellen
 • 2 x drone-batterij
 • 6 x schroeven voor propellers
 • 1 x schroevendraaier
 • 1 x Gebruikershandleiding

Holy Stone HS110G Drone: Specificaties:

De Holy Stone HS110G is een instapmodel cameradrone voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Deze speelgoeddronespecificaties informeren u over vliegtijd, vliegbereik, cameraresolutiekwaliteit en dergelijke.

Holy Stone Hs110G Cameradrone

Specificaties::

 • Artikelgewicht: 176g
 • Afmeting Afmeting: 12 x 7,6 x 3,6 inch
 • Vliegtijd: 13 minuten
 • Oplaadtijd: 180 minuten
 • Camera Resolutie Kwaliteit: 1920 x 1080
 • Videoresolutiekwaliteit: 1920 x 1080
 • Live video-overdrachtsbereik: 492 voet
 • Maximaal regelbereik: 984 voet
 • Batterijcapaciteit: 3.7v 1.500mAh

Holy Stone HS110G Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Mijn eerste indruk met de Holy Stone HS110G-drone was hoe slank en klein hij is. Met een afmeting van 12 x 7,6 x 3,6 inch kan deze quadcopter met vaste vleugels comfortabel op de handpalm van een volwassene zitten. In tegenstelling tot deze opvouwbare drones is de Holy Stone HS110G drone uitgerust met twee landingsgestellen. Dat biedt bescherming voor de camera tegen het aanraken van de grond. Het zorgt ook voor een veilige landing.

Holy Stone Hs110G Camera Drone Review

Onder de drone zit een ingebouwde 1080P HD-camera. De Holy Stone HS110G drone kan zowel foto’s maken als video’s opnemen in 1080 resolutie kwaliteit. Elke motorarm is uitgerust met geborstelde motoren – meestal te vinden op speelgoeddrones en low-end cameradrones. De batterij bevindt zich aan de achterkant en biedt tot 13 minuten vliegtijd

Ik vond het ook leuk hoe modern het drone-ontwerp is. Alles aan deze camera-drone is eenvoudig genoeg voor een beginner om te leren vliegen. Bovendien is de kwaliteit van het materiaal dat is gebruikt om de Holy Stone HS110G-drone te maken, gemaakt met een duurzame en dikke schaal. Wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Al met al een geweldige drone met een solide bouw.

Holy Stone HS110G Drone: vliegprestaties

In het volgende deel van onze diepgaande Holy Stone HS110G drone review gaan we het hebben over de vliegprestaties van deze quadcopter. Als je aan het shoppen bent om een ​​drone te kopen, zul je jezelf zeker de volgende vragen stellen, zoals: hoe gemakkelijk is het om met deze quadcopter te vliegen? Voor beginners die nieuw zijn in de wereld van drones, je zult ontdekken dat het ongelooflijk eenvoudig is om met de Holy Stone HS110G-drone te vliegen.

Holy Stone Hs110G Gps-Drone

En u kunt de ingebouwde GPS-module bedanken die een automatische manier introduceert om de drone tijdens de vluchtoperaties gestabiliseerd te houden. Omdat de Holy Stone HS110G nauwkeurige positionering handhaaft, kun je meer plezier en vliegtijd krijgen door met de drone te vliegen en een aantal geweldige luchtfoto’s te maken.

Hoewel het voor beginners gemakkelijk is om met deze camera-drone te vliegen, wordt hij ook geleverd met een snelheidsinstelling die zorgt voor een soepele leercurve. Standaard staat de drone op lage snelheid. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je de snelheid aanpassen om de echte vliegprestaties van de Holy Stone HS110G drone te ervaren.

Holy Stone HS110G Drone: camerakwaliteit

Als je ooit in de toekomst luchtfotograaf wilt worden, misschien om geld te verdienen met drones en een van deze premium drones te besturen, zoals de DJI Mavic Air 2 en Phantom 4 Pro. Aan de slag met een goedkope slimme camera-drone zoals de Holy Stone HS110G quadcopter is een geweldige manier om je voeten naar voren te krijgen.

Heilige Steen Hs110G Gps Drone Review

De Holy Stone HS110G drone is uitgerust met een ingebouwde 1080P HD camera. Het is in staat om 1920 x 1080 cameraresolutiekwaliteit vast te leggen. De foto’s worden samengevoegd om een ​​hoogwaardige productie te leveren met behulp van geavanceerde elektronische beeldstabilisatie. De drone kan ook 1080P HD-video’s opnemen en direct opslaan op de micro SD-kaart om te delen met je familie en vrienden.

De Holy Stone HS110G drone-camera kan tot 110 graden breed zien, wat voldoende is om het grootste deel van het scherm vast te leggen. Je kunt ook video in realtime bekijken door de drone te verbinden met je smartphone om videostreaming mogelijk te maken. De lichtkwaliteit is echter goed zolang je de drone voor recreatief bestuurt en om de basisprincipes van vluchtbesturingen te leren.

Holy Stone HS110G Drone: Kenmerken

Een van de grootste voordelen die de Holy Stone HS110G-drone te bieden heeft, is een overvloed aan functies. Dankzij de ingebouwde GPS-module kan deze camera-drone intelligente vliegmodi en slimme terugkeer naar huis-functie uitvoeren. Kies uit deze volgende intelligente vluchtmodi: Volg mij-modus, Orbit-modus, en Waypoint-modus aanpassen.

Holy Stone Hs110G Smart Camera Drone Review

Het is super eenvoudig om met deze drone te vliegen dankzij de nauwkeurige positioneringsfunctie. Je kunt ook volgen waar deze quadcopter naartoe gaat door de ingebouwde kaartzoeker te controleren. Als je de drone ooit uit het oog verliest, druk je gewoon op de Smart Return to home-knop om hem terug te roepen. Beginners en recreatieve piloten op afstand kunnen ook profiteren van deze twee belangrijke functies: Headless-modus en Hoogte vasthouden.

Hoewel Altitude Hold vrijwel vanzelfsprekend is, verandert de Headless-modus de richting van de vluchtbesturing van drone naar de bewegingshendel op de afstandsbediening. In plaats van te vliegen op basis van de richting waarin de drone gaat, vlieg je de drone op basis van de richting waarin je de bewegingshendel duwt. Daarnaast zijn er een aantal veiligheidsfuncties zoals een alarm voor buiten bereik, een alarm voor laag vermogen en een noodstop.

Holy Stone HS110G Drone: afstandsbediening

Nu we dicht bij de eindconclusie van onze diepgaande Holy Stone HS110G drone-recensie komen, zullen we het hebben over de afstandsbediening waarmee deze quadcopter wordt geleverd. Mijn eerste indruk is het niveau van vakmanschap. De Holy Stone HS110G-afstandsbediening is gemaakt van duurzaam, hoogwaardig ABS-plastic dat superieure duurzaamheid biedt. Als je een grote fan bent van DJI-drones zoals Mavic 2 Pro of Mavic Air 2, zul je absoluut dol zijn op het ontwerp van de HS110G-zender.

Holy Stone Hs110G Afstandsbediening

Omdat deze afstandsbediening wordt geleverd met een ingebouwde handgreep die comfortabel genoeg is om langdurig gebruik vast te houden. Daarnaast is er een houder die je kunt uitklappen om je persoonlijke smartphone in te steken. Dat is een leuke extra functie als je van je afstandsbediening een realtime videostreaming wilt maken, vooral wanneer je in de First Person View-modus (FPV) vliegt.

Ik vond het ook leuk hoe de HS110G-zender ingebouwde batterij-LED-lampjes heeft die aangeven hoeveel sap er nog in zit. Gemiddeld heeft de afstandsbediening een gebruiksduur van ongeveer twee uur voordat hij moet worden opgeladen. Voor beginners en recreatieve piloten op afstand is de HS110G-afstandsbediening een van de best ontworpen afstandsbedieningen die vrij is van buitensporige knoppen en gericht is op het bieden van eenvoudige vluchtbedieningen die de hele vliegervaring plezierig maken.

Holy Stone HS110G Review: Conclusie

Voordat ik onze diepgaande Holy Stone HS110G drone-review afrond, vraag je jezelf waarschijnlijk af: is dit een goede camera-drone om te oefenen met vliegen? Als je mij deze vraag zou stellen, zou ik ja zeggen. De Holy Stone HS110G is een kleine, compacte drone met vaste vleugels die wordt geleverd met tal van functies, van intelligente vliegmodi tot het vasthouden van hoogte en slimme terugkeer naar huis.

Heilige Steen Hs110G Drone Review

Boordevol 13 minuten vliegtijd per batterijlading en een maximale afstand van 300 meter voor afstandsbediening, heeft het zeker veel te bieden voor beginners in vergelijking met andere instapdrones zoals Sanrock U52 en DEERC D20. Over het algemeen is de Holy Stone HS110G een degelijke slimme camera-drone voor iedereen die wil leren vliegen.

Laat het ons weten als je vragen hebt over de Holy Stone HS110G-drone in het commentaargedeelte hieronder. Als je nog nooit met een drone hebt gevlogen en je wilt wat startersgidsen om een ​​goede piloot op afstand te worden, bekijk dan zeker onze uitgebreide drone-tips. Bekijk ook enkele van onze populaire gidsen: Eachine-drones, Ruko-drones en Tomzon-drones.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken