Holy Stone HS165 Drone Review

Ben je op zoek naar een van deze slimme camera-drones? Maar weet u niet zeker of de Holy Stone HS165 de juiste GPS-cameradrone voor u is? Zoek dan niet verder want de Holy Stone HS165 is een goede slimme camera drone voor beginners. Hoewel er veel drones zijn om uit te kiezen, heb ik een diepgaande Holy Stone HS165-recensie gemaakt om je door alle details te leiden die je moet weten over deze quadcopter.

Holy Stone is een bekende dronefabrikant die een reputatie heeft opgebouwd voor het maken van hoogwaardige drones. De Holy Stone HS720E is hun vlaggenschipdrone en het is geen wonder dat het merk zijn publieksbasis heeft uitgebreid met de Holy Stone HS165-drone. Of je nu op zoek bent naar kleine drones of grote drones om mee te beginnen, de Holy Stone HS165 is eigenlijk een goedkope cameradrone op instapniveau, ontworpen voor beginners.

In mijn Holy Stone HS165-recensie zal ik het hebben over bouw- en ontwerpkwaliteit, functies, camerakwaliteit en vliegprestaties. Aan het einde van de beoordeling kunt u een weloverwogen beslissing nemen om de Holy Stone HS165-drone te kopen. Dat gezegd hebbende, is dit de juiste GPS-cameradrone voor jou? Blijf bij ons en lees onze Holy Stone HS165 drone review om erachter te komen!

Holy Stone HS165 Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat we het hebben over de details, laten we bespreken wat we in de doos kunnen verwachten. Wanneer je deze camera drone bestelt, weet je wat er in het pakket zit. De Holy Stone HS165 is een vliegklare drone, wat betekent dat je hem direct uit de doos kunt vliegen. Het heeft wel een micro SD-kaartsleuf, maar als je foto’s en video’s wilt opslaan, raad ik aan om een ​​32 GB micro SD-kaart aan te schaffen die bij de drone past.

Heilige Steen Hs165 Drone

Hier is een lijst van wat er in het pakket zit:

 • 1 x HS165-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 2 x drone-batterij
 • 1 x draagtas
 • 1 x USB-oplaadkabel voor drone
 • 1 x USB-oplaadkabel voor afstandsbediening
 • 4 x reserveschroef
 • 4 x reserveschroeven
 • 1 x schroevendraaier
 • 1 x Gebruikershandleiding

Holy Stone HS165 Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Mijn eerste indruk met deze camera-drone was hoe strak, compact en stijlvol het ontwerp was. De Holy Stone HS165-drone heeft een slank en gebogen casco dat hem een ​​unieke uitstraling geeft in vergelijking met andere drones onder de $ 200. Deze drone is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof dat superieure duurzaamheid biedt, waardoor hij stevig en crashbestendig is tegen ruwe schokken. De motorarmen zijn inklapbaar en kunnen worden ingeklapt om extra ruimte te creëren voor het opbergen in je reiskoffer of rugzak.

Heilige Steen Hs165 Drone Review

Elke motorarm is uitgerust met een geborstelde motor die de Holy Stone HS165-drone helpt voort te stuwen. Aan de voorkant is deze drone uitgerust met een camera die 2K-foto’s kan maken en 1080P HD-video’s kan opnemen. De camera is echter vast, wat het aanpassingsvermogen beperkt in tegenstelling tot andere cameradrones zoals bijvoorbeeld DEERC D15 en Potensic D68.

De batterij bevindt zich aan de achterkant en is volledig modulair opgebouwd. Een enkele batterij biedt tot 14 minuten vliegtijd. In het pakket zit een extra batterij die de totale vliegtijd op maar liefst 28 minuten brengt. De LED-lampjes zijn gestationeerd op elke motorarm en rond het casco die visuele hulp biedt bij het spotten tijdens de vluchtoperaties. Over het algemeen is de ontwerp- en bouwkwaliteit van de Holy Stone HS165-drone behoorlijk.

Holy Stone HS165 Drone: vliegprestaties

In het volgende deel van de review gaan we het hebben over de vliegprestaties van deze camera-drone. Leren hoe gemakkelijk het is om met de Holy Stone HS165-drone te vliegen, is belangrijk voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Een van de grootste voordelen die deze drone heeft is de ingebouwde GPS-module. Dankzij de GPS-module kan de drone nauwkeurig positioneren door gebruik te maken van de gegevens die hij communiceert met de satellieten.

Holy Stone Hs165 Cameradrone

De Holy Stone HS165-drone maakt ook gebruik van een optisch stroomsysteem dat automatisch het interne luchtdrukniveau aanpast om het zelfs tijdens de vlucht te houden voor een soepelere vliegervaring. Een enkele batterij houdt deze drone tot 14 minuten aan de gang, hoewel je hem realistisch gezien tot 12 – 13 minuten kunt laten vliegen. Dit is om rekening te houden met de tijd die nodig is om de drone aan te zetten en om op zijn minst wat resterende sap te hebben om de drone te laten landen.

Als het op vliegen aankomt, kan de Holy Stone HS165-drone tot 400 meter van het thuispunt vliegen. Voor dit prijskaartje is het eigenlijk een redelijk goed vliegbereik in vergelijking met vergelijkbare drones zoals de Potensic D60 en Ruko B7-drone. Het vliegen met de Holy Stone HS165-drone is ongelooflijk eenvoudig en gemakkelijk genoeg dat een beginner zonder enige vliegervaring dit kan doen dankzij het autonome vliegsysteem.

Holy Stone HS165 Drone: camerakwaliteit

Een van de belangrijke onderdelen van de Holy Stone HS165 drone review is de camerakwaliteit. Als je nieuw bent in het vliegen met drones en er een wilt die goed genoeg is om mee te beginnen. De Holy Stone HS165-drone wordt geleverd met een ingebouwde camera, die 2K HD-foto’s kan maken en 1080P HD-video’s kan opnemen met 30 frames per seconde. Hoewel de camerakwaliteit niet zo geweldig is in vergelijking met premium drones zoals Mini 2, Mavic Air 2 of een van deze DJI-drones.

Holy Stone Hs165 Gps-Drone

De Holy Stone HS165-drone leert je echter hoe je de basisprincipes van luchtfotografie kunt vastleggen en beheersen. Naarmate u uw vaardigheden op het gebied van luchtfotografie ontwikkelt en aanscherpt, kunt u beslissen of u wilt upgraden naar betere, slimmere en duurdere drones. Veel beginners beginnen eerst met een van deze eenvoudige drones, omdat het een geweldige manier is om eerst de ervaring op te doen en je kunt zeker hetzelfde doen met de Holy Stone HS165 drone.

De kleur- en lichtkwaliteit van deze drone is gemiddeld. U kunt video in realtime bekijken door uw smartphone met de drone te verbinden. De maximale beeldoverdrachtsafstand is 250 meter. Verder dan dat en er zal een vertraagde beeldoverdracht zijn. Hoewel u beelden op uw smartphone kunt vastleggen en opnemen, is het verkrijgen van een micro-SD-kaart van 32 GB en deze in de drone te plaatsen .€

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken