AirWorks Dag 2 Samenvatting

De normen van morgen

Na een drukke en productieve eerste dag ging AirWorks 2019 verder met een agenda vol toespraken, presentaties, workshops en meer. Hier is alles wat er vandaag is gebeurd op dag 2 van AirWorks 2019.

Keynote Afhaalrestaurants

Opnieuw betrad Mario Rebello, Vice President & Regional Manager Noord-Amerika, DJI het podium en opende deel twee van de Keynote, getiteld “Transforming the Aviation Economy Together: Today’s Tools, Tomorrow’s Standards.”

Gisteren hebben we ons gericht op Today’s Tools en zagen we de indrukwekkende aankondigingen van de P4 Multispectral, de wereldwijde release van de Agras T16 en de introductie van FLIR’s MUVE C360.

Vandaag kijken we vooruit naar Tomorrow’s Standards en DJI’s visie voor een collectieve inspanning van alle belanghebbenden in de industrie om een ​​stimulerende omgeving te creëren waarin dronetechnologie haar maximale potentieel voorgoed kan realiseren.

Mario, die de menigte toesprak, herinnerde iedereen eraan hoe wij allemaal, als industrie en als gemeenschap, een rol te spelen hebben bij het vormgeven van de toekomst van het commerciële drone-ecosysteem.

DJI houdt ervan te leren hoe mensen voortdurend bijdragen aan dit ecosysteem door te innoveren met impactvolle toepassingen met onze drones. Mario bracht zo’n voorbeeld onder de aandacht met de betrokkenheid van DJI bij het Mara Elephant Project in Kenia.

[Click here for Elephant Drone video]

Het Mara Elephant Project heeft tot doel de illegale stroperij en het slachten van olifanten voor hun ivoor te bestrijden. Van alle beschikbare tools die het Mara Elephant Project inzet, is er een die ze bijzonder effectief hebben gevonden, namelijk onze drones – en met een goede reden. Met het vogelperspectief van de drone kan het personeel olifanten volgen, stropers lokaliseren en identificeren en conflicten vermijden voordat ze zich voordoen. Ze kunnen zelfs olifanten wegjagen voor gevaar, want onze drones klinken als een zwerm bijen! Sinds de oprichting heeft het Mara Elephant Project 300 stropers gearresteerd, 1000 kilo ivoor in beslag genomen en het percentage illegaal gedode olifanten teruggebracht van 83% naar 43%.

Een discussie over gegevensbeveiligingsnormen voor drones

Mario erkende dat drones slechts hulpmiddelen zijn en machteloos zijn zonder de mensen die het potentieel van deze hulpmiddelen zien, herkennen en benutten. DJI waardeert drone-adopteerders, piloten en eindgebruikers die deze industrie vooruit helpen.

Daarom verdubbelt DJI onze inspanningen om deze gemeenschap sterker te maken en te voldoen aan de behoeften van onze gebruikers, degenen die onze tools tot leven brengen.

Een voorbeeld van waar DJI inspeelde op de behoeften van onze gebruikers, is de release van de Government Edition.

Dji Government-Editie

[Click here for more information on the Government Edition]

De Government Edition bevat door de gebruiker gevraagde functies, zoals permanent ingeschakelde Local Data Mode, Firmware Update Reviews en Restricted Hardware Pairing.

Om uit te breiden over gegevensbeveiliging, nodigde Mario Darrell West, Vice President en Director, Center for Technology Innovation, The Brookings Institution, en Troy Gonzalez, Chief Engineer, Advanced Infrastructure Solutions, Booz Allen Hamilton uit op het podium.

Samen bespraken ze beveiligingsnormen voor drones en ondernemingen, en schetsten DJI’s visie op de richtlijnen, normen en vereisten waaraan spelers in ons drone-ecosysteem zich moeten houden, eisen en beschermen.

Discussie Over Mario Rebello-GegevensbeveiligingMario Rebello [far right] het bespreken van gegevensbeveiliging

Nieuwe tools om het ecosysteem te versterken

Na deze paneldiscussie over de door DJI voorgestelde rigoureuze industriestandaarden voor privacy, herhaalde Jan Gasparic, Director of Business Development, de toewijding van DJI om de hele drone-industrie te helpen groeien. DJI verwelkomt een gezonde industriële omgeving die samenwerking en innovatie kan stimuleren.

Updates voor DJI-ontwikkelaarstechnologieën

Sinds de release in 2015 hebben we meer dan 6,2 miljoen Mobile SDK-activeringen gezien.

Met de DJI Payload SDK hebben we meer dan 60 duizend geregistreerde ontwikkelaars die aan DJI SDK’s werken. We hebben 110 payloads in ontwikkeling op de Payload SDK, waarvan er 22 al in massaproductie zijn.

Deze cijfers tonen het aantal apps van derden dat is ontwikkeld op MSDK en OSDK, en weerspiegelen het aantal oplossingen van derden dat is gebouwd, geïnstalleerd en geïntegreerd met onze producten.

Dji Sdk-Pictogrammen

Aankondiging van DJI X-Port

Gimbals zijn van nature moeilijk te maken, ontwerpen en testen. Met de release van de X-Port biedt DJI tools waarmee producenten van drone-hardware snel de dure en moeilijke stadia van de ontwikkeling van payloads kunnen omzeilen. Deze universele gimbal kan snel worden geïntegreerd met aangepaste gegevenssensoren van derden, zoals multispectrale camera’s of LiDAR-sensoren. De X-Port beschikt ook over een gimbal-foutopsporingsinterface en ingebouwde communicatie-API’s om de ontwikkelingscyclus te stroomlijnen.

Dji X-Port

Updaten naar SkyPort 2.0

SkyPort beveiligt en integreert payloads in DJI-drones en vergemakkelijkt de communicatie tussen de twee systemen. Deze update naar versie 2.0 maakt X-Port-compatibiliteit mogelijk, evenals UX SDK Open Source, MSDK LDM-modus, FW-upgrade-ondersteuning en OSDK 3.9. De bijgewerkte hardware met SkyPort 2.0 maakt ook hogere datatransmissiesnelheden voor payloads mogelijk.

Dji X-Port

Het DJI- en Microsoft-partnerschap

Dinesh Narayanan, de Global Head of Device Incubation van Microsoft, betrad het podium en introduceerde het laatste nieuws over de samenwerking tussen DJI en Microsoft.

 1. Native integratie van DJI’s drones als datasensoren in Microsoft’s FarmBeats. Deze samenwerking zal vooruitgang in autonome landbouwprocessen mogelijk maken.

 2. Implementatie van DJI FlightHub op Microsoft’s Azure cloud computing-platform. Vanaf vandaag kunnen gebruikers door compatibiliteit tussen deze bestaande IT-infrastructuren DJI FlightHub uitvoeren op de beveiligde Azure-server van Microsoft.

Drones en olie en gas

Suzanne Lemieux, Manager Midstream & Industry Operations, API, en Greg Aldrich, UAS Process Leader, Marathon Petroleum, kwamen elk op het podium en spraken over de impact van drones op de 160 jaar oude olie- en gasindustrie. In een gevaarlijke omgeving zijn drones cruciale instrumenten om een ​​veiligheidscultuur mogelijk te maken. Drones verbeteren de operaties en veiligheid door de responstijd bij rampen te verbeteren, gevaarlijke manuren te verminderen, uitvaltijden tijdens inspecties te minimaliseren en het verzamelen van gegevens te stroomlijnen.

Panel over het vormgeven van dronebeleid voor veiligheid

Brendan Schulman, DJI Vice President Policy & Legal Affairs, modereerde een discussie over hoe beleid kan worden bevorderd om de veiligheid te bevorderen van alle deelnemers die het luchtruim van de wereld delen. Panelleden waren onder meer Jeff Mort, luchthavenmanager en speciaal adviseur van de CEO van UAS, LAX, Christian Ramsey, president van uAvionix, Jon Hegranes, oprichter en CEO, Kittyhawk, en Greg Deeds, oprichter en CEO, Technology Exploration Group.

<

p style=”text-align: center;”>Dji Airworks Brendan Schulman BeleidspanelBrendan Schulman modereert het beleidspanel

Tentoonstelling hal

Na de Keynote van vanmorgen splitsten de aanwezigen zich opnieuw op in meer gefocuste groepen en volgden een druk schema vol breakout-sessies, presentaties, workshops en trainingssessies. Al die tijd filterden ze de open vloer van de Exhibition Hall in en uit. De Expo Hall was bevolkt met een reeks stands die werden onderhouden door onze vele vrienden en sponsors, waaronder FLIR, DroneDeploy, DroneBase en meer. Daarnaast was er ruimte in handen van veelbelovende startups zoals Zing Drones LLL en SkyOpz, en de NGO Women And Drones.

Dit was een geweldige kans voor onze partners en sponsors om hun drone-oplossingen, producten en diensten te presenteren, terwijl ze in contact kwamen met gelijkgestemde drone-experts die echt konden waarderen wat er te zien was.

Dji Airworks Expo-Hal

Dag 2 hier bij AirWorks was net zo druk als dag 1, compleet met een tweede Keynote, meer panels, meer presentaties en meer netwerken. Morgen volgt er nog meer voor de derde en laatste dag van AirWorks 2019.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken