Is de DJI Mini 2 Drone Fly More Combo het waard om te kopen?

Op zoek naar DJI Mini 2 en vraag je je af of de Fly More Combo het waard is? We zijn hier om te analyseren wat de DJI Mini 2 Fly More Combo bevat, voor wie het is en of het het extra geld waard is.


Is de DJI Mini 2 Fly More Combo het waard?

De DJI Mini 2 Fly More Combo biedt een compacte en lichtgewicht drone, uitgerust met alle essentiële accessoires die je nodig hebt! Vraagt ​​u zich af of de Fly More Combo het waard is?

Als je alles wat je nodig hebt in één pakket wilt, is de DJI Mini 2 Fly More Combo de beste waar voor je geld. Voor slechts een extra klein bedrag ontvang je talloze onmisbare accessoires, waaronder batterijen, een oplaadstation, een draagtas en meer!

AccessoireDJI Mini 2DJI Mini 2 Fly More-combo
DJI Mini 2 Intelligent Flight Battery× 1× 3
DJI Mini 2 propellers (paar)× 1× 3
RC-kabel (standaard micro-USB-connector)× 1× 1
RC-kabel (USB Type-C-connector)× 1× 1
RC-kabel (Lightning-connector)× 1× 1
Stuurknuppels (paar)× 1× 1
Mavic mini schroevendraaier× 1× 1
DJI Mini 2 schroeven× 6× 18
Mavic Mini Gimbal-beschermer× 1× 1
Communicatiekabel-USB-C× 1× 1
DJI Mini 2 propellerhouder× 1
DJI Mini 2-handleidingen× 1× 1
DJI Mini 2 Tweerichtings-oplaadhub× 1
DJI 18W USB-oplader× 1
DJI Mini 2 schoudertas× 1

Wat zit er in de DJI Mini 2 Fly More Combo?

Dji Mini 2 Batterijen

3 intelligente vluchtbatterijen

We willen allemaal een stressvrije en gemakkelijke vliegervaring, en hiervoor zijn extra batterijen nodig. De DJI Mini 2 Fly More Combo bevat drie Intelligent Flight Batteries, die in totaal 93 minuten vliegtijd garanderen. In plaats van na slechts 30 minuten te stoppen om op te laden, heb je meer dan anderhalf uur om die epische foto’s te maken. Bovendien heeft de aanschaf van de Fly More Combo zich al met de batterijen alleen al terugbetaald.

Dji Mini 2 Tweeweg Oplaadhub

Tweerichtings-oplaadhub

Met de Two-Way Charging Hub kunt u alle drie de DJI Mini 2-batterijen automatisch achter elkaar opladen. Dit zorgt ervoor dat het voorbereiden van een reis of lange sessie eenvoudig en handig is omdat ze tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Daarnaast is deze oplader te gebruiken als powerbank zodat je ook onderweg andere gadgets kunt opladen!

Dji Mini 2 Propeller

3 paar propellers

Nooit meer zorgen maken over een kapotte propeller die een einde maakt aan uw shoot. De DJI Mini 2 Fly More Combo wordt geleverd met drie paar propellers. Deze extra toevoeging is vooral handig voor beginners, maar de meeste piloten van alle niveaus zullen uiteindelijk kapotte propellers tegenkomen. Bewaar deze in uw draagtas, zodat u de propellers gemakkelijk kunt verwisselen wanneer dat nodig is!

Mavic Mini Propeller Holder

Propeller houder

Maak reizen nog gemakkelijker met de meegeleverde propellerhouder. Hierdoor blijven uw propellers veilig tijdens transport en opslag.

Dji Mini2 Schoudertas

Schoudertas

Als klap op de vuurpijl wordt de DJI Mini 2 Fly More Combo compleet geleverd met een draagtas om alles wat je nodig hebt in te bewaren: je mini-drone (hij is compatibel met zowel DJI Mini 2 als Mavic Mini), de Two-Way Charging Hub, afstandsbediening, plus ruimte voor andere kleine gadgets zoals de Osmo Action of DJI Pocket 2. Deze praktische schoudertas kan gebruikt worden als dagtas maar is ook klein genoeg om in een rugzak of koffer te stoppen.


Voor wie is de DJI Mini 2 Fly More Combo bedoeld?

Beginners:

Dji Mini 2 Drone Vliegt

De DJI Mini 2 Fly More Combo is de perfecte drone-kit voor beginnende vliegers. Deze mini-drone is niet alleen supergemakkelijk te manoeuvreren, maar hij heeft ook tal van beginnersvriendelijke functies zoals Automatic Takeoff, Automatic Return to Home en QuickShot-opties om met één tik prachtige, filmische shots te maken. Met de essentiële Fly More Combo-accessoires hebben beginners meer tijd om te oefenen met het gebruik van de extra batterijen en hebben ze extra propellers als er ongelukken gebeuren.

Reizigers:

Dji Mini 2-Drone Quickshot

Deze lichtgewicht en compacte dronekit is perfect voor alle soorten reizigers, of je nu naar de rivier gaat of bergen beklimt. De langere vliegtijd geeft je voldoende tijd om die epische foto’s te maken en als bonus vereist deze mini-drone in de meeste landen geen registratie, waardoor je minder gedoe hebt tijdens het vliegen.

Professionals:

Dji Mini 2 Klein Formaat

Door zijn kleine formaat en lage gewicht is de DJI Mini 2 ideaal om als back-up drone te hebben. Deze krachtige mini-drone heeft nog steeds een uitstekende videokwaliteit (4K / 30fps video) waarmee je heldere, kleurrijke beelden kunt vastleggen.

Gezinnen:

Luchtfotografie Dji Mini 2 Aan Zee

Leg die familiereizen langs de kust of dagtochten naar het meer vast. DJI Mini 2 heeft 4x zoom, waarmee je op afstand kunt fotograferen, of je nu wilde dieren fotografeert of je kind een doelpunt maakt bij hun voetbalspel. QuickTransfer is een andere geweldige DJI Mini 2-functie waarmee je je prachtige inhoud kunt downloaden om deze eenvoudig te uploaden naar sociale media of om naar familie en vrienden te sturen.

De DJI Mini 2 Fly More Combo is perfect voor beginners die altijd al hebben willen leren vliegen, reizigers die een lichtgewicht en compacte dronekit willen, professionals die een back-upplan nodig hebben en iedereen die herinneringen wil vastleggen in de vorm van verbluffende beelden van hoge kwaliteit. DJI Mini 2 is nog steeds goedkoop, net als zijn voorganger, Mavic Mini, maar ook betrouwbaar en handig. Met de extra accessoires is de DJI Mini 2 Fly More Combo het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde deze feestdagen!


Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken