Beste tips en instellingen voor snowboarden drone te filmen

Voordat je de hellingen op gaat, is het tijd om de beste actiecamera en uitrusting te kiezen om je besneeuwde avontuur vast te leggen. Hier zijn de beste Osmo Action-tips om je te helpen adembenemende snowboardvideo’s te maken.

Osmo Action is een veelzijdige actiecamera die zichzelf vorig jaar op de actiecamera-markt lanceerde. Met dubbele schermen, 4K HDR-video en RockSteady-stabilisatie, belooft de duurzame actiecamera indrukwekkende cameraprestaties die worden ondersteund door nieuwe actiecamerafuncties. Doe met ons mee en ontdek hoe je Osmo Action kunt gebruiken om je snowboardavontuur naar een hoger niveau te tillen.

Raak vertrouwd met uw apparatuur

Allereerst moet u bekend zijn met al uw uitrusting en leren hoe u uw instellingen kunt aanpassen aan de omgeving.

4K HDR

Laten we meteen beginnen met de 4K HDR-video van Osmo Action. Tijdens heldere dagen op besneeuwde oppervlakken kan het intense zonlicht resulteren in overbelichte video’s. HDR is een perfecte manier om dit probleem te voorkomen, door meer dynamische details in de hoge lichten en schaduwen vast te leggen en meer flexibiliteit te bieden bij het bewerken.

RockSteady-stabilisatie

Wanneer je van een helling vol bochten en bochten dondert, is een actiecamera met ingebouwde stabilisatie essentieel. We hebben RockSteady-stabilisatie voor Osmo Action geïntroduceerd, waarbij we EIS combineren met complexe algoritmen om je opnamen ultraglad te houden. RockSteady kan tijdens het fotograferen worden ingeschakeld om hoogwaardige opnamen te maken die superstabiliseerd zijn. Vergeet niet om je Osmo Action bij te werken met de nieuwste firmware om al het potentieel te benutten voordat je begint met snowboarden.

Osmo Action Snowboarden

Levendige dubbele schermen

Een uniek kenmerk van Osmo Action is dat het twee levendige schermen bevat die u tal van opties bieden voor het opnemen van creatieve inhoud. Het baanbrekende frontscherm maakt het gemakkelijker dan ooit om je selfies samen te stellen en zorgt ervoor dat je altijd in het middelpunt van de actie staat. Op het supergevoelige achterscherm kunt u instellingen wijzigen, wisselen tussen opnamemodi en uw opnamen afspelen.

Osmo Action Snowboarding Front Screen

SnapShot: opname in minder dan twee seconden

De mogelijkheid om direct beeldmateriaal op te nemen is belangrijk wanneer elke seconde telt op de piste. Osmo Action kan binnen twee seconden beginnen met opnemen en het enige dat u hoeft te doen, is één keer op de ontspanknop drukken, waardoor uw vooraf ingestelde opnamemodi worden geactiveerd. We raden u aan om van tevoren uw opnamemodi in te stellen om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor elk moment.

Temperatuurbestendige batterij

Als je dit artikel leest, is de kans groot dat je hebt geprobeerd een of twee video’s op de piste op te nemen. De temperaturen kunnen behoorlijk koud worden en de omstandigheden kunnen snel hard worden, waardoor het lastig is om met je apparatuur te spelen of om te leren hoe je functies kunt gebruiken. Osmo Action-batterijen zijn temperatuurbestendig tot -10 ° C, waardoor u betrouwbare en consistente prestaties krijgt. We raden je aan om minimaal twee reservebatterijen mee te nemen voor een volledige dag filmen en ervoor te zorgen dat je batterijen volledig zijn opgeladen voordat je op pad gaat.

5 Osmo-actiecamera-accessoires voor snowboarden

Ontketen uw andere kant met Osmo Action en maak uw opnamen creatiever met accessoires. FPV-opnamen zijn perfect om het publiek onder te dompelen in uw avontuur. Als je dit type opname wilt filmen, is een borstmontage of helmbevestiging ideaal. Met de Osmo Action Camera Frame Kit kunt u de Osmo Action eenvoudig op compatibele borst- of helmbevestigingen bevestigen.

Osmo Action Frame Kit

Hoewel FPV-opnamen leuk zijn, kun je jezelf niet in het frame zien. Voor groothoek selfies met Osmo Action kun je een selfiestick-accessoire of een verlengstuk gebruiken om jezelf vast te leggen in de actie. Een selfiestick van 80-100 cm is perfect om jezelf en het landschap achter je vast te leggen.

Osmo Action Selfie Stick

Neem zoals altijd een back-up microSD-kaart en reservebatterijen om al uw acties vast te leggen.

Osmo Action Snowboarden Tips

Terwijl we door racen, volgen hier enkele belangrijke Osmo Action-snowboardtips voor jou.

Vind de beste hoeken

Het vinden van de perfecte hoek of het perfecte perspectief om vanuit te fotograferen kan net zo leuk zijn als het daadwerkelijke snowboarden. Laten we eerlijk zijn, niemand wil een video opnemen (of bekijken) met alleen het hoofd van een persoon op en neer in het beeld. Met de dubbele schermen van Osmo Action kun je snel en gemakkelijk beeldmateriaal samenstellen.

Als je van plan bent iemand anders te laten filmen terwijl je aan het snowboarden bent, vergeet dan niet om de opnamehoek aan te passen voordat je begint. Het is het beste om de opname aan te passen wanneer u in positie bent met al uw apparatuur gereed voor vertrek.

U kunt de weergave-instellingen wijzigen van 1: 1 tot 16: 9 voor een bredere, meer filmische opname. Als je een verhouding van 1: 1 gebruikt voor de weergave, zal het scherm aan de voorkant alleen het onderwerp in het frame weergeven, wat het aanpassen van de hoeken een lastig proces maakt.

Voeg creatieve shots toe

Je kunt Osmo Action ook gebruiken om unieke overgangsfoto’s te maken en de beste momenten van je avontuur vast te leggen. Timelapse kan worden gebruikt om prachtige overgangsfoto’s van de zonsopgang of zonsondergang te maken, die er geweldig uitzien met de zachte belichting en de beweging van de wolken. Het enige wat u hoeft te doen is uw Osmo Action op een statief te zetten, de intervaltijd en -duur in te stellen en Osmo Action maakt automatisch een timelapse-video.

Slow motion is een andere geweldige optie voor trucs, sprongen en andere snelle shots. Kies tussen 4x en 8x slow motion en maak een paar seconden beeldmateriaal.

Osmo Action Snowboarden

Osmo Action Snowboarding-video’s

De dubbele schermen, RockSteady-stabilisatie en extreme duurzaamheid van Osmo Action bieden u tal van dynamische opname-opties voor extreme sporten. Nu is het jouw beurt om de hellingen te veroveren met Osmo Action!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken