Top 5 kenmerken van de DJI RC Plus

Je afstandsbediening is je link naar je drone. Het is hoe je ermee communiceert en hoe je ziet wat het ziet. Knopindeling, schermkwaliteit en ergonomie dragen allemaal bij aan het gemak waarmee u uw intentie kunt omzetten in actie.
In het verleden waren de RC’s in DJI’s Enterprise-vloot aanpassingen van ons consumentenassortiment. De DJI RC Plus is baanbrekend: dit is de eerste keer dat we een controller hebben ontwikkeld die specifiek is bedoeld voor teams voor openbare veiligheid, inspectieploegen en commerciële dronepiloten.

Het resultaat is een zeer capabele en robuuste RC die missies vereenvoudigt. Van intuïtieve fysieke knoppen tot weerbestendigheid, hier zijn de top vijf functies van de DJI RC Plus.

Een ingebouwd scherm voor betere zichtbaarheid

Openbare veiligheids- en inspectiemissies vereisen vaak aanpassingsvermogen. In sommige gevallen is het gebruik van een grote externe monitor de beste manier om de inspanningen te coördineren en de commandanten situationeel bewustzijn te geven. Maar als er meer mobiliteit nodig is, is een scherm met hoge resolutie dat in de RC is ingebouwd, ideaal.

Het 7-inch scherm dat in de DJI RC Plus is ingebouwd, biedt heldere beelden met 1200 cd/m², op een schaal waarmee piloten duidelijk interessante punten kunnen identificeren, details kunnen zien die anders onopgemerkt zouden blijven en effectiever kunnen navigeren – zelfs in direct zonlicht .

Top 5 Kenmerken Van Dji Rc Plus 4

Een weerbestendige afstandsbediening

En afgezien van direct zonlicht, kan de DJI RC Plus een breed scala aan weers- en omgevingscondities opvangen.

De Enterprise-drones van DJI zijn al enkele jaren in staat om te werken in uitdagende weersomstandigheden. Maar hetzelfde gold niet altijd voor de bijbehorende RC’s – tot nu toe. De nieuwe DJI Plus heeft een IP54-classificatie en is daarmee de eerste weerbestendige afstandsbediening van DJI. Het is ook geschikt om te werken bij temperaturen van -20°C tot 50°C.

Dit betekent dat de DJI RC Plus beschermd is tegen stof en spatwater en in extreme omgevingen kan werken, net als de M30 die hij bestuurt.

Top 5 Kenmerken Van Dji Rc Plus 3

Intuïtieve fysieke knoppen

Een veelvoorkomend pijnpunt voor piloten is de noodzaak om commando’s op het scherm te gebruiken voor vitale aspecten van een missie. Of u nu zoek- en reddingsacties, hazmat-respons of een infrastructuurinspectie uitvoert, het laatste wat u wilt, is door touchscreenmenu’s rommelen om een ​​cruciale functie te selecteren, vooral als de weersomstandigheden dit een uitdaging maken.

De DJI RC Plus bevat meer fysieke knoppen dan ooit tevoren, waardoor piloten spiergeheugen kunnen opbouwen, snel toegang kunnen krijgen tot belangrijke vluchtfuncties en kunnen profiteren van een meer naadloze vliegervaring.

Er zijn zes nieuwe knoppen toegevoegd en toegewezen aan specifieke functies op basis van het camerabeeld dat wordt gebruikt. Met slechts een beetje oefening en spiergeheugen kunnen piloten naadloos door verschillende cameraweergaven schakelen, in- en uitzoomen en pinpoints laten vallen, zonder dat ze hun handen van de stuurknuppels hoeven te halen.

Dji Rc Plus - Knoppen Allemaal Binnen Handbereik

Hot-swappable batterijen

Van het ergonomische ontwerp tot het ingebouwde 7-inch scherm, alles aan de DJI RC Plus is ontworpen om vliegen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Die aanpak strekt zich uit tot een ander kenmerk van de nieuwe afstandsbediening: hot-swappable batterijen.

De DJI RC Plus gebruikt dezelfde WB37-batterijen die stroom leveren de RC . van de M300, die bijna zes uur vliegtijd duren. In plaats van de drone te laten landen en missies te onderbreken als de controller bijna leeg is, kunnen operators nu een nieuwe batterij vervangen en blijven werken.

Bovendien kan de DJI RC Plus worden opgeladen terwijl je hem gebruikt via de bovenste 65 W USB-C-poort.

Top 5 Kenmerken Van Dji Rc Plus - Hot-Swappable Batterijen

Verbeterde connectiviteit verwijderbare antennes en opwaardeerbare 4G

De DJI RC Plus heeft een quad-antenne design en biedt een stabiele verbinding met je drone tot op 15 kilometer afstand.

Voor openbare veiligheid en inspecties van bedrijfsmiddelen op locaties met signaalproblemen, heeft de nieuwe DJI RC Plus echter twee functies om de connectiviteit te optimaliseren.

De eerste is de optie om de bovenste twee antennes te verwijderen. Dit geeft teams de mogelijkheid om hun eigen oplossingen aan te sluiten om een ​​groter bereik en een duidelijker beeld van de videofeed mogelijk te maken wanneer interferentie storend is.

De tweede is de optie om een ​​DJI Cellular Module toe te voegen, een 4G-dongle die je connectiviteit geeft, zelfs in afgelegen regio’s of complexe omgevingen met signaalinterferentie. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van 4G verschilt per land en regio.

Top 5 Kenmerken Van Dji Rc Plus - Antennes

Een afstandsbediening waarop u kunt vertrouwen

Nu drones een centrale rol beginnen te spelen bij openbare veiligheidsmissies en inspectietaken, is het belangrijk om ze samen met de juiste accessoires in te zetten. De DJI RC Plus is helemaal opnieuw ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hulpdiensten en vermogensbeheerders. Het is robuust genoeg om gevaarlijke omstandigheden aan te kunnen, boordevol functies om het situationeel bewustzijn te vergroten en intuïtiever in gebruik dan welke Enterprise-drone RC in de geschiedenis dan ook. U kunt hier meer te weten komen over de DJI RC Plus: https://www.dji.com/matrice-30

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken