Top 5 kenmerken van DJI FlightHub 2

Het is veilig om te zeggen dat drones al zijn vastgesteld als cruciale hulpmiddelen voor noodteams en inspectieploegen, en de inzichten die drones van bovenaf leveren, zijn van onschatbare waarde. Maar naarmate teams meer drones, meer payloads, meer piloten en meer gegevens binnenbrengen, ligt de nadruk nu op hoe dit allemaal in het grote geheel past.
Om het meeste uit UAV-technologie te halen, hebben incidentcommandanten en drone-programmamanagers een softwareoplossing nodig om grondteams te helpen synchroniseren met wat de drones oppikken.

Het situationeel bewustzijn dat drones bieden, is het krachtigst wanneer het op het juiste moment voor de juiste mensen beschikbaar is. Dat is waar DJI FlightHub 2 het toneel betreedt.

FlightHub 2 is DJI’s complete grond-naar-cloud beheersoftware voor drone-operaties, en zit boordevol tools waarmee je missies kunt plannen, gegevens kunt streamen en in realtime kunt samenwerken met je team. Van snelle mapping tot DJI Dock-beheer, hier zijn de top vijf functies van FlightHub 2.

Compatibiliteit tussen verschillende apparaten

FlightHub 2 is volledig cloudgebaseerd, wat betekent dat het niet alleen toegankelijk is voor piloten met afstandsbedieningen, maar ook voor alle anderen in het team die een apparaat met een webbrowser hebben.

Dit omvat laptops en computers, tablets en mobiele telefoons. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op de FlightHub 2-missie van uw team, of ‘Project’, en u krijgt toegang tot dezelfde informatie die door de drones is verzameld.

Elk teamlid dat is ingelogd, kan updates zien en toevoegen naarmate de missie vordert. De computer van het commandocentrum, de RC van de dronepiloten, de mobiele telefoons van het team op de grond – iedereen deelt een enkele interactieve kaart die actieve samenwerking mogelijk maakt.

Snelle mapping voor snel situationeel bewustzijn

Over een enkele interactieve kaart gesproken, FlightHub 2 biedt een aantal snelle drone-kaartfuncties om u snelle overzichten van uw doelgebied te geven.

2.5D basiskaart

De 2.5D-basiskaarttool is ideaal voor noodscenario’s die plaatsvinden in omgevingen met hoogteverschillen. Het legt deze hoogtegegevens over de satellietkaart van uw gebied, zodat u een meer driedimensionaal beeld van de directe omgeving krijgt. Dit helpt u en grondteams voordat u zelfs maar met een drone vliegt, zodat u nu rekening kunt houden met bergen en hoogteverschillen bij het plannen van uw eerste stappen en vliegroutes.

2.5D Basiskaart

Panoramasynchronisatie met één tik

One-Tap Panorama Sync zorgt voor meer duidelijkheid bij het begin van elk scenario voor openbare veiligheid of inspectie. Met één tik krijg je een deelbare, 360°-weergave van de missiesite. Het vastleggen van gegevens duurt slechts één minuut om teamleden snel situationeel inzicht te geven in het missiegebied. Ook kunnen uw panorama’s en de coördinaten van waar ze zijn vastgelegd, worden weergegeven op en geopend vanaf de 2.5D-basiskaart.

Panoramasynchronisatie Met Één Tik

Cloudtoewijzing

Als u details met een hoge resolutie nodig hebt, kunt u Cloud Mapping kiezen, een game-changer voor noodhulpteams die ruimtelijk en temporeel nauwkeurige orthomosaics nodig hebben. Sleep eenvoudig een vak over het gebied waarvan u een kaart of model wilt maken, en FlightHub 2 doet de rest.

In een enkele vlucht kunt u tot 1,5 km . afleggen2 als je een RGB-orthomozaïek nodig hebt, of 0,2 km2 als u een infrarood orthomosaic nodig heeft. Uw definitieve wolkenkaart wordt vervolgens over uw 2,5D-basiskaart gelegd, waardoor u en uw team zeer nauwkeurige ruimtelijke informatie krijgen, die slechts enkele minuten eerder is vastgelegd.

Cloudtoewijzing

Live annotaties

Met de originele FlightHub-applicatie konden drone-programmamanagers vloten beheren, de voortgang van de missie volgen en de vastgelegde gegevens organiseren. Met FlightHub 2 introduceren we een reeks nieuwe tools om realtime samenwerking in het veld te verbeteren.

FlightHub 2 heeft ook een reeks nieuwe meethulpmiddelen, genaamd Live Annotations. Teamleden kunnen spelden neerzetten of lijnen, vakken en vormen tekenen om operaties te coördineren en punten of interessegebieden aan te wijzen.

Flighthub 2 Live Annotaties

Teken met lijnen paden en begeleid grondteams langs de veiligste of meest directe routes, terwijl u ook nauwkeurige afstandsmetingen tussen punten krijgt.

Met de polygoontool kun je vormen maken en slepen om zoek-/missiegebieden te coördineren, terwijl je je team voorziet van de totale m² die moet worden bedekt.

Al deze Live Annotaties kunnen als overlay worden geplaatst op gedeelde 2.5D-basiskaarten en cloudkaarten om de samenwerking tussen missiecommandanten, dronepiloten en grondteams te verbeteren. Deze tools zijn ontwikkeld om informatie vanuit de lucht snel bij de mensen te krijgen die dit het meest nodig hebben. Ze bieden directe synchronisatie voor bewerkingen met bewegende delen.

Geavanceerd mediabeheer

FlightHub 2 is gebouwd voor meer dan alleen zoek- en reddingsteams en eerstehulpverleners, maar ook voor elke taak, zoals landmeetkunde en inspectie, waarbij drones worden gebruikt en georganiseerd moet blijven.

FlightHub 2 heeft krachtige missieplanningsfuncties, zodat vliegroutes of taken kunnen worden gemaakt, opgeslagen en gedeeld met andere piloten. Het heeft ook alles wat u nodig hebt om uw luchtgegevens effectief op te slaan en te beheren. Naast het in realtime insluiten van informatie op 2,5D-cloudkaarten, kunnen al uw foto’s en video’s automatisch worden geüpload naar de cloud voor latere analyse.

Aan bemanningsleden kunnen verschillende toegangsniveaus worden toegewezen en taken kunnen in de cloud worden toegewezen.

Flighthub 2

Volledige controle over DJI Dock-bewerkingen

FlightHub 2 is ook uw hub voor alle DJI Dock-bewerkingen. Binnen de app kun je de status van je M30 volgen, missies plannen en plannen en alles coördineren dat nodig is voor 24-uurs, geautomatiseerde operaties.

Zolang hij stroom en een internetverbinding heeft, zorgt het DJI Dock voor het opladen van je M30, huisvesting en het bewaken van de status. Het enige wat u hoeft te doen is uw vluchten plannen. U kunt routes met waypoints opzetten, een vast gebied kiezen voor het verzamelen van gegevens of een operationele corridor selecteren voor het regelmatig verzamelen van gegevens.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Nieuwe Call-To-Action

Gebouwd voor de vlaggenschepen van DJI

FlightHub 2 wordt gelanceerd naast de Matrice 30, maar ondersteunt ook de Matrice 300 RTK en de H20-serie payloads. En in de toekomst zal FlightHub 2 nieuwe Enterprise-platforms ondersteunen. Dit is een softwareoplossing die speciaal is gebouwd voor de nieuwste drones van DJI Enterprise, en het besteden van tijd en middelen aan het leren gebruiken van FlightHub 2, zal grote voordelen opleveren voor je drone-programma, zowel op korte als op lange termijn.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Nieuwe Call-To-Action

Op de cloud gebaseerde missieplanning en samenwerking

FlightHub 2 combineert gegevensopslag en vlootbeheer met intuïtieve tools die de openbare veiligheid en inspectieactiviteiten in realtime ondersteunen. Het zit boordevol samenwerkingsoplossingen die het situationeel bewustzijn voor alle teamleden verbeteren. We hebben een krachtige applicatie gebouwd die een betere communicatie over het delen van gegevens mogelijk maakt, waardoor missiecommandanten alles hebben wat ze nodig hebben om slimmere beslissingen te nemen en middelen effectiever in te zetten.

Tot en met 31 oktober 2022 heeft FlightHub 2 een gratis open bèta waarin je alle FlightHub 2-functies kunt testen en ervan kunt genieten.

Ga voor meer informatie naar de DJI FlightHub 2-pagina hier: https://www.dji.com/flighthub-2

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken