DJI introduceert drone-lichtshow ter viering van de 43e FAO Wereldvoedseldag – DJI

DJI Inaugureel Lichtshow ‘Vuurvlieg’ Oproepen Voor mondiaal waterbehoud

16 oktober 2023 – DJI, ’s werelds leider op het gebied van civiele drones en luchtbeeldtechnologie, heeft zich aangesloten bij de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) bij de viering van de 43e Wereldvoedseldag. Onder het motto “Water is leven, water is voedsel. Laat niemand achter’, wil de FAO de wereld eraan herinneren dat de snelle bevolkingsgroei, de verstedelijking, het menselijk misbruik van chemische meststoffen en pesticiden, en de klimaatverandering de watervoorraden van de aarde steeds meer onder druk hebben gezet.

“Het beschermen van de watervoorraden en het veiligstellen van de voedselzekerheid vereist de gezamenlijke inspanningen van de hele samenleving. Ik waardeer de inspanningen van alle deelnemers aan de World Food Day Pro Bono Lighting Campaign in China. Je hebt meer mensen bewust gemaakt van de Wereldvoedseldag, iedereen het belang van voedselzekerheid beter laten begrijpen en een positieve bijdrage geleverd aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen”, aldus Sheikh Ahaduzzaman, ad interim-vertegenwoordiger van de FAO in China.

“We zijn vereerd om de Wereldvoedseldag van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties te mogen ondersteunen”, aldus Christina Zhang, Senior Corporate Strategy Director van DJI. “De agrarische drone-oplossingen van DJI boeken aanzienlijke vooruitgang bij het verbeteren van de duurzame voedselproductie en het veiligstellen van watervoorraden. We zijn verheugd om aan te kondigen dat de eerste lichtshow van het DJI Firefly-project gewijd is aan de viering van Wereldvoedseldag. We willen het bewustzijn over het behoud van waterbronnen vergroten en laten zien hoe de wereld de vruchten kan plukken van wetenschappelijke en technologische vooruitgang.”

Bij de eerste lichtshow stegen 1.000 drones die op vuurvliegjes leken op en creëerden een formatie in de lucht, waarin de FAO en het thema van Wereldvoedseldag werden getoond. Ze veranderden in waterdruppels, daalden neer op het oppervlak van het meer en creëerden rimpelingen. Een betoverende vertoning ontvouwde zich toen een godin van het leven, geholpen door een DJI Agras-drone, zaden zaaide en de aarde voedde. Het resultaat: een harmonieus groen tafereel waar mens en natuur naast elkaar bestaan.

16 Oktober 2023 - Dji, 'S Werelds Leider Op Het Gebied Van Civiele Drones En Luchtbeeldtechnologie, Heeft Zich Aangesloten Bij De Voedsel- En Landbouworganisatie Van De Vn (Fao) Bij De Viering Van De 43E Wereldvoedseldag. Onder Het Motto “Water Is Leven, Water Is Voedsel. Laat Niemand Achter', Wil De Fao De Wereld Eraan Herinneren Dat De Snelle Bevolkingsgroei, De Verstedelijking, Het Menselijk Misbruik Van Chemische Meststoffen En Pesticiden, En De Klimaatverandering De Watervoorraden Van De Aarde Steeds Meer Onder Druk Hebben Gezet.

Sinds 2012 heeft DJI zijn landbouwactiviteiten uitgebreid naar meer dan 100 landen en regio’s op zes continenten, waar honderden miljoenen landbouwbeoefenaars van profiteren. Begin oktober 2023 bedroeg de cumulatieve oppervlakte van DJI’s wereldwijde landbouwactiviteiten 988 miljoen acres (399 hectare). Door nauwkeurige bemesting en sproeien bedroeg de cumulatieve waterbesparing 174 miljoen ton, wat overeenkomt met de hoeveelheid water die 300 miljoen mensen in een jaar verbruiken. De drones van DJI Agriculture, aangedreven door batterijen in plaats van brandstoffen, bedroegen 20,58 miljoen ton, wat overeenkomt met het planten van 1,26 miljard bomen op aarde.

De bescherming van watervoorraden en de mondiale voedselzekerheid zijn wereldwijd gedeelde zorgen. Omdat de landbouwproductie 72% van het mondiale zoetwatergebruik voor zijn rekening neemt, streven zowel de Verenigde Naties als DJI ernaar milieuvriendelijke oplossingen te vinden om duurzame landbouw te ondersteunen. DJI is een pionier op het gebied van technologie om de landbouwproductie te versterken en de weg vrij te maken voor duurzame modernisering van de landbouw, voor betere groei en een betere levenskwaliteit.

Bezoek onze websites voor meer informatie:
www.dji.com/global

ag.dji.com

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken