DJI komt met de DJI OM 5 gimbal

Gisteren was er een aankondiging van DJI waar veel om te doen was. Iedereen had de DJI Mavic 3 verwacht. Echter had DJI andere plannen en hebben ze de DJI OM 5 aangekondigd.

DJI OM 5

De DJI OM 5 is draagbaar en handpalmformaat met een ingebouwde verlengstang, en is een veelzijdige metgezel die het volledige potentieel van je smartphone ontsluit. Geniet van onberispelijke selfies, supervloeiende video, automatische tracking en nog veel meer. Een nieuwe ShotGuides-functie geeft zelfs creatieve tips, zodat je altijd en overal prachtige opnamen kunt maken. Met OM 5 maak je je klaar om elke opname onder de knie te krijgen.

Gisteren Was Er Een Aankondiging Van Dji Waar Veel Om Te Doen Was. Iedereen Had De Dji Mavic 3 Verwacht. Echter Had Dji Andere Plannen En Hebben Ze De Dji Om 5 Aangekondigd.
DJI komt met de DJI OM 5 gimbal 3

Stabilisatie

DJI OM 5 geeft gebruikers de mogelijkheid om te filmen met een vlekkeloze stabilisatie, wat resulteert in vloeiende beelden die de aandacht trekken.

De sleutel tot de stabilisatie van de OM 5 zijn drie krachtige motoren die ervoor zorgen dat je telefoon blijft waar hij moet zijn, zelfs tijdens dynamische bewegingen en bij gebruik van grotere smartphones.

De OM 5 is uitgerust met een aantal van de slimste algoritmes die we ooit hebben gemaakt en past zich tijdens het filmen aan uw bewegingen aan, of u nu fietst of gebaren gebruikt. Dat betekent ultravloeiende resultaten. Op elk moment. Overal.

Nieuw ontwerp

De OM 5 is opvouwbaar en licht, en werd ontworpen om in de palm van uw hand te passen. Dat betekent dat u hem gemakkelijk mee kunt nemen op elk avontuur. En voor het eerst hebben we een ingebouwde verlengstang ingebouwd, zodat u meer vrienden bij een selfie kunt betrekken of opnamen kunt maken vanuit unieke nieuwe hoeken.

Gisteren Was Er Een Aankondiging Van Dji Waar Veel Om Te Doen Was. Iedereen Had De Dji Mavic 3 Verwacht. Echter Had Dji Andere Plannen En Hebben Ze De Dji Om 5 Aangekondigd.
DJI komt met de DJI OM 5 gimbal 4

ActiveTrack 4.0

Wat is er verbeterd voor ActiveTrack 4.0? Vrijwel alles. Van geavanceerdere herkenningsmogelijkheden tot een hoger reactievermogen, er is zelfs een nieuwe automatische gezichtsherkenning voor selfie-modus. Met tracking die zo goed en betrouwbaar is, kunt u zich concentreren op uw omgeving en in het moment blijven.

Wat kost de DJI OM 5?

De prijs van de DJI OM 5 wordt door DJI geschat op 159 euro. Echter kan het goed zijn dat wanneer je dit leest dat hij inmiddels een stuk goedkoper is. De actuele prijs vind je hier: DJI OM 5 prijs

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken