DJI Mavic 3 met dual camera verschijnt in november

Heet van de naald: de DJI Mavic 3 wordt volgens de meest recente geruchten in november geïntroduceerd. De dubbele camera is zo goed als een feit. Dat blijkt uit een officiële teaserafbeelding die is uitgelekt. Het credo waarmee DJI de Mavic 3 gaat aankondigen is ‘Double the fun’. De Mavic 3 komt in meerdere uitvoeringen op de markt, waaronder een Fly More Combo en Cine-uitvoering.

Over de DJI Mavic 3 is in de afgelopen weken al één en ander uitgelekt. Zo zou de drone een vliegtijd bieden van minstens 40 minuten. De sensoren voor obstakeldetectie zijn van positie gewijzigd. De grootste verandering zit ‘m in de cameramodule: deze zal voorzien zijn van twee camera’s, één voor groothoekopnamen in hoge kwaliteit en een camera met zoomlens. Naar verluidt zal de drone opnamen kunnen maken in ProRes.

De vandaag uitgelekte teaser werd op Twitter gezet door Jasper Ellens van 27 Leaks, die onlangs ook geruchten over aanstaande drones van Autel Robotics publiceerde. “November it is! Official #Mavic3 poster just leaked. Double camera. 4/3” and 1/2” combined”, staat er in de beschrijving.

Op de afbeelding hint DJI duidelijk op de nieuwe dual camera, zowel met de gekozen afbeelding als met de term ‘double the fun’. Op de poster staat ook november als moment van verschijnen genoemd.

Heet Van De Naald: De Dji Mavic 3 Wordt Volgens De Meest Recente Geruchten In November Geïntroduceerd. De Dubbele Camera Is Zo Goed Als Een Feit. Dat Blijkt Uit Een Officiële Teaserafbeelding Die Is Uitgelekt. Het Credo Waarmee Dji De Mavic 3 Gaat Aankondigen Is ‘Double The Fun’. De Mavic 3 Komt In Meerdere Uitvoeringen Op De Markt, Waaronder Een Fly More Combo En Cine-Uitvoering.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken