DJI vindt opnieuw verhalen vertellen vanuit de lucht uit met ’s werelds eerste drone met drie optische camera’s – DJI

DJI, ’s werelds leider op het gebied van civiele drones en creatieve cameratechnologie, introduceert vandaag de Mavic 3 Pro, een vlaggenschip-drone met een drievoudig camerasysteem dat een nieuw tijdperk inluidt voor het vastleggen van inhoud vanuit de lucht door drie camera’s met verschillende brandpuntsafstanden te huisvesten. Met de befaamde Hasselblad-camera van de Mavic, twee telecamera’s, een maximale vliegtijd van 43 minuten, DJI’s kenmerkende omnidirectionele obstakeldetectie en 15 km HD-videotransmissie, stelt de Mavic 3 Pro videomakers in staat om de grenzen van hun creativiteit te verleggen.

“Bij DJI zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze producten om fascinerende landschappen vast te leggen en visuele verhalen te ontdekken door middel van zowel video als foto’s”, zegt Ferdinand Wolf, Creative Director bij DJI. “De drievoudige cameracombinatie van de Mavic 3 Pro geeft gebruikers de mogelijkheid om met slechts één tik te schakelen tussen de compositie van de opname, waardoor makers van inhoud in minder tijd dan ooit tevoren een grotere verscheidenheid aan opnames kunnen maken. We kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien van hoe mensen de drone gebruiken om de perceptie van de kijkers van ruimte en afstand te veranderen.”

Eén camera-drone, drie lenzen

De Mavic 3 Pro biedt beeldprestaties van het volgende niveau dankzij het drievoudige camerasysteem met meerdere brandpuntsafstanden (24 mm/70 mm/166 mm), waardoor gebruikers hun creatieve visie volledig kunnen uiten met multi-scenariomogelijkheden. Of het nu gaat om het vastleggen van de omgeving met de groothoeklens, het naar een specifieke locatie gaan met de medium telelens en vervolgens scherpstellen op een bepaald gebied of personage, elke camera geeft de gebruiker volledige controle over het vertellen van zijn unieke visuele verhaal.

Niets dan het beste van de Hasselblad-camera

De Mavic 3 Pro, die de 4/3 CMOS Hasselblad-camera van de Mavic 3-serie heeft geërfd, is een springplank naar hoogwaardige professionele creatie. De Hasselblad-camera ondersteunt het maken van 12-bits RAW-foto’s met een native dynamisch bereik van maximaal 12,8 stops, wat zorgt voor onvergetelijke beelddetails. Aangezien de Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) bovendien nauwkeurig de kleuren kan herstellen die het menselijk oog waarneemt, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze benijdenswaardige foto’s maken zonder nabewerking en complexe kleurvoorinstellingen.

Met een indrukwekkende set professionele videospecificaties; beeldopname tot 5,1K bij 50 fps of DCI 4K bij 120 fps, videomakers en kleine studio’s zullen niet teleurgesteld zijn.

De nieuwe 10-bits D-Log M-kleurmodus ondersteunt het opnemen van maximaal een miljard kleuren. Zelfs in scenario’s met een hoog contrast, zoals zonsopgangen en zonsondergangen, levert het natuurlijke kleurgradaties met delicate details voor een visuele ervaring met een volledig spectrum. Bovendien vermindert de D-Log M-modus de moeilijkheid van kleurcorrectie, waardoor een efficiënte postproductie mogelijk is zonder verlies van kwaliteit of beeldhelderheid.

Voor degenen die de beeldkwaliteit van de Mavic 3 Pro tot het uiterste willen drijven, biedt Mavic 3 Pro Cine uitgebreide opties voor professionele makers. Alle drie de camera’s ondersteunen Apple ProRes 422 HQ-, Apple ProRes 422- en Apple ProRes 422 LT-codering. Het heeft ook een ingebouwde 1TB SSDen een 10 Gbps lightspeed datakabel om de professionele workflow te vergemakkelijken.

Krachtige onderwerpkadering

De medium telecamera (equivalent van 70 mm-formaat) is geschikt in een reeks verschillende scenario’s, van het in beeld brengen van intrigerende gebouwen tot auto’s in commerciële shoots. Met zijn 1/1,3″ CMOS-sensor en 3x optische zoom is hij geschikt voor 48 MP/12 MP foto’s, 4K/60 fps video en ondersteunt hij de nieuwe D-log M. Hij comprimeert de scherptediepte en scherptediepte om het onderwerp te benadrukken en een uniek gevoel van diepte en ruimte geven.Voor degenen die hun kijkers willen verbazen met een verbluffende Hyperlapse, is deze camera met 3x optische zoom de ideale keuze.

Breng me de horizon

Door de telecamera van de Mavic 3 te verbeteren, beschikt de Mavic 3 Pro over een camera met een hogere resolutie, diafragma (van f4.4 tot f3.4) en videoframesnelheid. Het ondersteunt het opnemen van 4K/60fps video met 7x optische zoom en 12MP foto’s. Met de hybride zoom tot 28x hoeft u niet het risico te nemen dicht bij objecten zoals met sneeuw bedekte bergen of gebouwen te vliegen en kunnen dieren moeiteloos op een veilige afstand worden geobserveerd zonder ze te storen.

Concentreer je op je verhaal

De Mavic 3 Pro biedt tot 43 minuten vliegtijd, waardoor makers meer tijd hebben om na te denken over de compositie van hun opname en zich minder zorgen hoeven te maken over de levensduur van de batterij. Verdere gemoedsrust wordt geboden door Omnidirectional Sensing en APAS 5.0. Acht groothoekzichtsensoren werken naadloos samen met een krachtige vision computing-engine om obstakels in alle richtingen nauwkeurig te detecteren en een veilige vluchtroute te plannen om ze te vermijden.

Het drones DJI O3+-transmissiesysteem biedt een stabiel, helder camerabeeld en kan een 1080p/60fps HD-livefeed met hoge framesnelheden over een afstand van maximaal 15 km verzenden. De transmissieafstand is een proxy voor de signaalsterkte en de Mavic 3 Pro moet altijd binnen het gezichtsveld van de piloot worden gevlogen.

Extra functies zoals Waypoint Flight, Cruise Control en Advanced RTH verhogen de geautomatiseerde vliegervaring.

Waypoint Flight: plant automatisch een vliegroute op basis van de vooraf ingestelde waypoints van de gebruiker en kan routes nauwkeurig herhalen.

Cruise Control: stel Mavic 3 Pro in om in elke richting te vliegen zonder voortdurend op de joysticks te drukken voor soepelere camerabewegingen tijdens handmatige bediening over lange afstanden.

Geavanceerde RTH: Bepaalt automatisch een veilige en efficiënte vliegroute terug naar het thuispunt, waarbij obstakels op het RTH-pad gemakkelijk worden omzeild.

De kenmerkende intelligente functies van DJI

Of je nu een nieuwkomer bent in het vertellen van verhalen vanuit de lucht of een doorgewinterde professional, de Mavic 3 Pro beschikt over DJI’s volledige reeks intelligente modi om een ​​handje te helpen bij het creëren van verbluffende inhoud.

Focus Track: De Hasselblad-camera en de medium tele-camera van Mavic 3 Pro ondersteunen FocusTrack, waaronder ActiveTrack 5.0, Spotlight en Point of Interest, waardoor stabiele tracking-opnamen in meerdere richtingen mogelijk zijn.
MasterShots
: MasterShots worden ingeschakeld met slechts één tik en de drone zal automatisch opnemen, bewerken en soundtracks toevoegen om automatisch filmische beelden te genereren.

Quickshots: Voer diverse camerabewegingen uit, zoals Dronie, Rocket, Circle en Helix.

Panorama:componeer een 100 MP lossless panoramafoto om een ​​uitgebreider en magnifieker landschap vast te leggen.

Zodra Mavic 3 Pro weer op de grond staat, is het gemakkelijker dan ooit om onbewerkte beelden om te zetten in klassieke inhoud. De High-Speed ​​QuickTransfer-optie maakt snelle beeld- en videodownloads rechtstreeks van de drone naar een mobiele telefoon mogelijk via Wi-Fi 6 met snelheden tot 80 MB per seconde zonder verbinding te maken met de afstandsbediening.

Voor degenen die snel meer met hun inhoud willen doen, biedt DJI’s officieel aanbevolen videobewerkingsapp, LightCut, uitgebreide opname- en bewerkingsfuncties. Beeldmateriaal kan worden bekeken zonder het te exporteren vanuit de Mavic 3 Pro en op AI gebaseerde One-Tap Edit stelt de gebruiker in staat om moeiteloos te bewerken en te creëren, waar ze ook zijn. Meer informatie is te vinden op https://www.dji.com/global/downloads/djiapp/lightcut

DJI Care vernieuwen

DJI Care Refresh, het uitgebreide beschermingsplan voor DJI-producten, is nu beschikbaar voor DJI Mavic 3 Pro & DJI Mavic 3 Pro Cine. De vervangingsservice dekt onopzettelijke schade, inclusief wegvliegen, aanrijdingen en waterschade. Tegen een kleine meerprijs kunt u bij een ongeval uw beschadigde product laten vervangen.

DJI Care Refresh (1-jarig abonnement) omvat maximaal twee vervangingen in één jaar. DJI Care Refresh (2-jarig abonnement) omvat maximaal drie vervangingen in twee jaar en verlengt de oorspronkelijke garantie tot 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Andere diensten van DJI Care Refresh omvatten exclusieve technische service en gratis verzending. Ga voor een volledige lijst met details naar: https://www.dji.com/global/service/djicare-refresh

Prijs en beschikbaarheid

DJI Mavic 3 Pro kan worden besteld via store.dji.com en geautoriseerde retailpartners, met verzending vanaf mei, in de volgende configuraties:

DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) voor de verkoopprijs van 2.199 USD

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC) voor de verkoopprijs van 2.999 USD

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC Pro) voor de verkoopprijs van 3.889 USD

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo voor de verkoopprijs van 4.799 euro

De Mavic 3 Pro, Mavic 3 Classic en Mavic 3 zijn compatibel met de nieuwste DJI Goggles Integra, DJI Goggles 2 en DJI RC Motion 2. Om de vliegervaring te verbeteren, zijn er twee nieuwe combinaties van goggle en RC Motion Controller gemaakt, namelijk de DJI Goggles 2 Motion Combo en DJI Goggles Integra Motion Combo. Lees meer op winkel.dji.com

Ga voor meer informatie over alle nieuwe functies, accessoires en mogelijkheden naar www.dji.com/global/mavic-3-pro

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken