Nieuwe outdoorfilm The Last Line – Iceland drone master piece

Liefhebbers van outdoorfilms opgelet: vandaag verschijnt de documentaire The Last Line – Iceland, waarin te zien is hoe fotograaf Rein Rijke en kitesurfer Roderick Pijls naar IJsland afreizen om daar beelden te maken van kitesurfen onder extreme omstandigheden. Kiwi Aerial Shots volgde het duo om hun verrichtingen te filmen, daarbij volop gebruik makend van drones.

Over The Last Line

The Last Line is een initiatief van vrienden Rein (fotograaf) en Roderick (kitesurfer). De twee gaan samen op zoek naar bijzondere meren, rivieren en zeeën over de hele wereld om op te kitesurfen en daar unieke foto’s van te maken. Hoe extremer hoe beter. Door middel van de beelden wil het duo kijkers aanzetten om na te denken over de impact van klimaatverandering.

Voor hun laatste project reisden Rein en Roderick af naar de binnenlanden van IJsland, op zoek naar bijzondere locaties om te kunnen kiten. Daarbij werd het duo gevolgd door Kiwi Aerial Shots, een luchtfilmproductiebedrijf uit Amsterdam. Zij maakten een documentaire van 50 minuten over het project. Aanvankelijk zou de film getoond worden in Omniversum, maar vanwege de lockdown is besloten om de film vanaf vandaag gratis online te ontsluiten op thelastline.nl/video, zodat zoveel mogelijk mensen hem kunnen zien.

Trailer

Bekijk de volledige docu The Last Line – Iceland gratis via www.thelastline.nl/video/

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken