Kijken: Faroe Islands 4K – Cinematic FPV Relaxation Film

Om alvast in de stemming te komen voor de aankomende release van de DJI FPV drone lichten we deze week een fantastische cinematische 4K FPV dronevideo uit, van de Faeröer deze keer. De beelden werden gemaakt door Ellis van Jason. In totaal duurt de video maar liefst zestig minuten, maar er is ook een korte versie beschikbaar voor de minder geduldige kijkers.

FPV Relaxation

Voor ons is het fenomeen ‘Cinematic FPV Relaxation Film’ overigens weer iets nieuws. In de loop der jaren hebben we tal van meestal kortdurende cinematische FPV dronevideo’s gedeeld, en ook wel eens dronevideo’s van een een uur of zelfs langer, maar nog niet eerder een FPV video van een uur.

Uit de beschrijving: “De Faeröer zijn de thuisbasis van ‘s werelds meest dramatische landschappen! Geniet van deze 4K FPV visuele reis door het adembenemende landschap van de Faeröer. Deze ontspanningsfilm is gemaakt vanuit een geheel nieuw perspectief waardoor je je voelt als een vogel die over de eilanden zweeft. Van de steile kliffen aan de kust tot de onwerkelijke groene landschappen, de Faeröer hebben zoveel te bieden!”

Opwarmer

Je zou de video ook kunnen zien als een mooie opwarmer in de aanloop naar de aankondiging van de DJI FPV Combo. Het lijkt erop dat deze drone bij uitstek geschikt is om aan de slag te gaan met het fenomeen cinematic FPV. Alhoewel je wel eerst de nodige vliegskills zult moeten ontwikkelen. Daarvoor kun je eventueel terecht bij de maker van de video.

Korte versie

Zoals gezegd is er ook een korte versie van de video beschikbaar. Deze variant duurt ‘slechts’ 4’14. De totstandkoming van de video werd ondersteund door de toerismebond van de Faroe Islands.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken