DJI Drone Ultimate Holiday Gift Guide

De feestdagen zijn weer aangebroken en zoals gewoonlijk vragen de meesten van ons zich af wat ze kunnen kopen voor al onze vrienden en familie. Maar maak je geen zorgen, dankzij onze kerstcadeaugids voor 2020 is het kopen van coole cadeaus voor al je dierbaren nog nooit zo eenvoudig geweest. Laten we er meteen in duiken!


De Epic DJI Gift Guide 2020

Vind hier het perfecte kerstcadeau voor iedereen op je lijst!

Voor de reiziger

Geef de reiziger in je leven de perfecte manier om elke reis in verbluffende details vast te leggen.

DJI Pocket 2

Dji Pocket 2 Kleine Camera Met Familie

Leg gemakkelijk vloeiende, verbluffende beelden vast, waar u ook bent. DJI Pocket 2 is een 4K-cardanische camera in zakformaat die is gebouwd om elk moment op te nemen in prachtige, filmische stijl.

DJI OM 4

Vind Hier Het Perfecte Kerstcadeau Voor Iedereen Op Je Lijst!

Neem inhoud op als een professional met slechts een paar tikken. DJI OM 4 is de nieuwste opvouwbare smartphone-stabilisator van DJI. Met een geavanceerde magnetische klem kunnen gebruikers hun telefoon opzetten en in een oogwenk beginnen met fotograferen.

DJI Mavic Air 2

Cadeau Gids Traveller1

Draagbaar, gemakkelijk te besturen, fantastische video en foto’s – wat is er niet geweldig aan DJI Mavic Air 2? Obstakelsensoren aan de voorkant, achterkant en onderkant helpen met extra veiligheid en 34 minuten vliegtijd betekent een langere batterijduur om meer van de wereld van bovenaf te verkennen.


Voor de Social Media Star

Help de beginnende vlogger / Instagrammer / Tiktokker in je leven om hun inhoud naar een hoger niveau te tillen met deze ongeëvenaarde tools.

DJI Mavic Mini

Mavic Mini

Klein maar krachtig, Mavic Mini is DJI’s populairste drone voor beginners. Door zijn miniformaat is hij perfect om overal mee naartoe te nemen en de wereld van bovenaf vast te leggen in verbluffende kwaliteit.

DJI Pocket 2

Dji Pocket 2 Vlogcamera Met Vriend

DJI Pocket 2 is een must voor elke vlogger en heeft de perfecte mix van uitstekende kwaliteit en intelligente functies die vloggen en opnemen een fluitje van een cent maken. ActiveTrack 3.0 kan onderwerpen gevolgd en in focus houden en de AI-editor bewerkt de clips automatisch tot creatieve inhoud om ze direct te delen.

DJI RSC 2

Dji Rsc 2 Camera Gimbal

Professionele resultaten zijn moeiteloos met DJI RSC 2. Deze compacte stabilisator voor spiegelloze camera’s en DSLR-camera’s heeft een opvouwbaar ontwerp en intuïtieve functies, waardoor makers van inhoud overal ter wereld meer mogelijkheden krijgen.


Voor de fotograaf

DJI heeft tal van perfecte opties voor degenen die serieuzer zijn in het verkrijgen van foto- of videoresultaten op professioneel niveau.

DJI Mavic 2 Pro

Vind Hier Het Perfecte Kerstcadeau Voor Iedereen Op Je Lijst!

Een van de meest populaire drones ter wereld, de Mavic 2 Pro is de keuze voor alle niveaus van dronepiloten. Het biedt een Hasselblad-camera met een 1 ″ CMOS-sensor, 20 MP-foto’s en 4K-video.

DJI RS 2

Dji Rs 2 Camera Gimbal Stabilisatie Titan-Algoritme

DJI RS 2 is niet alleen een gimbal – het is een ongeëvenaarde oplossing voor dynamische cinematografie. Elk ontwerpelement en elke functie is gemaakt om toonaangevende camerastabilisatie te leveren. Simpel gezegd, DJI RS 2 is gemaakt voor fotografen om het filmmaken onder de knie te krijgen.

DJI Phantom 4 Pro 2.0

Cadeau Voor Fotograaf

DJI Phantom 4 Pro 2.0 is een van DJI’s meest iconische professionele drones. Het biedt ongeëvenaarde stabiliteit en verbluffende foto- en videomogelijkheden.


Voor de avonturier

Wie op zoek is naar avontuur, heeft producten nodig die bij kunnen blijven!

DJI Osmo-actie

Cadeaugids Avonturier

Of je nu klimt, duikt, dirtbiking, parachutespringen… ok je snapt het wel, Osmo Action is gemaakt voor actie. Deze 4K-camera is schokbestendig, waterdicht, stofdicht en beschikt zelfs over RockSteady-stabilisatietechnologie en tweekleurenschermen (een aan de voor- en achterkant) om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat gebruikers filmen.

DJI digitaal FPV-systeem

Cadeaugids Avonturier 2

Het is moeilijk om de spanning en het avontuur van FPV-vliegen te evenaren, en DJI’s HD FPV-technologie is zo goed als maar kan. Doe de hoogwaardige racebril om en bevestig de camera aan racedrones, RC-auto’s, boten en meer voor een ongeëvenaard perspectief.

DJI slimme controller

Cadeaugids Avonturier 3

Vliegen met een drone is geweldig, maar het kan zijn tol eisen van de batterij van je telefoon. Voorkom dat probleem en zorg ervoor dat je altijd een kristalheldere feed van je drone hebt, zelfs in direct zonlicht, met de DJI Smart Controller. Het is het perfecte accessoire voor de avonturiers die constant met hun DJI-drones vliegen.


Voor kinderen, tieners en tweens

Kinderen en tieners zijn tijdens de vakantie meestal het moeilijkst om indruk te maken. Gelukkig heeft DJI tal van betaalbare hi-tech opties die je dit jaar een legende voor het geven van geschenken zullen maken.

DJI RoboMaster S1

Cadeaugids Kind

De RoboMaster S1 is geen speelgoed, het is een educatieve robot die het spel verandert, gebouwd om het potentieel van elke leerling te ontgrendelen. De S1 geeft jonge leerlingen moeiteloos een diepgaand inzicht in wetenschap, wiskunde, natuurkunde, programmeren en nog veel meer.

Tello

Vind Hier Het Perfecte Kerstcadeau Voor Iedereen Op Je Lijst!

De perfecte drone voor beginners, Tello is een micro-drone die tot 13 minuten vliegtijd biedt en een 5MP-camera die foto’s en video’s kan opnemen. Tello heeft ook een aantal trucs in petto, zoals Throw & Go, 8D Flips en nog veel meer.


Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken