DJI Mavic Air 2 Battery Review: beste intelligente vluchtbatterij

Als je onlangs je eigen DJI Mavic Air 2-drone hebt gekocht, gefeliciteerd met het worden van een drone-eigenaar. Om met je DJI Mavic Air 2-drone te vliegen, heb je een intelligente vliegbatterij nodig die deze vliegende gadget kan laten werken.

In onze diepgaande DJI Mavic Air 2 batterijreview zal ik deze batterij in detail uitleggen. Het doel van deze recensie is om u te begeleiden bij wat u moet weten over de DJI Mavic Air 2-batterij. Aan het einde van de beoordeling kunt u een goede beslissing nemen. Dat gezegd hebbende, laten we de propellers aan het draaien krijgen en ontdekken wat deze batterijspecificaties zijn en wat het te bieden heeft voor je DJI Mavic Air 2-drone.

DJI Mavic Air 2-batterij: ontwerp- en bouwkwaliteit

De DJI Mavic Air 2-batterij is ontworpen om een ​​langere vliegtijd te bieden. Met elke batterij kun je tot 34 minuten met je DJI Mavic Air 2 drone vliegen. Dankzij het ingebouwde DJI Intelligent Battery Management System (BMS) wordt de batterijstatus in realtime bewaakt en gerapporteerd. Hierdoor kun je je minder focussen op het vermogen en meer op het vliegen met de drone.

Dji Mavic Air 2 Batterij

Daarnaast is de DJI Mavic Air 2 accu voorzien van veiligheidsvoorzieningen. Zo heeft hij een ingebouwde beveiliging tegen overladen, overladen en zelfs bij lage temperaturen. Vooral bij het hardlopen bij koud weer, waarbij meestal een deel van de batterijcellen leegloopt, wat resulteert in een kortere vliegtijd. De DJI Mavic Air 2-batterij beschermt tegen koud weer, wat een grote upgrade is van de originele DJI Mavic Air-drone.

De DJI Mavic Air 2 accu heeft een laadtemperatuurbereik van -10° tot 60°C. In ontlaadmodus heeft het een temperatuurbereik van 5° tot 40°C. In het pakket krijg je een intelligente vliegaccu voor je DJI Mavic Air 2 drone.

DJI Mavic Air 2-batterij: prestaties

Deze intelligente vliegaccu heeft een capaciteit van 3.500mAh. Deze bevatten hoogenergetische lithium-ionbatterijcellen die krachtig, actievol leveren voor maximale vliegprestaties.

Dji Mavic Air 2 Vliegaccu

Een enkele DJI Mavic Air 2 intelligente vliegbatterij biedt tot 34 minuten vliegtijd voor de drone. Deze batterij is geweldig voor 200 tot 250 stroomcycli voordat de batterij-efficiëntie zwak wordt. De tijd die nodig is om een ​​enkele DJI Mavic Air 2-batterij van 20% naar 100% op te laden, is ongeveer 2 tot 2,5 uur.

DJI Mavic Air 2 Batterij Review: Conclusie

Voordat ik onze diepgaande beoordeling van de DJI Mavic Air 2 intelligente vluchtbatterij afrond. Als je de totale vliegtijd van je DJI Mavic Air 2 drone in één sessie wilt verlengen, raad ik aan om op zijn minst nog een paar Mavic Air 2-batterijen aan te schaffen. Veel recreatieve en professionele piloten op afstand zullen zeggen dat drie tot vier batterijen genoeg zijn om je een goede twee uur vliegtijd bezig te houden.

Dji Mavic Air 2 Batterij Review

Ik hoop dat je onze diepgaande beoordeling van de DJI Mavic Air 2 vliegaccu nuttig en informatief vindt. Als je vragen hebt over deze intelligente vliegaccu, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Als alternatief kunt u onze enorme selectie drones verkennen om te zien wat we anderen aanbevelen. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken