Drone review: Eachine E520S

Eachine E520S camera-drone, de nieuwste budgetvriendelijke drone van Eachine die verschillende hoogwaardige beginnersvriendelijke drones heeft uitgebracht tegen betaalbare prijzen.

Zoals vaste lezers van deze drone-recensiesite misschien weten, is een van de belangrijkste redenen waarom ik zo dol ben op cameradrones, dat je de wereld van bovenaf kunt zien en dingen kunt ervaren die je anders misschien niet zou hebben.

Naarmate de markt voor budgetvriendelijke drones groeit, neemt ook de concurrentie tussen kleinere dronefabrikanten toe om feature-rijke drones te leveren met camera’s van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Een van deze bedrijven die de uitdaging is aangegaan, is Eachine, ik heb al een aantal van hun drones beoordeeld, zoals de E58 en E511S.

Eachine E520S Review

Eachine wordt een begrip in de wereld van budgetvriendelijke drones, ze hebben een aantal fantastische drones uitgebracht tegen betaalbare prijzen en de Eachine E520S is niet anders.

Wat als eerste opvalt aan de Eachine E520S is dat het een opvouwbare drone is en erg lijkt op die van de DJI Mavic Air 2. Ik geloof niet dat dit per ongeluk is, het Mavic-assortiment drones is een van de meest populaire en daar zijn een overvloed aan copycat-modellen geweest die hebben gevolgd en geprobeerd een deel van zijn enorme succes te evenaren. De meeste waren niet zo indrukwekkend, maar sommige wel en een daarvan is de Eachine E520S.

Eachine-E520S-Review-2

Nu zeg ik niet dat de Eachine E520S zo goed is als de DJI Mavic Air, dat is het niet, en het beweert ook niet te zijn. Hoe goed het DJI Mavic-assortiment drones ook is, ze zijn gewoon ver boven het budget van de meeste mensen die gewoon willen dat een drone plezier heeft en een drone heeft die over de functies beschikt om video’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit te maken.

De Eachine E520S is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat duurzaam is en niet goedkoop aanvoelt. Het is niet een van die drones die voelt alsof ze uit elkaar vallen zodra je je eerste crash tegenkomt, het wordt ook geleverd met propellerbeschermers om eventuele schade door crashes te minimaliseren (en als je een beginner bent, zal je waarschijnlijk je drone laten crashen enkele keren).

De drone meet 40 * 28 * 7,5 cm met zijn arm volledig uitgevouwen en met de propellerbeschermers eraan bevestigd. Wanneer het is opgevouwen, wordt het half zo groot en dit maakt het geweldig om mee te reizen. Sterker nog, als je een frequente reiziger bent en op zoek bent naar een goede reisdrone, zijn opvouwbare drones zoals de Eachine E520S perfect om mee te nemen op reis.

Eachine E520S Review Drone

De drone wordt geleverd met een 1200 mAh lipo-batterij, dit zijn de nieuwe soorten modulaire batterijen die lading veel langer opslaan. Op één batterijlading kun je de drone ongeveer 15 minuten vliegen, wat langer is dan de meeste andere drones in zijn prijsklasse.

Een laatste ding dat ik wil noemen voordat ik inga op de belangrijkste kenmerken van deze drone, is de afstandsbediening.

Het ziet er modern en comfortabel uit om vast te houden, er zijn enkele drone-controllers in de prijsklasse van de Eachine E520S die groot en onhandig zijn en esthetisch niet erg aantrekkelijk. Bij deze controller is dat niet het geval, hij heeft een zendbereik van rond de 300m en als je de FPV-functie gebruikt kun je videobeelden streamen vanaf een maximaal bereik van 250m.

Dit is een behoorlijke drone, maar als je meer opties wilt rond dezelfde prijsklasse, klik dan op de onderstaande knop.

Eachine E520S-camera

Als je de afbeelding hierboven ziet, denk je meteen dat deze drone videobeelden kan opnemen in 4k en als dat het geval zou zijn, zou het een absoluut koopje zijn. Het is echter misleidend omdat de drone alleen beelden kan schieten in 4k terwijl videobeelden worden opgenomen in 1080p.

Voor de prijs waarvoor deze drone wordt verkocht, kun je echt geen 4k-videobeelden verwachten, maar dat is geen excuus voor misleidende advertenties. Het is nog steeds een degelijke camera en je kunt een aantal mooie video-opnames en luchtfoto’s maken, aangezien de drone geen enkele vorm van stabilisatiefunctie heeft (aangezien het een erg goedkope drone is), zie je wat vervorming zoals jello-effect en beverigheid .

Eachine E520S Cameradrone

De camera heeft een FOV van 120°, dit geeft je een groothoek om luchtvideo’s en afbeeldingen op te nemen en vast te leggen en je kunt de camera 90° aanpassen om de gewenste kijkhoeken te krijgen.

Je zult geen fotografieprijzen winnen met deze drone en hij is niet voor dat doel ontworpen (ondanks wat er op de productpagina staat), het is over het algemeen een goede camera waar je onderweg van kunt genieten.

Als je echter op zoek bent naar een betaalbare camera-drone van hoge kwaliteit, bekijk dan mijn artikel voor de beste drones onder de $ 300, de meeste van deze drones zijn 4K en stellen je in staat om professionele video’s en afbeeldingen te maken.

Intelligente vluchtmodi

Zoals veel moderne drones, wordt de Eachine E520S geleverd met verschillende intelligente vliegmodi. Deze modi maken het voor iedereen gemakkelijker om met deze drone te vliegen en het maken van video’s en afbeeldingen wordt veel eenvoudiger omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het besturen van de drone.

Eachine E520S Drone Intelligente Vluchtmodi

Het heeft drie intelligente vluchtmodi, ze zijn:

Richtingspunt – Teken een pad op de app en de drone zal dat pad automatisch volgen.

Surround/Orbit – In deze modus draait de drone in een baan om de persoon die de zender vasthoudt, deze modus is geweldig om selfies mee te maken.

Slimme track – Met deze modus vergrendelt de drone je en volgt je waar je ook gaat, dit is nog een geweldige manier om handsfree video’s en afbeeldingen te maken.

De drone heeft ook een automatische terugkeer naar huis-functie, als je ziet dat de batterij leeg begint te raken of je drone uit het oog verliest, druk je gewoon op de RTH-knop op de controller en de drone keert naar je terug. Een coole functie die de kans minimaliseert dat je je drone verliest of crasht.

Vluchtprestaties

De vliegprestaties voor de Eachine E520S zijn redelijk goed, hij is stabiel en zelfs in winderige omstandigheden is hij niet zo moeilijk te controleren, hoewel er een beetje interferentie is als je de FPV-functies gebruikt. Omdat het wordt geleverd met GPS, kun je de drone zonder problemen laten zweven en met GPS kun je ook betere foto’s en video’s maken. Er zijn modi met drie snelheden, het is een snelle drone, zelfs in de modus met de laagste snelheid, dus schakel alleen over naar de snellere modi als je een meer ervaren vlieger bent.

Zoals ik eerder al zei, wordt de drone geleverd met een 1200 mAh lipo-batterij, wat hem een ​​vliegtijd van ongeveer 15-16 minuten geeft, voor een drone die iets meer dan $ 100 kost, is dit beter dan de meeste andere drones in deze prijsklasse.

Het duurt echter nog steeds niet lang genoeg om volledig te genieten van de drone-vliegervaring en daarom raad ik mensen altijd aan om extra batterijen aan te schaffen. Gelukkig biedt Eachine een pakket aan met drie extra batterijen, zodat u ze niet apart hoeft aan te schaffen en u geld bespaart.

Laatste gedachten

De Eachine E520S is een goede drone die wordt geleverd met een aantal coole functies, een HD-camera en heel gemakkelijk te vliegen is. Deze drone kost iets meer dan $ 100 en is geweldig voor beginners en ervaren dronepiloten.

Eachine E520S Drone Review

Als je op zoek bent naar een goedkope HD camera drone, dan zal de Eachine E520S je niet teleurstellen. Zoals ik eerder in het artikel al zei, overdrijft de productpagina de camerakwaliteit, dus verwacht er geen professionele foto’s mee te maken. Ben je op zoek naar een drone met een professionele camera, bekijk dan dit artikel.

Mijn persoonlijke favoriete drone in deze prijsklasse is de Tomzon D65-drone, geweldig voor beginners, wordt geleverd met een aantal geweldige functies en heeft een betere camera met een goede elektronische stabilisatiefunctie. Klik hier om de details van de Tomzon D65-drone te bekijken of klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Eachine E520S.

Tags:

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken