M300-payloads van derden om vandaag te proberen

Onze passie voor innovatie en uitmuntendheid wordt gedeeld door duizenden ontwikkelaars die hun carrière hebben gewijd aan bouwen op DJI-platforms. Een visie om onze producten beter te integreren in een verscheidenheid aan industrie-endemische systemen heeft ertoe geleid dat we ontwikkelaars meer toegang hebben gegeven tot DJI-bronnen en een universele gimbal hebben gecreëerd die de ontwikkelingstijd van de payload halveert. We verbeteren consequent de kernfunctionaliteiten van onze drone-softwareontwikkelingskit voor bedrijfstoepassingen en vinden nieuwe manieren om gezamenlijk oplossingen te ontwikkelen die nieuwe toepassingen voor drone-technologie zouden openen.

En de resultaten waren bemoedigend. Vandaag, onze Payload-SDK stelt tientallen toonaangevende bedrijven en hardwareontwikkelaars in staat om nieuwe en unieke oplossingen aan te bieden aan de industrie. Deze sensoren, camera’s en communicatietools van derden leiden tot talloze nieuwe creatieve toepassingen voor onze drones. Hier belichten we enkele innovatieve M300-payloads van derden om u te helpen de manieren te verbreden die uw organisatie kan gebruiken onze krachtigste drone tot nu toe.

1. U10 Laser Methaan Lekkage Detector

Kritieke voorzieningen zoals vloeibaar-aardgasfabrieken, gasopslagtanks en gaspijpleidingen bevinden zich vaak in gebieden die moeilijk toegankelijk zijn voor menselijke inspecteurs, zoals bergen of rivieren. De uiterst gevoelige U10-lasermethaanlekkagedetector kan gaslekken detecteren tot op 100 m afstand, of bij een concentratie zo laag als 5ppm.m. Dit betekent dat u snel geïnformeerde responsbeslissingen kunt nemen en tegelijkertijd werknemers veilig kunt houden. Geen wonder dat HazMat-bemanningen rekenen op het ongeëvenaarde situationele bewustzijn van drones bij het omgaan met de onzichtbare dreiging van gaslekkage.

Ga voor meer informatie over deze M300-payload naar de website van de ontwikkelaar hier.

2. Sniffer4D V2 multigasdetectiesysteem

Snuffel 4D

Sniffer4D ondersteunt gelijktijdige detectie van maximaal negen giftige gassen en is een compleet op drones gebaseerd multigasmonitoringsysteem. De oplossing bestaat uit een op de M300 gemonteerde gasdetectiesensor en krachtige analysesoftware die 2D-rasterkaarten, 2D-contouren en 3D-puntenwolken kan genereren met een respons van minder dan een seconde om realtime monitoring van industriële installaties, stortplaatsen, zeehavens, et al. Een uniek algoritme voor gegevensherstel maakt het onmogelijk om missiegegevens te verliezen, zelfs als de drone een blinde zone binnengaat en de communicatie wordt onderbroken.

Voor meer informatie over deze drone-payload, Klik hier.

3. FLIR Vue® TZ20

Flir Vue Tz20

Deze innovatieve dubbele thermische zoomlens van FLIR biedt een breed gezichtsveld (FOV) van 95 graden voor maximaal situationeel bewustzijn en een smal gezichtsveld van 18 graden voor thermische beelden met scherpe details. Om het situationeel bewustzijn verder te ondersteunen en zoek- en reddingsteams in staat te stellen snel cruciale beslissingen te nemen, biedt de sensor 20x thermische zoom. Twee 640 × 512 niet-radiometrische Boson-camera’s maken gebruik van FLIR’s vertrouwde resolutie en beeldverwerkingsmogelijkheden om heldere beelden op te nemen met een volledig uitgeruste VGA-warmtebeeldcameramodule.

Bezoek de FLIR-website hier voor meer informatie over deze drone-payload.

4. Multispectrale sensor uit de SlantRange 4P-serie

Slantrange 4P-Serie

De multispectrale sensoren van de SlantRange 4P-serie behoren tot de meest geavanceerde beeld- en dataproducten die beschikbaar zijn in de luchtlandbouw. Met een 2x hogere ruimtelijke resolutie dan zijn naaste concurrent, leveren SlantRange-sensoren inzichten om nauwkeurig gewasbeheer te sturen.

Het gepatenteerde teledetectiesysteem combineert op zonlicht gekalibreerde spectrale beeldvorming met een nauwkeurig geospatiaal systeem om individuele planten en bladeren te analyseren om statistische modellen te bouwen van ruimtelijke prestaties en trends van gewassen. Sensorfuncties omvatten 6 spectrale banden met hoge resolutie, band-matched zonnestralingsmetingen, geïntegreerde laserhoogtemeter en RTK GPS met dubbele antenne voor de meest nauwkeurige landbouwmetingen.

Voor meer informatie over de SlantRange 4P serie sensoren, klik hier.

5. Wingsland Z15 Gimbal-schijnwerper

Wingsland Z15-Schijnwerper

Deze 3-assige gestabiliseerde gimbal-spot met hoge luminantie heeft een bereik van 150 m en kan openbare veiligheidsfunctionarissen cruciale zichtbaarheid bieden bij weinig licht in verschillende

soorten missies, zoals brandbestrijding, zoek- en reddingsacties, wetshandhaving en onderhoud van de infrastructuur. Afhankelijk van het scenario kan worden gekozen voor de standen ‘Always On’, ‘Flashing’ of ‘SOS’, terwijl het ingebouwde luchtkoelingssysteem voorkomt dat de spot oververhit raakt door constant warmte af te voeren.

Om te zien hoe de Wingsland Z15 voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt, Klik hier.

6. Luidspreker

Mp130 Lte-S Luidspreker

Deze gebruiksvriendelijke luidspreker, ontwikkeld op DJI SDK, kan worden gebruikt om openbare veiligheidsberichten over te brengen aan grote menigten of om een ​​communicatiekanaal te openen met personen in de buurt tijdens kritieke, levensreddende noodoperaties. De luidspreker van 35 W kan geluid afspelen tot 80 dB. Enkele unieke kenmerken van deze payload zijn onder meer conversie van tekst naar spraak, gelijktijdige verspreiding van achtergrondgeluiden en uitgezonden inhoud, en keuzes van op toonhoogte gebaseerde mannelijke en vrouwelijke stemmen.

Lees meer over deze M300 drone-payload hier.

7. PTS4-dropkit

Pts4-DropkitDe PTS4 Drop Kit is een multifunctioneel airdrop-apparaat ontwikkeld op de DJI Payload SDK. Met een gewicht van slechts 135 gram met een geïntegreerde 1080P HD FPV-camera, is de PTS4 in staat om vier individuele ladingen te dragen en te laten vallen met een gecombineerd gewicht van 2,7 kilo. De status van elk van de vier payloads wordt via de DJI Pilot App op je scherm weergegeven. De PTS4 is perfect voor zoek- en reddingsoperaties, waardoor reddingsteams objecten zoals drijfmiddelen, veiligheidstouwen, kleine harde koffers met overlevingsrantsoenen of radio’s voor communicatie kunnen afleveren.

Zie de PTS4 in actie hier en bezoek de winkelpagina hier.

Bedankt aan de ontwikkelaars

Hoewel de hier vermelde M300-payloads geen officiële DJI-producten zijn, werken we eraan om deze sensoren en communicatiehulpmiddelen op grote schaal beschikbaar te maken voor DJI-dronegebruikers over de hele wereld via onze dealer netwerk.

Ontwikkelaars zijn altijd de centrale stakeholders van ons ecosysteem geweest en zullen dat blijven. Onze strategische verschuiving van productpioniers naar platformaanbieders past in onze visie om een ​​geïntegreerd productecosysteem voor de commerciële dronemarkt te creëren. En in deze visie is productinteroperabiliteit die wordt bereikt via de ontwikkeling van drone-software een prioriteit.

We zullen de bovenstaande lijst uitbreiden naarmate er meer M300-payloads van derden beschikbaar komen. Laat hieronder een reactie achter als je een geweldige M300-payload van derden kent die we hebben gemist!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken