Dronereview: Holy Stone HS175

Als je op zoek bent naar de nieuwste drone met slimme camera voor een betaalbare prijs, zoek dan niet verder, want Holy Stone HS175 is de drone van de volgende generatie. Holy Stone is een bekende dronefabrikant die hoogwaardige quadcopters maakt, zoals Holy Stone HS720E en Holy Stone HS510.

Het is dus niet verwonderlijk dat ze zich voorbereiden op aankomende drone-deals die binnenkort zullen plaatsvinden. Er zijn zoveel drones om uit te kiezen, zoals Potensic Dreamer, de Eachine-serie (dwz Eachine EX4 en Eachine E58) en mijn persoonlijke favoriet, de Mavic Mini. De Holy Stone HS175 is misschien een goede optie omdat hij betaalbaar is en wordt geleverd met de nieuwste technologie, zoals een 2K HD-camera die 2K-video’s kan opnemen en 2K-foto’s kan maken.

Daarom heb ik een diepgaande Holy Stone HS175 drone-recensie samengesteld om je te begeleiden bij alles wat je moet weten over deze quadcopter. In deze review zullen we het hebben over de bouw- en ontwerpkwaliteit, vliegprestaties, camerakwaliteit en functies van de drone. Aan het einde van de beoordeling kunt u een beslissing nemen of u de Holy Stone HS175-drone wilt kopen. Laten we zonder verder oponthoud kijken of dit de juiste HD-cameradrone voor u is.

Holy Stone HS175 Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat we diep in onze Holy Stone HS175 drone-recensie duiken, vond ik het belangrijk om eerst over de inhoud van het pakket te praten. Want soms moet je extra’s kopen, zoals een microSD-kaart of vliegbatterijen om de vliegtijd van je drone te verlengen. Terwijl de Holy Stone HS175 een op zichzelf staande drone is, wat betekent dat hij direct uit de doos kan worden gevlogen en wordt geleverd met een extra batterij. Het enige dat ik ten zeerste aanbeveel om samen met deze drone te kopen, is een microSD-kaart van 32 GB. Waarmee je video’s en foto’s in zijn echte resolutiekwaliteit kunt opslaan,

Holy Stone Hs175 Drone-Pakket

In het pakket zou u de volgende items moeten verwachten:

 • 1 x Heilige Steen HS175 Drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 2x drone-batterijen
 • 1 x reiskoffer
 • 1 x batterijladerkabel
 • 1 x Gebruikershandleiding

Holy Stone HS175 Drone: ontwerp- en bouwkwaliteit

Op het eerste gezicht lijkt de Holy Stone HS175 drone van hoge kwaliteit en gemaakt van uitzonderlijk duurzaam materiaal. Dankzij dik ABS-kunststof is de drone met gemak bestand tegen crashes en harde stoten. Elke motorarm is opvouwbaar en kan worden ingeklapt om wat ruimte te besparen. Dat maakt het voor beginners en reizigers supergemakkelijk om de Holy Stone HS175 drone op te bergen in een reisrugzak en zelfs in een kleine koffer.

Deze kleine vogel is uitgerust met geborstelde motoren die geen geweldige vliegprestaties leveren in vergelijking met mid-range drones zoals Aovo Wolvy Pro en DEERC D15 drone bijvoorbeeld. De Holy Stone HS175-drone maakt echter gebruik van een gemodulariseerde batterij die is ontworpen om effectiever stroom te leveren voor een betere en geoptimaliseerde vliegervaring.

Holy Stone Hs175 Cameradrone

Als het gaat om vliegveiligheid, is de Holy Stone HS175-drone uitgerust met LED-verlichting die de vogel visuele positionering biedt. Dit is handig omdat het je helpt om de drone zowel overdag als ’s nachts te spotten. De batterij bevindt zich achterin en biedt tot 22 minuten vliegtijd. Om met deze drone te vliegen, moet je hem eerst inschakelen door op de aan / uit-knop bovenaan te drukken.

De Holy Stone HS175-drone wordt geleverd met een ingebouwde 2K HD-camera waarmee beginners video’s kunnen maken en opnemen in verbluffende 2K HD-resolutiekwaliteit. De 2K HD-camera is absoluut een grote sprong in kwaliteit in vergelijking met low-end camera-drones in dezelfde prijsklasse zoals Snaptain SP500 en meer recentelijk Ruko U11. Over het algemeen is het ontwerp en de bouwkwaliteit van de Holy Stone HS175-drone solide.

Holy Stone HS175 Drone: vliegprestaties

Weten hoe goed een drone presteert, is het belangrijkste onderdeel voor elke quadcopter. Als je net begint, zul je deze vluchtprestaties voor de Holy Stone HS175 drone-review informatief vinden voor het nemen van de definitieve beslissing. Over het algemeen zijn drones die zijn uitgerust met GPS-modules het gemakkelijkst voor beginners om te vliegen. Omdat de meeste stabilisatie- en basisbedieningen automatisch worden uitgevoerd door middel van nauwkeurige positionering.

Heilige Steen Hs175 Drone Review

Dit betekent dat beginners meer plezier kunnen beleven aan het vliegen met de Holy Stone HS175 drone. Dankzij een indrukwekkend lange vliegtijd van 22 minuten en een maximale afstand van de afstandsbediening tot 350 meter. Je kunt deze kleine opvouwbare vogel rondvliegen en de camera op afstand aanpassen om unieke luchtfoto’s te maken. Zoals ik al eerder zei, is het nadeel dat deze drone niet is uitgerust met geborstelde motoren. Wat de vliegprestaties van de Holy Stone HS175-drone enigszins beperkt.

Maar dat mag je niet tegenhouden, want deze drone is nog steeds sterk genoeg om lichte tot matige wind met gemak aan te kunnen dankzij het dikke en extra gewicht dat voor natuurlijke windweerstand zorgt. Tegen een instapprijskaartje doet de Holy Stone HS175-drone uitstekend werk bij het vereenvoudigen van de basisprincipes van vluchtbesturing, zodat een beginner gemakkelijk kan leren vliegen.

Holy Stone HS175 Drone: camerakwaliteit

In het volgende deel van onze diepgaande Holy Stone HS175 drone review gaan we het hebben over de camerakwaliteit van deze quadcopter. Het is duidelijk dat de kwaliteit van de camera altijd het belangrijkste is als het gaat om het kopen van de juiste drone. In de loop van de tijd is de technologie verbeterd en zijn drones beter geworden, zoals een langere vliegtijd, een betere camerakwaliteit en steeds meer functies.

Holy Stone Hs175 Camera Drone Review

De Holy Stone HS175-drone is de volgende generatie moderne quadcopter dankzij de ingebouwde 2K HD-camera. Het is zelfs in staat om foto’s van 2K HD-resolutie te maken en video’s in 2K HD-resolutie op te nemen met 30 frames per seconde. Dat maakt het een van de meest populaire en geavanceerde drones in zijn categorie voor beginners en recreatieve piloten op afstand.

Niet te vergeten, deze camera-drone is uitgerust met een GPS-module. Dat geeft hem de mogelijkheid om de camera op afstand aan te passen. Dit is een leuke functie om te hebben, want dat betekent dat je de camera kunt aanpassen om een ​​luchtopname te maken zoals jij dat wilt. De meeste drones met 2K HD-camera’s van minder dan $ 200 aan de lage kant hebben meestal geen ingebouwde GPS-modules. Zoals je kunt zien, is dat de reden waarom de Holy Stone HS175-drone de volgende generatie moderne camera-quadcopter voor beginners is.

Holy Stone HS175 Drone: Kenmerken

Een van de grootste delen die de Holy Stone HS175-drone te bieden heeft, is een enorme hoeveelheid functies. Ook al is deze drone compact, draagbaar en klein genoeg om in een rugzak of reiskoffer te worden opgeborgen. Het heeft veel functies te bieden, zoals intelligente vluchtmodi waarmee je de drone overal kunt volgen. U kunt ook selecteren: Orbit-modus die 360-graden video’s genereert van geweldige gebouwen of objecten.

Heilige Steen Hs175 Drone

Als je creatief wilt worden of gewoon plezier wilt hebben, kun je Gebaarmodus waarmee je de mogelijkheid hebt om een ​​drone te besturen met handbewegingen. Vorm eenvoudig een V-handvorm om een ​​selfie-foto te maken. Voor beginners en beginners is vliegveiligheid de helft van de functies. Als u deze cameradrone ooit uit het oog verliest, drukt u gewoon op de Return naar Home-knop en de quadcopter zal naar Home Point vliegen.

Dankzij de ingebouwde GPS-module houd je realtime de locatie van de drone bij. Bovendien kun je op de hoogte blijven met een ingebouwd meldingssysteem dat je vertelt wanneer de drone-batterij bijna leeg is of buiten bereik is. Wanneer je voor de eerste keer vliegt, wordt de Holy Stone HS175-drone op de laagste snelheid ingesteld, zodat je de basisprincipes van het vliegen kunt leren. Zodra u zich comfortabel genoeg voelt, kunt u de snelheidsinstelling aanpassen om de vliegprestaties van de drone te maximaliseren.

Holy Stone HS175 Drone: afstandsbediening

Ten slotte gaan we het hebben over de afstandsbediening die wordt meegeleverd met de Holy Stone HS175-drone. Mijn eerste indruk met de HS175-afstandsbediening was hoe goed hij is gemaakt. Deze zender is gemaakt van duurzaam ABS-kunststof, met een jetgrijze coating. Onder de afstandsbediening bevinden zich inklapbare armen die ondersteuning bieden bij het hanteren. Verschillende opvouwbare drones, zoals de Syma X500 en meer recentelijk de Ruko B7-drone, hebben een afstandsbediening met ingebouwde handgreep om langdurige ondersteuning te bieden.

Holy Stone Hs175 Afstandsbediening

Een van de coolste functies die de Holy Stone HS175-afstandsbediening heeft, wordt geleverd met een ingebouwde opvouwbare houder. Die je kunt uitklappen en je persoonlijke smartphone erin kunt steken. Als u toegang wilt krijgen tot extra functies zoals intelligente vliegmodi of de FPV-modus wilt inschakelen, kunt u dit doen door uw smartphone met de drone te verbinden.

Als het gaat om het vliegen met de drone, voelde het hanteren van de HS175-zender comfortabel aan dankzij het grote, maar toch slanke en ergonomische ontwerp. die een natuurlijke rustplaats voor uw handen biedt. Vliegen met de Holy Stone HS175 drone is eenvoudig met de afstandsbediening. Er zijn maar een paar knoppen waarmee je snel toegang hebt tot Smart Return to Home, Altitude Hold, Power Button en een paar nummers gericht op veiligheidsfuncties.

Holy Stone HS175 Review: Conclusie

Om onze diepgaande Holy Stone HS175 drone-recensie af te ronden, moet je deze camera-drone kopen? Als je me deze vraag zou stellen, zou ik zeker ja zeggen, want de Holy Stone HS175-drone is de enige quadcopter die echte 2K HD-resolutiekwaliteit biedt voor zowel foto’s als video’s. Dat maakt het een van de beste cameradrones op instapniveau voor beginners en recreatieve piloten op afstand.

Heilige Steen Hs175 Drone Review

De Holy Stone HS175-drone heeft ook een indrukwekkende vliegtijd van 22 minuten. Bovendien kan het tot 350 meter ver worden gevlogen, wat voldoende luchtruim geeft om rond te vliegen met GPS-mogelijkheden waarmee je de drone kunt besturen. Kies uit intelligente vliegmodi en laat de Holy Stone HS175 drone het werk voor je doen. Al met al een geweldige opvouwbare camera-drone voor een geweldige prijs.

Laat het ons weten als je onze diepgaande Holy Stone HS175 drone review nuttig en informatief vond. Als je vragen hebt over deze camera-drone, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Blijf op de hoogte voor meer drone-nieuws, deals, recensies en handleidingen over onlinedronekopen.nl. Veel vliegplezier en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken