Holy Stone HS720E Review: Beste 4K Smart Camera Drone

Een van de beste 4K slimme camera-drones die je nu kunt bekijken, is de Heilige Steen HS720E. Deze stevige opvouwbare camera-drone wordt geleverd met een grote camera-upgrade, langere vliegtijd en verschillende nieuwe functies ten opzichte van zijn voorganger, de Heilige Steen HS720.

Als u op zoek bent naar een slimme camera-drone die beelden kan opnemen met een resolutie van 4K zonder beeldtrillingen en een vliegtijd die lang genoeg is om verbluffende luchtfoto’s te maken tegen een betaalbare prijs. Blijf bij ons en duik in onze Holy Stone HS720E review om erachter te komen of dit de drone voor jou is.

Slimme camera-drones die opnemen met 4K UHD-resolutiekwaliteit zijn de afgelopen jaren betaalbaar geworden. Het is niet verwonderlijk dat Holy Stone, een in China gevestigde dronefabrikant die al enkele jaren hoogwaardige drones maakt, tegen een relatief betaalbare prijs op de markt wordt gebracht.

Beginners en nieuwe dronepiloten die op zoek zijn naar een opvouwbare quadcopter van hoge kwaliteit die gemakkelijk te vliegen is, bestand is tegen zware schokken en wordt geleverd met tal van functies voor veel geld, zullen zeker dol zijn op de Holy Stone HS720E-drone.

In onze Holy Stone HS720E review behandelen we alle aspecten die je moet weten over deze slimme camera-drone. Laten we zonder verder oponthoud kijken of dit de beste drone-deal voor u is.

Holy Stone HS720E Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat we diep in de Holy Stone HS720E drone review duiken, moet je eerst weten wat er in het pakket zit. Holy Stone heeft de reputatie een tweede batterij toe te voegen om de vliegtijd van de drone te verlengen, inclusief een mini-reisetui om alle accessoires en afstandsbediening in te bewaren.

Dit is niet verwonderlijk, aangezien de Holy Stone HS720E-drone wordt geleverd met twee batterijen, een mini-reisetui om de drone en zijn accessoires mee te nemen en een slimme afstandsbediening. Dat gezegd hebbende, deze drone is de ultieme keuze voor beginners, omdat hij wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om veilig en leuk aan de slag te gaan.

Heilige Steen Hs720E Drone
Holy Stone HS720E Review: Beste 4K Smart Camera Drone 9

In de inhoud van het pakket zou u deze volgende items moeten verwachten:

 • 1 x Heilige Steen HS720E Drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 2 x batterijen
 • 4 x extra propellers
 • 1 x USB-oplaadkabel
 • 1 x oplaadhub
 • 1 x schroevendraaier
 • 1 x Handleiding

Holy Stone HS720E Drone: ontwerp- en bouwkwaliteit

Op het eerste gezicht lijkt de Holy Stone HS720E een zeer stevige cameradrone. Het frame van de behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof in combinatie met aluminium dat de duurzaamheid van de drone verbetert en hem bestand maakt tegen uit elkaar vallen.

Elke motorarm is inklapbaar. De Holy Stone HS720E-drone is opgevouwen klein genoeg om in je reisrugzak of in de minikoffer die in de verpakking zit, te bewaren. Wanneer deze drone wordt uitgeklapt, strekt de totale lichaamsafmeting zich uit tot 13,3 x 9,5 x 2,3 inch.

Holy Stone Hs720E Inhoud Van De Verpakking:

De batterij bevindt zich aan de achterkant en is modulair opgebouwd voor eenvoudige vervanging. Bovendien zorgt het gemodulariseerde ontwerp ervoor dat de batterij meer vermogen kan leveren tegen een lager verbruik, wat een veel langere vliegtijd tot 23 minuten per lading mogelijk maakt.

De belangrijkste upgrade is echter de camera. De Holy Stone HS720E-drone wordt geleverd met een geheel nieuwe 4K-camera die beelden kan opnemen en opnemen met echte 4K-resolutiekwaliteit. Bovendien is hij uitgerust met elektronische beeldstabilisatie (EIS) die trillingen elimineert bij het opnemen van opnamen onderweg.

Qua ontwerp is dit een zeer stevige drone boordevol upgrades, zoals een langere vliegtijd, betere camerakwaliteit en nauwkeurige beeldvorming. Het is ook uitgerust met borstelloze motoren voor lange prestaties, minder onderhoud en stiller geluid, wat de drone over het algemeen tot een must-have maakt.

Holy Stone HS720E Drone: vliegprestaties

Een andere belangrijke factor voor alle slimme camera-drones is het vliegbereik. Kortom, hoe verder een drone met een slimme camera kan gaan zonder verbindingsproblemen of onderbrekingen, hoe waardevoller ze worden voor geavanceerde luchtfotografie en -opnames.

De Holy Stone HS720E-drone kan met een afstandsbediening tot 3.280 voet worden gevlogen. Als u deze drone echter in FPV-modus bestuurt, is het maximale bereik 1.640 voet. Hoewel het geen grote verbetering is ten opzichte van zijn voorganger, is de zender geüpgraded naar 5G-signaal.

Holy Stone Hs720E Drone-Reeks

Dit zorgt voor een betere betrouwbaarheid bij het vliegen met de Holy Stone HS720E drone op grote afstand zonder verbindingsproblemen. In ruil daarvoor maakt het je hele vliegervaring plezierig en zorgeloos, wetende dat je een ultramoderne drone bestuurt.

De batterij biedt tot 23 minuten vliegtijd per lading. Maar de werkelijke hoeveelheid vliegtijd die u krijgt om met deze cameradrone te vliegen, is ongeveer 20 tot 21 minuten. Het is absoluut een kleine downgrade van de Holy Stone HS720-drone die 26 minuten vliegtijd levert.

Bovendien weegt de Holy Stone HS720E-drone 1,09 lbs, wat zorgt voor een laag windweerstand. Dit betekent dat de drone met gemak matige tot zware wind aankan, een perfecte prestatiekeuze door ontwerp voor piloten op afstand die gemakkelijk buiten willen vliegen.

Holy Stone HS720E Drone: afstandsbediening

Beginners en recreatieve piloten op afstand die op zoek zijn naar een drone die gemakkelijk te vliegen is, zullen absoluut dol zijn op de Holy Stone HS720E. Twee redenen, ten eerste is deze camera-drone uitgerust met een GPS + GLONASS-systeem dat zorgt voor nauwkeurig zweven.

Speelgoeddrones hebben deze functie niet en daarom zijn ze moeilijker te besturen omdat je hun stabiliteit handmatig moet aanpassen. Alles wordt automatisch gedaan met Holy Stone HS720E, waardoor het absoluut een makkie is om te vliegen.

Holy Stone Hs720E Afstandsbediening

Zoals ik eerder al zei, wordt de Holy Stone HS720E geleverd met een verbeterde afstandsbediening die is uitgerust met een 5G wifi-signaal voor een snellere en nauwkeurigere respons. Het besturen van deze camera-drone is eenvoudig, gemakkelijk en reageert zelfs op lange afstanden.

De Holy Stone HS720E-drone maakt gebruik van een optisch stromings- en slim barometrisch systeem dat de luchtdruk meet en zich automatisch aanpast terwijl deze over het landschap vliegt, waardoor het hoogteniveau voor de eenvoud hetzelfde blijft. Tegelijkertijd kan het de drone op dezelfde plaats houden tijdens het zweven, wat betekent dat beginners zich alleen hoeven te concentreren op het besturen ervan.

Holy Stone HS720E Drone: camerakwaliteit

Een van de grootste upgrades die de Holy Stone HS720E-drone heeft geïntroduceerd, zijn verbeterde cameraspecificaties en -prestaties. Als u oorspronkelijk de Holy Stone HS720-drone bezat. Dan zou je kunnen overwegen om te upgraden naar Holy Stone HS720E (of DJI Mini 2 — een van de beste consumentvriendelijke drones voor beginners met krachtige cameraspecificaties). De Holy Stone HS720E wordt geleverd met een ingebouwde camera die video’s kan vastleggen en opnemen in 4K UHD-resolutiekwaliteit.

Holy Stone Hs720E Drone-Functies

Net als de originele Holy Stone HS720-drone, maakt de HS720E gebruik van een gimbal-stabilisator die trillingen vermindert om nauwkeurige en vloeiende beelden te leveren voor de beste kijkervaring. Hoewel, de nieuwe Holy Stone HS720E is uitgerust met geavanceerde elektrische beeldstabilisatie. Deze cameratechnologie integreert automatisch beeldmateriaal met behulp van een algoritme om nauwkeurige afbeeldingen en video’s te leveren.

Omdat de Holy Stone HS720E 4K UHD-foto’s/video’s opneemt en opslaat, is de geheugengrootte van deze bestanden vaak groot. Daarom raad ik je ten zeerste aan om een ​​64GB micro SD-kaart aan te schaffen die bij deze drone past, zodat deze bestanden er direct op kunnen worden opgeslagen. Als je een fervent luchtfotograaf bent en de beste camerakwaliteit wilt. De verbeterde Holy Stone HS720E-drone is een betere keuze voor jou.

Holy Stone HS720E Drone: Kenmerken

Onze diepgaande Holy Stone HS720E-test is niet voltooid zonder te praten over functies die deze camera-drone te bieden heeft. Als dat iets is dat het naar de tafel moet brengen, zijn het de slimme functies. In feite is de Holy Stone HS720E-drone in staat om intelligente vluchtmodi uit te voeren.

Wat betekent dat het autonoom 360-graden video kan uitvoeren. Als je gaat wandelen, kun je deze drone zo instellen dat hij je overal volgt, wat een geweldig camerabeeld van een derde persoon voor opnamen maakt. Naast deze intelligente vluchtmodi kan deze camera-drone ook tikvliegen uitvoeren met een druk van uw vinger op het telefoonscherm.

Holy Stone Hs720E Drone Ontwerp En Bouw

Veiligheidsfunctionaliteit is ook een andere belangrijke kernfunctie waarmee alle drones worden geleverd. Maar de Holy Stone HS720E-drone is uitgerust met een slimme terugkeer naar huis-functie. Dat betekent als je de cameradrone uit het oog verliest en niet weet waar deze zich bevindt.

Het enige dat u hoeft te doen, is op smart return to home drukken en de drone wordt automatisch teruggeroepen naar het thuispunt. Als alternatieve optie kan de camera ook op afstand worden bediend met de afstandsbediening en uw smartphone. Deze camera-drone zit echt boordevol functies voor zowel beginners als recreatieve piloten op afstand.

Holy Stone HS720E en Holy Stone HS720: wat is het verschil?

U vraagt ​​zich waarschijnlijk af wat het verschil is tussen Holy Stone HS720 en Holy Stone HS720E. Als u op zoek bent naar een van deze grote drones. Dan zou je misschien de verschillen tussen deze twee grote Holy Stone-drones kunnen overwegen. Allereerst is de Holy Stone HS720 een geweldige drone voor beginners die langer willen vliegen en binnen het budget willen blijven. Het heeft geen ingebouwde elektrische beeldstabilisatietechnologie of cameraverbeteringen die de Holy Stone HS720E-drone wel doet.

Holy Stone Hs720 Versus Holy Stone Hs720E

Het is echter een zeer degelijke grote drone met een vliegtijd van 26 minuten. Dat is waarschijnlijk waar de meeste beginners en recreatieve piloten op afstand absoluut dol op zullen zijn om mee te beginnen. De Holy Stone HS720E-drone wordt echter geleverd met een paar eigen upgrades – wat hem behoorlijk beter maakt dan zijn voorganger. De Holy Stone HS720 EIS-drone is uitgerust met beeldstabilisatietechnologie. Dat elimineert de meeste trillingen die je op de videobeelden ziet.

Hierdoor kan de Holy Stone HS720E drone nauwkeurige en duidelijke beelden leveren die uw publiek absoluut graag zal zien. Het nadeel is dat de opgewaardeerde drone slechts een maximale vliegtijd van 23 minuten heeft. Hoewel het niet zo veel is, is de HS720E GPS-drone een solide keuze voor iedereen die een snellere maximale vliegsnelheid, verbeterde vliegveiligheid en verbeterde camerakwaliteit wil hebben tegen een iets hoger prijskaartje.

Holy Stone HS720E Review: Conclusie

Om onze Holy Stone HS720E drone-recensie in te pakken, is dit een van de populairste drones die er zijn op dit moment. Het wordt geleverd met een goede hoeveelheid vliegtijd, een geweldig vliegbereik, een heleboel functies en bedieningsgemak. Als je net begint en een gemakkelijke drone wilt om aan de slag te gaan, dan is dit echt een goede drone om te kopen.

Holy Stone Hs720E Review

Persoonlijk vind ik de Holy Stone HS720E-drone leuk omdat hij iets zwaarder is in vergelijking met DJI Mavic Mini. Dat gezegd hebbende, de Holy Stone HS720E heeft een betere windweerstand, wat betekent dat je de drone hoger kunt vliegen en je geen zorgen hoeft te maken dat hij wordt weggeblazen.

Verder wordt deze cameradrone geleverd met tal van upgrades zoals verbeterde camerakwaliteit, beeldstabilisatie en verbeterde signaalverbinding. Mijn vrienden die het kochten zijn helemaal niet teleurgesteld. Ze bevelen allemaal Holy Stone HS720E drone ten zeerste aan. Lees onze top 7 torenhoge redenen waarom u Holy Stone HS720E GPS-drone zou moeten kopen.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken