Potensic D68 Review: Beste 4K FHD Smart Camera Drone

Maak kennis met de Potensic D68, een van de slimme camera-drones uitgerust met een 4K FHD-camera en borstelloze motoren voor supersonische vliegprestaties. Het positioneert zichzelf als een van de beginnersvriendelijke camera-drones dankzij nauwkeurige vluchtbesturing en gebruiksgemak. Maar het is ook een vergelijkbare concurrent van de populaire Heilige Steen HS720E en Ruko U11-drone.

Drones zijn de laatste tijd populair geworden dankzij hoe ongelooflijk eenvoudig het tegenwoordig is om met slimme camera-drones te vliegen. En de Potensische D68-drone is geen uitzondering. Deze kleine opvouwbare camera-drone wordt geleverd met alle vliegeigenschappen en functies die je nodig hebt om luchtfoto’s te maken en jezelf te vermaken.

In onze diepgaande Potensic D68 drone-review zullen we het hebben over ontwerp- en bouwkwaliteit, vliegprestaties, bestuurbaarheid en natuurlijk functies. Het doel van deze beoordeling is om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing om deze camera-drone te kopen of niet.

Er zijn tal van slimme camera-drones die beschikbaar zijn om te grijpen als je alternatieven wilt verkennen. Maar als u van plan bent een slimme camera-drone te kopen die echt prestaties en functies biedt. Blijf bij ons om erachter te komen of de Potensic D68 de juiste drone voor jou is.

Verpakkingsinhoud

De Potensic D68 drone wordt geleverd met veel accessoires en versnellingen. Dus ik wilde de inhoud van het pakket van deze drone bespreken en wat je kunt verwachten als je het ontvangt. Bovendien is dit een leuke manier om de drone eerst te leren kennen voordat je meer technische details gaat bekijken.

Potensische D68-Drone

Wanneer u het pakket opent, verwacht u deze volgende items te krijgen:

 • 1 x Potensic D68-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 1 x USB-C-oplaadkabel
 • 1 x batterij
 • 2 x extra propellers
 • 1 x draagtas
 • 1 x Gebruikershandleiding

terug naar menu

Ontwerp- en bouwkwaliteit

Mijn eerste indruk met de Potensic D68-drone was hoe compact en lichtgewicht deze quadcopter is. De Potensic D68 wordt geleverd in een donkergrijze coating met een gitzwarte coating aan de voorkant van LED-verlichting. Met het merk van het bedrijf op de voorkant dat staat voor hun vakkundig vakmanschap en hoge kwaliteit stewardess.

Deze camera-drone is opgevouwen slechts 6,8 x 3,6 x 2,7 inch. Maar wanneer uitgevouwen, strekt de totale afmeting zich uit tot 10,2 x 7,8 x 2,7 inch. De propellers zijn ook aerodynamisch en gebruiken dezelfde vouwtechnologie die is geïntroduceerd door DJI Mavic Pro.

Potensic D68 Drone Review

Reizigers die vaak de wereld rondreizen, zullen absoluut dol zijn op deze camera-drone. Verder is de Potensic D68 uitgerust met een 4K FHD camera. Wat betekent dat hij foto’s kan maken en video’s kan opnemen met een verrukkelijke 4K high-definition resolutiekwaliteit

Om de drone in te schakelen, drukt u gewoon op de aan / uit-knop en houdt u deze een paar seconden ingedrukt. De groene lampjes gaan branden. Een van de coole ontwerpfuncties die ik het leukst vond aan deze slimme camera-drone, is dat deze een ingebouwde batterijstatusindicator heeft. Dat vertelt je hoeveel batterijsap er nog in zit.

Ten slotte weegt de Potensic D68-drone ongeveer 1,15 lbs. Het is zeker iets zwaarder in vergelijking met de Holy Stone HS720E-drone. Dat geeft de Potensic D68 dus een designvoordeel omdat hij van nature beter bestand is tegen wind. Al met al een eenvoudig, stijlvol en solide ontwerp.

terug naar menu

Vluchtprestaties

Beginners die op zoek zijn naar een camera-drone die eenvoudig en gemakkelijk te vliegen is, zullen dol zijn op de Potensic D68-drone. Elke batterijlading biedt tot 25 minuten vliegtijd. Deze hoeveelheid vliegtijd verslaat beide Heilige Steen HS720E en Ruko U11.

Hoewel de DJI Mavic Mini heeft een aanzienlijk langere vliegtijd en heeft een veel betere vliegprestatie. De werkelijke vliegtijd van de Potensic D68-drone zou ongeveer 22 tot 23 minuten zijn. Dit is om rekening te houden met de tijd voor het inschakelen van de drone en in ieder geval wat batterijsap voorafgaand aan de landing.

Potensic D68 Drone Flight Performance

Als je fervent bent van lange afstanden en het vermogen om rond te vliegen met veel vliegruimte. De Potensic D68-drone wordt geleverd met een indrukwekkende afstandsbedieningsafstand tot 3.280 voet. In FPV-modus heeft het een maximale transmissieafstand tot 1.640 voet.

Zoals ik eerder al zei, weegt de Potensic D68-drone 1,15 Lbs, wat zorgt voor natuurlijke windweerstand. Deze camera-drone kan met gemak tot 40 km/u vliegen en bij lichte tot zware wind. Al deze goede dingen maken de Potensic D68-drone een zeer populaire keuze onder beginners en recreatieve piloten op afstand.

terug naar menu

Beheersbaarheid

Een van de grootste vliegprestatiefactoren is de GPS-integratie. Kortom, de GPS-module communiceert met meerdere satellieten om een ​​nauwkeurige locatie te verkrijgen. Die vervolgens de drone gebruikt deze gegevens om een ​​nauwkeurige en stabiele zwevende positionering te behouden.

Potensic D68 Camera Drone

Dit elimineert de noodzaak om de drone handmatig te besturen. U hoeft zich alleen te concentreren op het besturen van de drone met behulp van hoogte- en bewegingshendels op de afstandsbediening. Het opent ook naar andere wegen, zoals het uitvoeren van geavanceerde luchtmanoeuvres en trucs.

Het besturen van de drone is snel, eenvoudig en gemakkelijk. De afstandsbediening zelf is zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Knoppen worden geleverd met een inscriptie die u vertelt wat ze precies zijn. Het vliegen met de Potensic D68-drone voelt als het spelen van een videogame, behalve dat het echt is en je leert hoe je een quadcopter bestuurt.

terug naar menu

Functies

Een van de grootste voordelen die de Potensic D68 cameradrone op tafel brengt, is het brede arsenaal aan functies. In feite is deze camera-drone zo geavanceerd, dankzij de integratie van GPS-modules, en boordevol functies. Het is ongelooflijk in staat om autonome vliegroutes uit te voeren.

Met intelligente vluchtmodi kun je de Potensic D68-drone opdracht geven om bepaalde vliegroutes uit te voeren, zoals overal volgen waar je gaat, 360-graden video’s uitvoeren en zelfs naar de locatie vliegen, afhankelijk van waar je op je telefoonscherm tikt.

Potensic D68 Camera Drone Review

Deze drone is niet alleen slim genoeg om alles zelf te doen, hij beschikt ook over een aantal veiligheidsvoorzieningen. De gemakkelijke start- en landingsknop maakt het absoluut een makkie om de drone met een druk op de knop te besturen. Ook als je de drone ver genoeg vliegt om het zicht te verliezen. Maak je geen zorgen, want de slimme knop om terug te keren naar de startpagina is er om de dag te redden.

Druk op de knop en het zal de drone terugroepen naar het thuispunt. De drone zal minstens enkele meters omhoog vliegen en vervolgens in een rechte lijn terugvliegen. Naast deze veiligheidsvoorzieningen kunt u de camera ook naar boven en beneden afstellen om een ​​uniek luchtperspectief vast te leggen.

terug naar menu

Conclusie

Om onze diepgaande Potensic D68-recensie samen te vatten, dit is absoluut een van de best uitziende en een zeer slimme quadcopter. Het is stijlvol, eenvoudig en innovatief met nieuwe upgrades zoals een langere vliegtijd, betere vliegprestaties met verbeterde bestuurbaarheid.

Potensic D68 Review Drone

Deze cameradrone is ook iets duurder dan de meeste cameradrones. Maar dat is de prijs die u betaalt voor een slimme camera-drone boordevol 4K FHD-resolutiekwaliteit. Het heeft niet alleen een goede camera, het is ook veilig om te vliegen en zit boordevol functies waarmee beginners zonder eerdere vliegervaring het gemakkelijk zullen hebben om de vogel te laten vliegen.

Verschillende klanten die deze cameradrone hebben gekocht, bevelen deze ten zeerste aan vanwege het gebruiksgemak en de geweldige vliegprestaties. Dus, als je op zoek bent naar een drone om op te stappen of om mee aan de slag te gaan, de Potensische D68-drone is een uitstekende keuze.

.€

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken