Drone review: Ruko U11

Vliegen met een camera-drone hoeft niet zo moeilijk te zijn. In feite is de Ruko U11 een van de nieuwste slimme camera-drones die onlangs op de elektronicamarkt is geïntroduceerd. Als je op zoek bent naar een alternatieve camera-drone die niet duur is in vergelijking met een vliegend beest zoals Heilige Steen HS720E bijvoorbeeld.

Dan is de Ruko U11 misschien wel de perfecte cameradrone voor jou. Het wordt tenslotte geleverd met alles wat je nodig hebt om verbluffende luchtfoto’s te maken om te racen en jezelf gezelschap te houden tijdens downtime. Natuurlijk zijn er veel drones op de markt, maar is een van hen een goede match voor jou?

Daarom heb ik een diepgaande Ruko U11-recensie samengesteld om je te helpen meer te weten te komen over deze gloednieuwe camera-drone. In dit overzichtsartikel behandelen we de basisprincipes zoals ontwerp- en bouwkwaliteit, vliegprestaties, bestuurbaarheid en functies.

Aan het einde van onze diepgaande Ruko U11 drone-recensie, kunt u de definitieve aankoopbeslissing nemen of u deze quadcopter wilt pakken of alternatieven wilt verkennen. Laten we zonder verder oponthoud duiken en ontdekken of de Ruko U11 de perfecte camera-drone voor jou is.

Verpakkingsinhoud

Voordat we het hebben over het ontwerp en de bouwkwaliteit, samen met functies. Je moet weten wat er in het pakket zit. Vaak kopen kopers iets en krijgen ze er spijt van omdat ze het niet verwachtten of niet wisten dat het er niet bij zat. Dat gezegd hebbende, de Ruko U11-drone wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Ruko U11 Drone

Verwacht deze volgende pakketinhoud te krijgen bij ontvangst van de Ruko U11-drone:

 • 1 x Ruko U11 GPS-drone
 • 2 x batterijen
 • 1 x reiskoffer
 • 1 x afstandsbediening
 • 1 x Gebruikershandleiding
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x schroevendraaier
 • 4 x extra propellerbladen

Ontwerp- en bouwkwaliteit

De Ruko U11-drone is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam ABS-kunststof dat een uitzonderlijk stevig frame en bescherming biedt tegen ruwe schokken. Het bodyframe zelf is dik genoeg om belangrijke interne componenten zoals GPS-module, batterij en camera goed te beschermen.

Zowel de voor- als achterkant worden geleverd met ingebouwde LED-verlichting die is ontworpen om visuele hulp te bieden bij het positioneren. Elke motorarm is opvouwbaar, wat reizen absoluut een fluitje van een cent maakt voor toeristen en reizigers. De afmetingen van de Ruko U11-drone in opgevouwen toestand zijn 5,9 x 6,49 x 2,36 inch.

Ruko U11 Review Drone

Wanneer u de drone echter uitvouwt, strekt de totale afmeting zich uit tot 9,25 x 7,68 x 2,36 inch. De propellers profiteren ook van aerofoil-technologie waardoor ze volledig opvouwbaar zijn. Het is een technologie die voor het eerst werd geïntroduceerd door DJI Mavic Pro als een compacte en lichtgewicht drone voor luchtfotografen.

Op de achterkant van de drone is waar de batterij is opgeslagen. Elke lading geeft tot 20 minuten vliegtijd. De aan/uit-knop bevindt zich onder de drone. Om de drone in te schakelen, drukt u op de knop en houdt u deze twee seconden ingedrukt. Je ziet groene lampjes verschijnen. De verbinding met de afstandsbediening wordt tot stand gebracht wanneer de lampjes ononderbroken branden.

De Ruko U11-drone weegt 270 gram, wat behoorlijk verdomd licht is, maar relatief gemakkelijk lichte tot matige wind aankan. Aan de voorzijde is deze drone gemonteerd met een 4K UHD camera. Qua ontwerp krijgt de Ruko U11-drone een grote duim omhoog van mij in termen van draagbaarheid en compact formaat.

Vluchtprestaties

Een van de belangrijkste factoren als het gaat om het bekijken van deze slimme camera-drones, zijn de vliegprestaties. De Ruko U11 drone wordt geleverd met een batterij die tot 20 minuten vliegtijd biedt. Hoewel de totale vliegtijd per lading ongeveer 17 – 18 minuten zal bedragen.

Dat is om rekening te houden met het aanzetten van de drone en het tot stand brengen van verbinding met de afstandsbediening. Niet te vergeten te vermelden dat je ook wat batterijsap nodig hebt voor het einde van de vluchtmissie. De batterij leegmaken is nooit een goed idee, daarom heeft de drone wat vliegtijd nodig voor de landing en in geval van nood.

Ruko U11 Drone-Vluchtprestaties

De Ruko U11-drone heeft een maximaal vliegbereik tot 300 meter of bijna 1.000 voet. Het is ongeveer een derde van wat Heilige Steen HS720E heeft te bieden. Als u echter een fervent FPV-gebruiker bent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uit de hand loopt, omdat de FPV-modus dezelfde werkafstand heeft.

Zoals eerder vermeld weegt deze cameradrone slechts 270 gram. Dat betekent dat het buiten lichte tot matige wind aankan. Verder is de Ruko F11 drone uitgerust met borstelloze motoren die dankzij het hoge toerental (RPM) nog sterkere prestaties leveren.

Beheersbaarheid

Als je nog nooit met een slimme camera-drone hebt gevlogen, zul je onder de indruk zijn van hoe gemakkelijk het is om met een Ruko U11-drone te vliegen. Deze camera-drone is uitgerust met een GPS-module die communiceert met satellieten om een ​​nauwkeurige locatie te verkrijgen om een ​​stabiele zweefpositie te behouden.

Bovendien gebruikt de Ruko U11-drone barometrische luchtdruk om de luchtdruk te meten en aan te passen om de drone waterpas te houden. Het maakt ook gebruik van een optische flowsensor die het landschap detecteert en automatisch het hoogteniveau van de drone aanpast tijdens de vluchtmissie.

Ruko U11 Beoordeling

Wat betekent dat de piloot op afstand zich alleen hoeft te concentreren op het navigeren door de drone met behulp van de afstandsbediening. De zender zelf is ongecompliceerd, eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Als je deze camera-drone ooit uit het oog verliest, druk je gewoon op de slimme terugkeer naar home-knop en de drone vliegt terug naar de basis.

U kunt de camera indien nodig ook op afstand aanpassen voor een beter zicht vanuit de lucht. De camera kan in beide richtingen tot 90 graden worden versteld: omhoog en omlaag. Een van de grootste upgrades die de bestuurbaarheid en het reactievermogen van de drone verbetert, is echter 5G Wi-Fi. Deze upgrade verbetert de realtime videostreaming aanzienlijk en maakt het ongelooflijk soepel genoeg zodat je het beste van alles hebt voor FPV-vluchtervaring.

Functies

Geloof het of niet, de Ruko U11-drone zit boordevol functies en je kunt de integratie van de GPS-module bedanken. Deze slimme camera-drone heeft de mogelijkheid om intelligente vluchtmodi uit te voeren, zoals Orbit-modus, Follow Me-modus en zelfs Tap Fly-modus.

Intelligente vliegmodi is een van de beste functies waarmee je de drone opdracht kunt geven om autonoom een ​​bepaalde reeks vliegroutes uit te voeren. Als je bijvoorbeeld gaat wandelen en een video van jezelf wilt opnemen, kun je de Ruko U11-drone op volgen zetten, zodat hij je overal volgt.

Ruko U11 Camera Drone Review

Deze intelligente vliegmodi zijn een geweldige manier om creatief te worden en nieuwe video-inhoud te ontwikkelen die je kunt delen met platforms zoals YouTube en Facebook. Hoewel de meeste van zijn vluchtfuncties erop gericht zijn om geavanceerde manoeuvres uit te voeren, wordt de drone geleverd met automatische landings- en startfunctionaliteit.

Dat betekent dat je de drone opdracht kunt geven om te lanceren wanneer je er klaar voor bent. Als je klaar bent met het vliegen met de drone voor die dag, kun je hem opdracht geven te landen en hem naar de grond zien dalen. U kunt ook de GPS-hold-functie in- en uitschakelen. Als je een echte en uitdagende vlucht wilt ervaren, schakel dan de GPS-hold uit en race met de drone als een professional.

Conclusie

Om onze diepgaande Ruko U11-recensie af te sluiten, is dit waarschijnlijk een van de best betaalbare slimme camera-drones voor beginners. Als je op zoek bent naar een cameradrone op instapniveau die alles kan wat je net in dit artikel hebt gelezen, dan is de Ruko U11 je beste keuze.

Ruko U11 Drone Review

Hoewel ik de voorkeur geef aan high-end drones zoals: DJI Mavic Mini en Holystone HS720E, de Ruko U11 is helemaal geen slechte drone. Het is lichtgewicht, boordevol geweldige vliegprestaties, vliegmogelijkheden en tal van functies om je bezig te houden.

Het feit dat deze drone is uitgerust met een 4K UHD-camera, maakt het een van de beste quadcopters op instapniveau voor elke recreatieve piloot en aspirant-luchtfotograaf. De Ruko U11 drone leert je veel over de basis van vliegen en het maken van luchtopnamen. Binnen de kortste keren word je een geweldige piloot met de Ruko U11-drone.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken