Sanrock B5W Drone Review: Beste 4K UHD Camera Drone voor beginners

Ooit al eens met een snelle drone willen vliegen met ingebouwde geweldige cameramogelijkheden? Dan ben je hier aan het juiste adres, want de Sanrock B5W is een van de beste cameradrones met geweldige vliegprestaties. Als je al enkele van de grote drones hebt uitgecheckt, zoals Holy Stone HS720E en meer recentelijk, Aovo 4K EIS-drone. Je zult absoluut dol zijn op de Sanrock B5W-drone en met een goede reden.

Ik heb een diepgaande Sanrock B5W drone-recensie samengesteld om je te helpen bij alles wat je moet weten over deze quadcopters. Soms kopen kopers iets en krijgen ze er spijt van omdat het product niet was wat ze ervan verwachtten. Dat is het doel van onze Sanrock B5W-drone om u te informeren over waartoe deze drone in staat is, vliegprestaties en of het een beginnersvriendelijke quadcopter is voor beginners.

Ja, er zijn zoveel drones om uit te kiezen – voornamelijk speelgoeddrones, cameradrones, opvouwbare drones en reisdrones. Maar is de Sanrock B5W-drone de juiste keuze voor jou? Dat gezegd hebbende, laten we een duik nemen in onze drone-recensie om erachter te komen. Laat de propellers nu draaien en we komen tot de details.

Sanrock B5W Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat we naar de technische details gaan, vind ik het belangrijk genoeg om te praten over wat er in de doos zit. De Sanrock B5W is een ready-to-fly (RTF) drone wat betekent dat je er direct mee kunt vliegen na het plaatsen van de vliegaccu. Deze drone wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, inclusief batterij, afstandsbediening en reservekit voor vervangende onderdelen. Ik raad echter ten zeerste aan om een ​​micro SD-kaart van 64 GB aan te schaffen die bij deze drone past. Zo bewaar je video’s en foto’s op de micro SD-kaart.

Sanrock B5W Drone Pakketinhoud

In het pakket kunt u de volgende items verwachten:

 • 1 x Sanrock B5W-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 1 x USB-oplaadkabel
 • 1 x batterijladerhub
 • 1 x drone-batterij
 • 4 x propellers
 • 1 x schroevendraaier
 • 4 x schroeven
 • 1 x Gebruikershandleiding

Sanrock B5W Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Mijn eerste indruk met de Sanrock B5W-drone was hoe goed hij is gemaakt. De kwaliteit van vakmanschap is professioneel. Deze grote vogel is gemaakt van duurzaam, dik en hoogwaardig ABS-plastic dat superieure duurzaamheid biedt voor bescherming tegen ruwe schokken. Ik vond het ook leuk hoe elke motorarm is uitgerust met benen die als ondersteuning dienen. Daarnaast zorgen deze poten voor een grondafstand tussen de camera en het land. Wat belangrijk genoeg is om de camera niet de grond te laten raken en die kleine deeltjes aan te trekken.

Sanrock B5W Cameradrone

Elke motorarm wordt geleverd met borstelloze motoren die van hoge kwaliteit zijn en niet zo snel uit elkaar vallen. In vergelijking met speelgoeddrones branden deze borstelloze motoren niet zo gemakkelijk af, waardoor ze een veel langere levensduur hebben. Wanneer u de drone activeert, knipperen de LED-lampjes op de motorarmen en op het frame van het hoofdlichaam. Deze LED-lampjes bieden visuele hulp bij het spotten van de drone tijdens de vluchtoperaties.

Onder de Sanrock B5W drone zit een vaste camera die op afstand tot 90 graden in verticale richting kan worden afgesteld. Deze drone weegt ongeveer 3,2 pond, waardoor het een van de zwaarste quadcopters is van alle grote drones – en overtreft enkele van de populaire drones zoals DEERC D15 en Potensic D68. Hoewel het toegevoegde gewicht natuurlijke windweerstand biedt, is de Sanrock B5W-drone een ideale keuze om buiten te vliegen.

Sanrock B5W Drone: vliegprestaties

In het volgende deel van onze diepgaande Sanrock B5W drone review gaan we het hebben over de vliegprestaties van deze quadcopter. Weten hoe goed een drone presteert, is het belangrijkste onderdeel voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Gelukkig wordt de Sanrock B5W-drone geleverd met een ingebouwde GPS-module. Dat maakt nauwkeurige positionering mogelijk dankzij autonome beslissingen die worden genomen via communicatie met de satellieten voor coördinatie. Dit elimineert ook de meeste stabilisatie, waardoor u zich meer kunt concentreren op het rondvliegen van de Sanrock B5W-drone.

Sanrock B5W Drone Vluchtprestaties

Als het op vliegen aankomt, zit deze drone boordevol serieuze vuurkracht vanuit de lucht. De Sanrock B5W-drone kan een maximale vliegsnelheid bereiken tot 38 mijl per uur. Met toegevoegde natuurlijke windweerstand van het gewicht, is deze drone gemakkelijk bestand tegen matige tot sterke wind. De borstelloze motoren verminderen ook het stroomverbruik in ruil voor snellere, krachtigere en beter presterende voortstuwingskracht voor stabiliteit en soepelere vluchtcontroles.

Een enkele batterij biedt tot 23 minuten vliegtijd. Als je van plan bent om een ​​paar uur met de Sanrock B5W-drone te vliegen, raad ik je ten zeerste aan om extra Sanrock B5W-batterijen aan te schaffen (ten minste twee extra’s), zodat je er maximaal een uur mee kunt vliegen. Tegelijkertijd kun je de andere batterijen onderweg laten opladen. Met een maximaal vliegbereik van 700 meter is er zeker voldoende luchtruim om deze vogel rond te zweven. Voor beginners start deze drone standaard op lage snelheidsinstellingen. Zo leer je eerst de basis. Daarna kunt u de snelheidsinstellingen verhogen om de echte vliegprestaties op volle kracht te ervaren.

Sanrock B5W-drone: camerakwaliteit

Als het je doel is om luchtfotograaf te worden, en uiteindelijk een van deze DJI-drones op te pikken, zoals de Mavic Air 2 en mijn persoonlijke favoriet, DJI Mini 2. Beginnen met een budgetvriendelijke camera-drone zoals de Sanrock B5W-drone is een erg goed idee. Je leert niet alleen de basisprincipes van luchtfotografie oefenen en beheersen, je leert ook hoe je een slimme camera-drone bestuurt. Waarmee je pilootvaardigheden zult ontwikkelen die later tijdens je quadcopter-reis gemakkelijk kunnen worden overgedragen naar meer geavanceerde cameradrones.

Sanrock B5W Slimme Camera-Drone

De Sanrock B5W-drone wordt geleverd met een 4K UHD-camera die onder het frame van het hoofdlichaam is gemonteerd. De camera is volledig verstelbaar en kan zowel naar boven als naar beneden wijzen, waardoor het perspectief vanuit de lucht naar eigen wens kan worden verschoven. Bovendien is de Sanrock B5W-camera gemonteerd op een schokabsorptie die de hoeveelheid trillingen minimaliseert om nauwkeurige, schone en scherpe beelden te leveren die er aantrekkelijk uitzien voor uw publiek.

Deze drone kan tot 4K UHD-foto’s maken. Voor het opnemen neemt het video’s op tot 4K UHD met 25 frames per seconde. Deze beelden kunnen direct op de micro SD-kaart worden opgeslagen, die vervolgens kan worden verwijderd om te bewerken en de laatste hand te leggen voordat u ze deelt op de sociale-mediaplatforms. De licht- en kleurkwaliteit is gemiddeld – het is wat je mag verwachten van een cameradrone in deze prijsklasse.

Sanrock B5W-drone: afstandsbediening

Op het eerste gezicht geeft de afstandsbediening een professionele uitstraling. Het wordt geleverd in een gitzwarte coating met twee ingebouwde handvatten voor uitgebreide ondersteuning terwijl je met de Sanrock B5W-drone vliegt. Bovendien heeft de zender een ingebouwd LCD-scherm dat u de informatie geeft die u moet weten, zoals hoogteniveau, vliegmodus, batterijstatus en snelheid. Een ding dat ik het leukst vind aan de Sanrock B5W-afstandsbediening, is hoe schoon en eenvoudig hij is.

Sanrock B5W Drone-Afstandsbediening

Er zijn niet zoveel knoppen in vergelijking met speelgoeddrones. Vooral omdat de Sanrock B5W-drone wordt geleverd met een ingebouwde GPS-module die de meeste handmatige bediening elimineert. Dus het enige dat u kunt doen met de Sanrock B5W-zender, zijn de stuurknuppels voor vliegmanoeuvres. Om de afstandsbediening in te schakelen, drukt u op de aan/uit-knop en houdt u deze een paar seconden ingedrukt. U ziet het LCD-scherm knipperen en verbinding maken met de drone.

Ten slotte heeft de afstandsbediening een ingebouwde houder. Die u naar buiten kunt klappen om uw persoonlijke smartphone erop te plaatsen om video van de drone live te streamen in 1080P HD-resolutiekwaliteit. De antennes achter de Sanrock B5W-zender zijn echt, omdat ze de drone een bereikboost geven. Deze antennes behouden ook een stabiele externe verbinding tijdens de vluchtoperaties voor de beste vliegervaring.

Sanrock B5W Drone: Kenmerken

Voordat we onze diepgaande Sanrock B5W drone review afronden, gaan we het hebben over de features die deze fixed wing drone te bieden heeft. Dankzij de ingebouwde GPS-module herbergt deze drone een aantal intelligente vliegmodi zoals Orbit-modus, Follow Me-modus, TapFly-modus en zelfs u kunt uw eigen vliegroute aanpassen. Deze intelligente vluchtmodi vertellen de drone om autonoom te vliegen zonder enige input van de piloot op afstand.

Sanrock B5W Drone-Functies

Als het gaat om veilig vliegen, een hoge prioriteit voor beginners en beginners. De drone heeft geen sensoren voor het vermijden van obstakels. De Sanrock B5W-drone maakt gebruik van ultrasone positionering die objecten eronder detecteert om een ​​veilige en soepele landing te garanderen. Daarnaast wordt de vliegveiligheid van de drone verbeterd via Optical Flow positionering. Wat ook automatisch gebeurt door het interne luchtdrukniveau aan te passen aan de externe atmosfeer om de drone stabiel te houden.

Er zijn ook meer functies die je bezig zullen houden, vooral als het gaat om luchtfotografie. Hoewel u foto’s kunt maken en video’s kunt opnemen, kunt u de camera-instellingen op uw smartphone aanpassen. Zoals ik al eerder zei, is er een snelheidsmodus die een soepele en gebogen leerervaring mogelijk maakt. Ik raad ten zeerste aan om de Sanrock B5W-drone in headless-modus te vliegen, zodat je de basis kunt leren. In de headless-modus wordt de hele vluchtoperatie vereenvoudigd, waarbij de nadruk ligt op het rondvliegen van de drone.

Sanrock B5W Review: Conclusie

Nu we tot het definitieve oordeel komen van onze diepgaande Sanrock B5W drone-review, vraag je je waarschijnlijk af of dit een goede camera-drone is? Als je mij zou vragen of je een Sanrock B5W drone zou moeten kopen. Ik zou zeker ja zeggen en om een ​​aantal goede redenen. Dit is waarom je de Sanrock B5W-drone zou moeten kopen: dit is een van de beste cameradrones met een indrukwekkende vliegsnelheid tot 58 mijl per uur. Met een maximale vliegtijd van 23 minuten en een vliegbereik tot 700 meter afstand.

Sanrock B5W Drone Review

De Sanrock B5W is erin geslaagd om boordevol functies te komen, zoals intelligente vluchtmodi, slimme terugkeer naar huis, headless-modus, snelheidsmodus en zelfs je kunt een aantal verbluffende luchtfoto’s maken. Beginners en recreatieve piloten op afstand zullen ook genieten van hoe sterk deze drone presteert. Met een dik, duurzaam casco is de Sanrock B5W een stoere drone die binnen de kortste keren als een kampioen aan de slag gaat.

Ik hoop dat je onze diepgaande Sanrock B5W drone-review informatief en nuttig vindt. Als je vragen hebt over deze drone met vaste vleugels, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. We gaan graag met je in gesprek. Blijf op de hoogte van onlinedronekopen.nl voor meer drone-nieuws, gidsen, recensies en deals. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken