Drone review: Tomzon D65

Als je op zoek bent naar een DJI Mavic Air 2-alternatief voor een betaalbare prijs, dan is de Tomzon D65 de perfecte kloon. Deze opvouwbare camera-drone lijkt precies op een DJI Mavic Air 2 en zit letterlijk boordevol functies dankzij de ingebouwde GPS-module. Beginners die met een van deze slimme camera-drones willen vliegen, zullen zeker de Tomzon D65 willen bekijken.

De Tomzon D65-drone is een directe kloon die lijkt op Mavic Air 2, terwijl de Tomzon D25-drone een directe kloon van Mavic Mini is en beide boordevol geweldige eigenschappen zitten. Dus als u op zoek bent naar een opvouwbare camera-drone die u leert vliegen en luchtfoto’s maakt. Dan ben je hier aan het juiste adres want in onze Tomzon D65 review ga ik je alles uitleggen wat je moet weten over deze drone.

Hoewel er genoeg drones zijn om uit te kiezen, zoals Holy Stone HS720E en Potensic D68, die beide mijn persoonlijke favorieten zijn. Sommige beginners en recreatieve piloten op afstand zijn misschien op zoek naar een DJI Mavic Air 2-kloon en dat is waar de Tomzon D65-drone in het spel komt. Blijf bij ons om erachter te komen of je een Tomzon D65-drone moet kopen.

Verpakkingsinhoud

De eerste dingen komen eerst. Voordat u een drone koopt, moet u weten wat u kunt verwachten in de inhoud van het pakket. Soms moet u extra aankopen doen, zoals batterijen en accessoires. Omdat de Tomzon D65 een op zichzelf staande drone is, wat betekent dat hij direct uit de doos kan worden gevlogen. Ik raad je ten zeerste aan om een 32GB micro SD-kaart aan te schaffen die bij deze drone past, zodat de beelden in echte resolutiekwaliteit kunnen worden opgeslagen.

Tomzon D65 Camera-Drone

Wanneer u Tomzon D65 drone koopt, kunt u de volgende items verwachten:

 • 1 x Tomzon D65-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 2 x vluchtbatterijen
 • 1 x USB-batterijlader
 • 1 x batterijlader voor afstandsbediening
 • 4 x propellerbeschermers
 • 2 x reserve propellers
 • 1 x draagtas
 • 1 x Gebruikershandleiding

Ontwerp- en bouwkwaliteit

Mijn eerste indruk met de Tomzon D65-drone was hoe het eruit ziet als een DJI Mavic Air 2-kloon. Als je de eersteklas drone wilde bemachtigen, maar dat niet kon omdat het prijskaartje te hoog is. De Tomzon D65 is een goed alternatief voor drones omdat het een vergelijkbaar ontwerp en kader volgt. Deze opvouwbare camera-drone is gemaakt van duurzaam ABS-plastic dat superieure duurzaamheid biedt tegen crashes en ruwe schokken.

Bovendien is elke motorarm inklapbaar. Die naar binnen en naar buiten kan worden verlengd om de opslagruimte voor reizen te maximaliseren. Elke motorarm is uitgerust met borstelloze motoren die zorgen voor soepele en betrouwbare vluchtbesturingen om te vliegen. Aan de voorzijde bevindt zich de 4K UHD-camera waarmee je prachtige luchtopnames en video’s maakt.

Tomzon D65 Drone Review

Een enkele batterij geeft tot 20 minuten vliegtijd. In het pakket krijg je twee batterijen, wat de totale vliegtijd op 40 minuten brengt. Om deze opvouwbare camera-drone in te schakelen, drukt u eenvoudig op de aan / uit-knop die zich aan de bovenkant van de vliegaccu bevindt. U kunt de status van de batterij-indicator zien die aangeeft hoeveel sap er nog over is.

Tijdens de vluchtoperaties houdt de drone u op de hoogte op basis van visuele positionering. Dat zijn eigenlijk de ingebouwde LED-lampjes rondom de drone. Over het algemeen heeft deze camera-drone een perfecte balans tussen draagbaarheid, compactheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Een dikke duim omhoog van mij.

Vluchtprestaties

Wanneer je een drone uitcheckt, vragen we ons vaak af hoe goed een drone presteert tijdens het vliegen. Over het algemeen wil je weten hoe lang deze quadcopter in de lucht kan blijven, hoe hij omgaat met windfactoren, is hij gemakkelijk te vliegen en wat is het maximale vliegbereik. De Tomzon D65 is een grote broer van de Tomzon D25 drone, wat betekent dat je ook een langere vliegtijd, vliegbereik en prestaties kunt verwachten.

Tomzon D65 Slimme Camera-Drone

Zoals eerder vermeld, biedt een enkele batterij tot 20 minuten vliegtijd. Dat is eigenlijk veel langer in vergelijking met andere camera-drones in dezelfde prijsklasse zoals Snaptain SP500 en Ruko U11 bijvoorbeeld. De Tomzon D65-drone kan tot 350 meter van het thuispunt worden gevlogen. Dit geeft beginners en recreatieve piloten op afstand voldoende vliegruimte om rond te vliegen.

Een van de belangrijkste upgrades van vliegprestaties zijn de borstelloze motoren die een impact hebben op het stroomverbruik en een betere vliegervaring bieden voor beginners. De borstelloze motoren genereren een hoog toerental per minuut (RPM) op magnetische velden die geen wrijving veroorzaken. Daarentegen gebruiken speelgoeddrones zoals DEERC D20 en Sanrock U52 geborstelde motoren die wrijving genereren, wat resulteert in lagere vliegprestaties. De borstelloze motoren geven de Tomzon D65 drone een vliegprestatievoordeel.

Beheersbaarheid

In het volgende deel van de Tomzon D65 review gaan we het hebben over flight controls voor deze camera-drone. Als je een beginner bent en nog nooit met een drone hebt gevlogen. Maak je daar geen zorgen over, want de Tomzon D65 wordt geleverd met een ingebouwde GPS-module. De GPS-module elimineert de noodzaak om de stabiliteit handmatig te handhaven. In plaats daarvan verkrijgt de GPS-module automatisch gegevens van de satellieten voor nauwkeurige positionering.

Tomzon D65 Drone-Afstandsbediening

De afstandsbediening is eenvoudig, ongecompliceerd en supergemakkelijk te gebruiken. Op alle knoppen staat een inscriptie die aangeeft wat ze zijn. Om de Tomzon D65-drone te besturen, drukt u eenvoudig op de bewegingshendel. Gebruik de linker hendel om te roteren, het hoogteniveau aan te passen en luchtmanoeuvres uit te voeren. Als u realtime video wilt bekijken, kunt u uw smartphone op de afstandsbediening monteren.

Zoals ik al eerder zei, is de Tomzon D65 drone uitgerust met een 4K UHD camera. Wat eigenlijk best goed is gezien de prijsklasse en kwaliteit van het ontwerp. De camera van de Tomzon D65 drone komt eigenlijk nergens in de buurt van Holy Stone HS510 en de meer geavanceerde cameradrones zoals Phantom 4 Pro. Toch kun je de camera op afstand aanpassen op de Tomzon D65-drone, waardoor je het perspectief vanuit de lucht gemakkelijk kunt veranderen.

Functies

Zelfs deze DJI Mavic Air 2-kloon zit boordevol functies, voornamelijk voor GPS-integratie. De drone wordt geleverd met intelligente vluchtmodus-mogelijkheden van de Follow Me-modus, TapFly-modus, Gesture-modus en Orbit-modus. Dit geeft beginners een brede mate van mogelijkheid om de drone autonoom te laten vliegen zonder de input van een piloot – wat eigenlijk best geweldig is.

Als dit de eerste keer is dat je met een drone vliegt, raad ik je ten zeerste aan om naar de Headless-modus te gaan. Deze modus schakelt de vluchtbesturingen op basis van de afstandsbediening van de drone. In plaats van te vliegen in de richting waarin de drone vliegt, vliegt de drone op basis van de richting waarin je de bewegingshendel duwt. Dit zal beginners helpen de basisprincipes van vluchtbesturingen te leren.

Tomzon D65 Camera Drone Review

Standaard wordt de Tomzon D65-drone geleverd op de laagste snelheidsinstelling. Dit wordt gedaan om de leercurve te vergemakkelijken, zodat beginners kunnen leren vliegen. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je de snelheidsinstellingen aanpassen om je vliegvaardigheid verder te ontwikkelen en aan te scherpen. Daarnaast kan de camera dankzij de GPS-module op afstand worden aangepast.

Voor die beginners die nieuwsgierig zijn om te leren of de Tomzon D65-drone veiligheidsfuncties heeft. Deze opvouwbare camera-drone heeft een ingebouwde waarschuwing voor een bijna lege batterij, een waarschuwing voor buiten bereik, een Smart Return to Home (RTH)-functie en natuurlijk een optisch stroomsysteem dat automatisch de luchtdruk meet voor stabiliteit. Over het algemeen is de Tomzon D65 een volgepakte drone.

Conclusie

Terwijl ik onze diepgaande Tomzon D65-review afrond, is dit absoluut een van de beste camera-drones voor beginners. Met een vliegtijd van 20 minuten, een goede afstandsbedieningsafstand tot 350 meter en intelligente vliegmodi waarmee je de drone opdracht geeft om autonoom te presteren. Het is een budgetvriendelijke drone die er voor veel minder uitziet als een DJI Mavic Air 2.

Tomzon D65 Beoordeling

Natuurlijk zijn er verschillende andere cameradrones die we ten zeerste aanbevelen, met name deze drones onder de $ 300. Maar als je op zoek bent naar een drone die eruitziet als een DJI Mavic Air 2 kloon, dan is Tomzon D65 de perfecte kandidaat. Geweldige vliegprestaties, veel functies, uitstekend ontwerp en bouwkwaliteit, dit is een drone die je gezelschap zal houden.

Ik hoop dat je een diepgaande Tomzon D65-review nuttig en informatief vindt. Als je vragen hebt over deze camera-drone, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Blijf op de hoogte voor meer drone-deals en nieuws op onlinedronekopen.nl. Veel plezier met vliegen en vlieg veilig!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken