Xiaomi FIMI X8SE Review: beste opvouwbare slimme camera-drone

Maak kennis met Xiaomi FIMI X8SE, een van de beste opvouwbare slimme camera-drones voor beginners. Als je op zoek bent naar een geavanceerde camera-drone zonder honderden dollars uit te geven aan high-end quadcopters zoals Mavic 2 Pro of Phantom 4Pro.

Zoek dan niet verder, want de Xiaomi FIMI X8SE is de juiste slimme camera-drone voor uw dagelijkse vliegdoeleinden. Hoewel er tal van geweldige slimme camera-drones zijn om uit te kiezen, zoals Heilige Steen HS720E En Potentieel D68is de Xiaomi FIMI X8SE een van de weinige drones die boordevol geweldige lucht- en fotografiemogelijkheden zit.

Ik heb een diepgaande Xiaomi FIMI X8SE-recensie samengesteld om u door alle details te leiden die u over deze drone moet weten. Vaak kopen kopers een product en krijgen er uiteindelijk spijt van, omdat ze niet weten dat een bepaald accessoire of onderdeel er niet bij zit.

Daarom zal onze Xiaomi FIMI X8SE review alles uitleggen wat u moet weten, van de inhoud van de verpakking tot de vliegprestaties en de functies. Dat gezegd hebbende, is dit de juiste camera-drone voor jou? Blijf bij ons en laten we kijken of u moet kopen Xiaomi FIMI X8SE cameradrone.

Xiaomi FIMI X8SE-drone: Verpakkingsinhoud

Voordat u deze cameradrone in handen krijgt, moet u weten wat u in de verpakking kunt verwachten. Er zijn eigenlijk nogal wat extra onderdelen die ik ten zeerste aanbeveel om naast de camera-drone te kopen 64GB MicroSD-kaart en een extra batterij om de totale vliegtijd te verlengen.

Xiaomi Fimi X8Se Camera Drone-Recensie

In het pakket kunt u de volgende items verwachten:

 • 1 x Xiaomi FIMI X8SE-drone
 • 1 x batterij
 • 1 x afstandsbediening
 • 3 x positieve propellers
 • 3 x reservepropellers
 • 1 x AC-kabel
 • 1 x oplader
 • 2 x handleidingen

Xiaomi FIMI X8SE Drone: ontwerp- en bouwkwaliteit

Op het eerste gezicht is de Xiaomi FIMI X8SE cameradrone trekt de aandacht met een professionele en strakke uitstraling. Deze drone wordt geleverd met een gitwitte coating over zijn hele lichaam. Het is uitgerust met een 4K UHD-camera gemonteerd op een 3-assige cardanische stabilisator die de meest nauwkeurige en vloeiende videobeelden levert die u ooit zult zien.

Elke motorarm is volledig opvouwbaar. Wanneer de Xiaomi X8SE-drone is opgevouwen, kan deze eenvoudig worden opgeborgen in een reistas of rugzak. Ben je een fervent reiziger en wil je een goede cameradrone om mee te nemen, dan is de Xiaomi FIMI X8SE ontworpen voor dit soort activiteiten.

Xiaomi Fimi X8Se Drone-Recensie

Daarnaast is elke motorarm uitgerust met borstelloze motoren, wat een duidelijk prestatievoordeel oplevert. Geborstelde motoren zoals gevonden in sommige drones Sanrock U52 en recenter, Snaptain SP500 meestal zijn de prestaties beperkt, omdat deze motoren hoge wrijving genereren.

De borstelloze motoren elimineren deze prestatiebeperkingen door magnetische kracht te gebruiken die de Xiaomi FIMI X8SE-drone helpt een hoger toerental per minuut (RPM) te bereiken. De LED-lampjes bevinden zich aan de voor- en achterkant en bieden visuele hulp bij de positionering tijdens vluchten.

Niet alleen zit deze cameradrone boordevol hoogwaardige apparatuur, hij is ook ontworpen om stevig te zijn en bestand tegen ruwe schokken. Dat is absoluut een must-have-ontwerp, vooral als je een beginner bent en een goede drone nodig hebt die crashes kan weerstaan. Over het geheel genomen is de ontwerp- en bouwkwaliteit van Xiaomi FIMI X8SE cameradrone is uitzonderlijk.

Xiaomi FIMI X8SE Drone: vliegprestaties

In het volgende deel van de Xiaomi FIMI X8SE review gaan we het hebben over de vliegprestaties van deze slimme camera-drone. Wanneer we drones bekijken, is het eerste dat in ons opkomt vaak hoe goed deze quadcopter presteert. Dit betekent: hoe lang kan hij vliegen, wat is zijn maximale bereik en zijn er dingen waar we ons zorgen over moeten maken?

Om te beginnen worden de Xiaomi FIMI X8SE cameradrones geleverd met 35 minuten vliegtijd per batterij. Dit plaatst de Xiaomi FIMI X8SE-drone boven het gemiddelde en verslaat zelfs de vliegtijd van DJI Mavic Mini met een paar minuten extra. Voor sommige recreatieve piloten op afstand is een enkele batterij misschien niet genoeg. Zijn €

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken