AirWorks 2020 – Luidspreker Sneak Peek

Met AirWorks 2020 snel nadert, is het tijd voor een voorproefje van waar jullie allemaal op hebben gewacht: de speakers.

Onze overstap naar virtueel heeft AirWorks een meer wereldwijd bereik gegeven dan ooit tevoren, niet alleen in termen van aanwezigen maar ook in termen van sprekers.

We hebben een internationale line-up van experts samengesteld die hun kennis, ervaring en inzicht zullen delen over een groot aantal onderwerpen, die alle facetten van de commerciële drone-industrie omvatten.

Spreker Sneak Peek

Gezien de stagnerende vooruitgang in de strijd tegen malaria, een parasitaire ziekte die wordt overgedragen door muggen en die nog steeds jaarlijks meer dan 400 duizend levens kost, is er dringend behoefte aan gebiedsbrede geïntegreerde strategieën voor het beheer van muggen. Dr. Bart Knols en Guido Welter zullen de resultaten delen van hun onderzoek naar het inzetten van spray-drones om larvale muggenpopulaties in een geïrrigeerd rijstagro-ecosysteem in Zanzibar, Verenigde Republiek Tanzania, onder controle te houden, en de sociaal-economische implicaties van hun bevindingen bespreken.

Iain Kerr Airworks

Oceanografie is vanwege de hoge kosten lang een voorrecht van de bevoorrechten geweest. Iain Kerr, CEO van Ocean Alliance, zal bespreken hoe drones oceanografie en natuurbehoud democratiseren door de kosten die gepaard gaan met het verzamelen en monitoren van gegevens drastisch te verlagen. Hij zal SnotBot bespreken, een casestudy die laat zien hoe het snel evoluerende veld van drones, sensoren en AI de relatie van de mensheid met onze oceanen radicaal zal veranderen – oceanen waarvan we allemaal steeds afhankelijker zijn om te overleven.

Michael Ott En Beau Brown Airworks

Michael Ott en Beau Brown van Rantizo zal praten over de toekomst van drones in de landbouw: multi-drone zwermen. Ontdek hoe Rantizo nauw heeft samengewerkt met de FAA om goedkeuring te krijgen voor landelijke zwermbespuiting en hoe landbouwbedrijven vandaag de dag drone-zwerming kunnen gebruiken voor uw activiteiten!

Lauren Elmore En Thomas Haun Airworks

Lauren Elmore, CEO van Firmatek, en Thomas Haun, Chief Operating Officer van Turner Mining Group, zal hun ervaring uit de eerste hand delen met het bouwen van een enterprise drone-programma. Stem af op hun advies over best practices en waar u op moet letten, evenals een discussie over de impact die een drone-programma heeft gehad op hun activiteiten en bedrijf.

Darshan Divakaran En Riley Beaman Airworks

Darshan Divakaran en Riley Beaman zal bespreken hoe UAS-teams in de publieke en private sector zich moeten voorbereiden op de orkaan- of rampenbestrijding. De sessie zal ook focussen op enkele nieuwe trends, best practices, regelgeving, middelen, technologie, enz. die de teams beter zullen voorbereiden op noodhulp. We zullen ook de lessen behandelen die zijn geleerd van de orkaan Florence en Dorian.

Voor de volledige agenda van de conferentie, Klik hier.

Hoe we het hebben georganiseerd

Elk van de vier dagen van AirWorks is verdeeld in blokken van 30 minuten, beginnend om 9.45 uur en eindigend rond 15.15 uur (PDT). 4-5 breakouts worden gelijktijdig uitgezonden op elk willekeurig blok, waardoor de aanwezigen de moeilijke keuze krijgen op welke sprekers ze moeten afstemmen. Gelukkig hebben tickethouders een jaar lang volledige toegang tot opnames van alle breakouts, zodat je AirWorks-content op je gemak opnieuw kunt bekijken.

Als je nog geen kaartje hebt, is er nog tijd om er een op te halen hier. En als bonus voor degenen onder u die tot hier hebben gelezen, kunt u deze kortingscode gebruiken om 20% korting te krijgen: DJIBLOGPOST

Zorg er wel voor dat je op tijd je ticket bemachtigt, want deze kortingscode is slechts geldig tot 14 augustus 2020.

Al geregistreerd?

In augustus kun je beginnen met het spelen van de AirWorks-spel via onze mobiele partner-app, ScanHunt. Om te spelen, moet je ScantHunt downloaden voor iOS of Android. Dichter bij het evenement sturen we alle deelnemers een e-mail met de code die nodig is om te spelen. Kom hier zeker terug als het spel begint en scan deze QR-code voor je eerste puntenronde! Punten worden gebruikt als deelname aan een dagelijkse weggeefactie van DJI en onze partners.

Spreker Sneek Peak Blog Qrcode

Blijf kijken

We kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie over AirWorks 2020 te delen. Schrijf je hieronder in om de komende weken meer details te ontvangen!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken