AirWorks 2020 – Wat te verwachten

We zijn erg verheugd om dat aan te kondigen AirWorks 2020, DJI’s jaarlijkse bijeenkomst van de commerciële drone-industrie, wordt een digitaal evenement. Bereid je voor om af te stemmen op 25-28 augustus 2020.

AirWorks is voor het 5e achtereenvolgende jaar sterk en is DJI’s jaarlijkse drone-conferentie, waar honderden commerciële drone-professionals, technologie-experts en beleidsmakers samenkomen om hun inzichten te delen, ideeën uit te wisselen en de discussie over de toekomst van de drone-industrie te leiden.

Hoewel we nog steeds onze adem inhouden voor de definitieve opkomstcijfers, zijn we blij te kunnen zeggen dat AirWorks in zijn nieuwe virtuele formaat toegankelijker is dan ooit tevoren voor deelnemers over de hele wereld, en geen concessies zal doen aan zijn kernmissies: educatie en netwerken .

Om u enthousiast te maken voor uw aanstaande AirWorks-ervaring, volgt hier een voorproefje van wat er tijdens de keynote, breakouts en hoe we netwerken en betrokkenheid tijdens het virtuele evenement zullen faciliteren.

Keynote Dag 1: Inzicht in de commerciële drone-strategie van DJI

Naarmate de markt volwassener wordt, wordt het voor DJI steeds belangrijker om transparantie te bieden in zijn ontwikkelingsroutekaart, zodat zowel eindgebruikers als ontwikkelaars hun bedrijf beter kunnen plannen.

De keynote van dag 1 begint met een diepe duik in de 3 gebieden van DJI’s ontwikkelingsplan tot 2021. Ongeacht je rol in de industrie, of je nu piloot, ontwikkelaar of bedrijfseigenaar bent – je zult het niet willen missen .

Keynote Days 2 & 3: Reflecties op COVID-19 en kijken naar de toekomst

In deze keynote zullen Cynthia Huang en Romeo Durscher van DJI worden vergezeld door leiders van Shell en Southern Manatee Fire Rescue om na te denken over hoe civiele en commerciële organisaties veerkrachtig zijn gebleken tijdens de COVID-19-pandemie en om de weg voorwaarts in de jaren in kaart te brengen om komen.

Dag 3 zal worden geleid door Brendan Schulman, DJI’s Vice President of Policy & Legal Affairs, die zal ingaan op de uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd en hoe we allemaal moeten samenwerken om het welzijn van de industrie te waarborgen.

Meer sessies, meer leren

We zijn vooral verheugd om u een line-up van sprekers uit alle gebieden van de commerciële drone-industrie te bieden, inclusief breakout-sessies door DroneDeploy, Rantizo, FLIR, Women & Drones en Southern Manatee Fire & Rescue, en meer. Met onderwerpen op het gebied van openbare veiligheid, AEC, landbouw, energie en meer, zal elk van de vier dagen van AirWorks worden gevuld met presentaties van 30 minuten. Kort en krachtig, bezoekers zullen een moeilijke keuze hebben bij het beslissen op welke presentaties ze willen afstemmen, maar wees gerust, opnames van alle breakouts zullen na het evenement beschikbaar zijn voor kaarthouders. Hier is een voorproefje van de programmering.

Conferentie op afstand met nauwe verbindingen

Hoewel de conferentie virtueel kan zijn, willen we ervoor zorgen dat deelnemers nauwe banden kunnen aangaan met andere belanghebbenden in de sector, zelfs als ze misschien een wereld verwijderd zijn. We doen dit op een paar belangrijke manieren:

 • Live Q&A tijdens breakout-sessies
 • Op Slack Forum kun je het gesprek voortzetten vanuit de breakout-sessies en communiceren met onze sprekers
 • Win prijzen door betrokken te blijven, prijzen zijn onder andere:
  • Deel 107 Gemakkelijk gemaakt door Pilot Institute
  • FLIR ONE Pro van FLIR Systems
  • DJI Mavic 2 Air Fly Meer Combo

Kom meer te weten: https://www.djiairworks.us/2020/page/1545359/participate

Al geregistreerd?

U kunt nu beginnen met het spelen van de AirWorks Game via onze mobiele partner-app, ScanHunt, als u een geregistreerde deelnemer bent. Om te spelen, moet je ScantHunt downloaden voor iOS of Android.

Je hebt een spelcode nodig, die al per e-mail is verzonden. Maak je geen zorgen als je die code nog niet hebt ontvangen! We zullen de spelcode op het Slack-forum plaatsen en in daaropvolgende e-mails aan alle deelnemers die zich niet hebben afgemeld voor communicatie. Punten worden gebruikt als deelname aan een dagelijkse weggeefactie van DJI en onze partners.

Blijf kijken

We kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie over AirWorks 2020 te delen. Schrijf je hieronder in om de komende weken meer details te ontvangen!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken