DJI Air 2S drone unboxing! DJI’s kleinste 1-inch sensor-drone

Maak kennis met de DJI Air 2S drone

DJI Air 2S drone is voorzien van een 1-inch CMOS-sensor, de nieuwe MasterShots-functie, 5,4K-video, 4-richtingsobstakeldetectie en nog veel meer. DJI’s nieuwste toevoeging aan de Air-serie is de krachtigste tot nu toe en breidt veel van de functies uit die Mavic Air 2 zo ongelooflijk maakten. Laten we de DJI Air 2S drone unboxing doen!

Hier gaan we DJI Air 2S drone uitpakken en je alles laten zien wat er in zowel de standaardcombo als de Fly More-combo zit. We zullen ook enkele van de functies belichten die dit een onmisbare camera-drone maken voor elke luchtavonturier.

DJI Air 2S: in de doos

Dji Air 2S Drone Unboxing
Dji Air 2S Fly More-Combo Inhoud
DJI Air 2S Fly More-combo inhoud

De standaard combo bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met DJI Air 2S. Voor gebruikers die nog meer uit hun Air 2S willen halen, is er de Fly More Combo, die alles bevat, van de standaardcombo, evenals verschillende belangrijke accessoires die een langere vlucht en meer gemak bieden. Hieronder ziet u alles wat er in de standaardcombo en Fly More Combo zit.

 AccessoiresDJI AIR 2SDJI Air 2S Fly More-combo
1Vliegtuigen× 1× 1
2DJI RC-N1 afstandsbediening× 1× 1
3Intelligente vluchtbatterij× 1× 3
4Batterij oplader× 1× 1
5AC-voedingskabel× 1× 1
6Geluidsarme propellers (paar)× 3× 6
11Gimbal-beschermer× 1× 1
7Type-C-kabel× 1× 1
8DJI RC-N1 RC-kabel (USB Type-C-connector)× 1× 1
9DJI RC-N1 RC-kabel (Lightning-connector)× 1× 1
10DJI RC-N1 RC-kabel (standaard micro-USB-connector)× 1× 1
12Reserve DJI RC-N1 Control Sticks (paar)× 1× 1
13ND-filterset (ND4 / 8/16/32)× 0× 1
14Hub voor het opladen van de batterij× 0× 1
15Batterij naar powerbank-adapter× 0× 1
16Schoudertas× 0× 1

Hoogtepunten en kenmerken

CMOS-sensor van 1 inchMasterShots5,4K video
12 km FHD-transmissie [1]Obstakeldetectie in 4 richtingenADS-B

Cameraprestaties

Met een 1-inch CMOS-sensor en grote 2,4 μm pixels is DJI Air 2S geschikt voor 5,4 K / 30 fps en 4K / 60 fps video. Hierdoor kunnen gebruikers meer visuele informatie vastleggen in elke opname, wat zorgt voor rijkere, meer dynamische resultaten van hoge kwaliteit. Laten we eens kijken naar de redenen waarom DJI Air 2S zulke opmerkelijke cameraprestaties levert.

Sensor van 1 inch

Een 1-inch sensor biedt talloze voordelen, vooral op een drone die zo compact en lichtgewicht is als DJI Air 2S. Deze combinatie betekent dat u op meer plaatsen gemakkelijker resultaten op professioneel niveau kunt krijgen.

Dji Air 2S Drone 1-In Sensor

In wezen betekent een grotere sensor grotere pixels, en elke pixel kan meer visuele informatie verzamelen. Dat betekent dat gebruikers kunnen genieten van een hoger dynamisch bereik, betere resoluties, nauwkeurigere kleuren en uitstekende details in zowel de hoge als de lage lichten van elke scène. Dit zorgt ook voor meer flexibiliteit bij het bewerken van beeldmateriaal. Of u nu een donkere opname opfleurt, details in de schaduwen en hoge lichten herstelt, kleuren verder duwt of zelfs bijsnijdt, met Air 2S kunt u dat allemaal en nog veel meer doen.

5,4 K / 30 fps

Met DJI Air 2S kunnen gebruikers verbluffende beelden vastleggen in 5,4K / 30fps en 4K / 60fps. Deze resoluties zorgen ervoor dat videoresultaten net zo episch en dynamisch zijn als de opnamelocatie, en de extreme kwaliteit en details behouden, zelfs bij weergave op grotere schermen.

Timelapse, D-Log, RAW-indeling en Intelligent HDR

Dji Air 2S Drone Intelligente Hdr

Er zijn tal van redenen waarom Air 2S perfect is voor videomakers. Dankzij de CMOS-sensor van 1 inch zijn timelapse-video’s eenvoudig op te nemen en gedetailleerder en dynamischer dan ooit tevoren. Een 10-bits Dlog-M-kleurprofiel kan tot een miljard kleuren opnemen met behoud van alle nuances die het beeldmateriaal doen opvallen. Foto’s in RAW-indeling met een dynamisch bereik van maximaal 12,6 stops leggen meer visuele informatie vast, waardoor makers meer flexibiliteit hebben bij het bewerken. En intelligente HDR-technologie voegt automatisch meerdere opnamen samen, waardoor het dynamische bereik van afbeeldingen wordt vergroot voor meer diepte.


Intelligente functies

Met DJI Air 2S blijft DJI de grenzen van intelligente en autonome camera-drone-functies verleggen.

MasterShots

Dji Air 2S Drone Mastershots

De volgende evolutie van QuickShots, MasterShots, stelt gebruikers in staat om met slechts één tik de beste foto’s op elke locatie te maken. Met deze gebruiksvriendelijke functie neemt Air 2S automatisch beelden op langs talloze vliegroutes en genereert het een filmische bewerking. Dit biedt zelfs piloten rijke creatieve oplossingen voor het genereren van adembenemende content.

FocusTrack

Het selecteren en volgen van een onderwerp is dankzij FocusTrack eenvoudiger dan ooit met DJI Air 2S. Deze reeks trackingtechnologieën biedt verschillende geavanceerde opties voor automatisch fotograferen met uw onderwerp in het midden van het beeld.


Veiligheidsvoorzieningen

DJI Air 2S is niet alleen een krachtpatser op het gebied van imaging, hij is ook uitgerust met de geavanceerde veiligheidsfuncties en technologie die gebruikers van DJI gewend zijn.

O3-transmissie

Dji Air 2S Drone-Transmissie

DJI Air 2S is voorzien van DJI’s meest geavanceerde O3 (OcuSync 3.0) beeldtransmissietechnologie, die zorgt voor een ultragladde, heldere en betrouwbare beeldinvoer, elke keer dat je vliegt. Met deze 1080p-feed op afstanden tot 12 km kunnen gebruikers niet alleen meer zien, maar ook op een veilige en betrouwbare manier verder vliegen.

Obstakeldetectie

DJI Air 2S biedt obstakeldetectie in vier richtingen: omhoog, omlaag, vooruit en achteruit. Vier paar sensoren zorgen ervoor dat deze functie stabiel en betrouwbaar is, zelfs tijdens snelle vluchten. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) is aanzienlijk geüpgraded voor DJI Air 2S, waardoor het vliegtuig autonoom obstakels kan vermijden, zelfs in zeer complexe scenario’s en bij hoge snelheden.

Dji Air 2S Obstakeldetectie

DJI Care Refresh

DJI Care Refresh is nu beschikbaar voor DJI Air 2S. DJI Care Refresh is een uitgebreid beschermingsplan dat betaalbare vervangingsservice en dekking voor onopzettelijke schade biedt, inclusief aanrijding, waterschade, flyaway en meer. Geniet met meer gemoedsrust van uw DJI Air 2S.

Dji Care Refresh Voor De Dji Air 2S
DJI Air 2S drone unboxing! DJI's kleinste 1-inch sensor-drone 7

Conclusie

Met een 1-inch CMOS-sensor, de nieuwe MasterShots-functie, 5,4K-video en een 4-richtingsobstakel-detectiesysteem is DJI Air 2S de ideale drone voor iedereen die zijn wereld in verbluffende details wil vastleggen. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht kunnen gebruikers het ook meenemen op elk avontuur. Koop de DJI Air 2S drone vandaag nog voor de goedkoopste prijs

Wil je ook een vergelijking tussen de DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2? Bekijk deze hier.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken