DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2 Drone: de beste alles-in-één drone

DJI heeft haar nieuwste drone aangekondigd de DJI Air 2S drone. Wij kijken naar de DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2. Welke is beter?
DJI Air 2S is de nieuwste toevoeging aan de Air-serie van DJI, en het is gemakkelijk een van de krachtigste tot nu toe. Met een 1-inch sensor, 5,4K video, de nieuwe MasterShots-functie en meer, is het moeilijk om een ​​betere optie te vinden. Maar hoe komt het overeen met zijn voorganger, Mavic Air 2? In dit artikel zullen we de twee vergelijken, enkele van de belangrijkste upgrades belichten en uitleggen waarom DJI Air 2S de ultieme alles-in-één drone is.

DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2: 4 belangrijke upgrades

Intelligentie: Epic is eenvoudig met MasterShots

DJI Air 2S Mavic Air 2
Intelligent schietenMasterShotsNiet ondersteund
QuickShotsQuickShots

DJI Air 2S biedt een van de meest indrukwekkende intelligente functies van DJI voor videomakers: MasterShots. Deze nieuwe functie geeft in wezen iedereen de mogelijkheid om binnen een paar minuten en met slechts een paar tikken de beste foto’s op elke locatie te maken.

Dji Air 2S Drone Mastershots

DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2

MasterShots kan worden gezien als de volgende evolutie van QuickShots, een functie die op veel DJI-drones te vinden is. Maar terwijl QuickShots slechts één automatische vluchtroute per keer aanbood, combineert MasterShots 10-15, die in volgorde worden gevlogen terwijl de drone zich concentreert op een onderwerp naar keuze en registreert. Het creëert zelfs een automatische videoclip achteraf, bewerkt met muziek, filters en vloeiende overgangen. Er is keuze uit meer dan 20 sjablonen, die allemaal zijn gemaakt door professionele luchtfotografen.

Dji Air 2S Mastershots

DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2

De DJI Air 2S-functie is een extreem krachtige en handige manier voor iedereen om op elke locatie alle foto’s te maken die ze willen. Met Mavic Air 2 moesten gebruikers QuickShots gebruiken of handmatig vliegen en opnemen om dezelfde resultaten te bereiken, wat veel langer zou duren en in sommige gevallen een piloot op expertniveau nodig zou hebben. Of je nu een beginner bent of een expert, met MasterShots kun je moeiteloos talloze filmische clips van elk onderwerp krijgen, zodat je meer tijd hebt om te ontdekken en te creëren.

Cameraprestaties: grotere sensor, betere resultaten

DJI Air 2S Mavic Air 2
SensorCMOS-sensor van 1 inch1/2-inch CMOS-sensor
Videoresoluties5,4 K / 30 fps

4K / 60fps

2,7K / 60 fps

1080p / 120fps

4K / 60fps

2,7K / 60 fps

1080p / 240fps

Hoewel Mavic Air 2 nog steeds een krachtige en veelzijdige optie is als het gaat om beeldkwaliteit, legt DJI Air 2S de lat hoger met een 1-inch CMOS-sensor en de mogelijkheid om te fotograferen in een resolutie van 5,4K. Dat is nogal een verschil met de DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2

Een grotere sensor is om vele redenen een groot probleem, maar in wezen biedt deze een betere kwaliteit en meer details in elke opname. Ten eerste is de nachtopnamevermogen van DJI Air 2S aanzienlijk verbeterd in vergelijking met Mavic Air 2. Meer nuance en details zijn te vinden in zowel de hoge lichten als de schaduwen, en meer visuele informatie betekent meer opties bij het bewerken van beeldmateriaal.

Dji Air 2S Drone 1-In Sensor

Enkele van de mooiste drone-opnames vinden plaats bij weinig licht. Scenario’s zoals zonsopgangen, zonsondergangen of donkere stadsgezichten zijn nu helder en levendig gekleurd. Dat betekent dat er met DJI Air 2S nooit een slecht moment is om uitstekende filmbeelden vast te leggen. En hij in onze DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2 vergelijking beter scoord.

Veiligheid: geavanceerde technologie voor zorgeloos vliegen

DJI Air 2S Mavic Air 2
SensorAPAS 4.0APAS 3.0
DetectiesysteemVierrichtingsdetectie:

Omhoog, omlaag, vooruit en achteruit

Effectieve voorwaartse detectiesnelheid: 15 m / s

Drie-directionele detectie:

Vooruit, achteruit en omlaag

Effectieve detectiesnelheid: 12 m / s

Vergeleken met de obstakeldetectie van Mavic Air 2, heeft DJI Air 2S het vermogen om zijn omgeving in vier richtingen waar te nemen: omhoog, omlaag, vooruit en achteruit. DJI Air 2S beschikt ook over de geüpgradede Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) waarmee DJI Air 2S autonoom obstakels kan vermijden in complexere scenario’s en bij hoge snelheden.

Deze verbeterde mogelijkheden voor het detecteren van obstakels zorgen ervoor dat DJI Air 2S beter in staat is om obstakels automatisch te vermijden, zelfs bij hoge snelheden. In feite werkt deze functie zelfs tijdens het vliegen in de S-modus, dankzij de toegevoegde opwaartse sensoren.

Dji Air 2S Drone-Obstakeldetectie

Een van de redenen waarom het detecteren van obstakels zo’n voordeel is voor piloten van elk vaardigheidsniveau, is dat ze zich op de foto kunnen concentreren in plaats van zich zorgen te maken over de omgeving. Piloten moeten zich altijd bewust zijn van hun omgeving en veilig vliegen, maar het vermijden van obstakels is onmisbaar bij het maken van filmische opnamen in complexe omgevingen zoals een bosrijk bos of een rotsachtige kustlijn.

Transmissie: vlieg verder, leg meer vast

DJI Air 2S Mavic Air 2
OverdragenO3-transmissiesysteem, 12km-bereik, 1080p-feedOcuSync 2.0-transmissiesysteem, bereik van 10 km, invoer van 1080p

DJI Air 2S is voorzien van het geüpgradede O3-transmissiesysteem met de meest up-to-date OcuSync-technologie. Dat betekent dat het maximale zendbereik nu is vergroot van Mavic Air 2’s 10 km tot 12 km, en met een sterker signaal. Antennes op de DJI Air 2S zijn ook verdubbeld om omnidirectionele signaalontvangst te ondersteunen, waardoor een gevoelig en stabiel signaal wordt geboden wanneer de drone boven of vooruit vliegt. Wat een groot verschil is in onze DJI Air 2S vs. DJI Mavic Air 2

Dji Air 2S Drone-Transmissie 2

Een sterker transmissiesignaal is absoluut cruciaal bij het vliegen met een drone. Een verhoogd signaal betekent dat gebruikers verder kunnen vliegen en meer kunnen zien. Het betekent ook meer veiligheid omdat signaalverlies minder waarschijnlijk is. En met een feed met een lage latentie zijn piloten beter in staat om de precieze opnamen en bewegingen te maken die ze willen voor een betere vlieg- en filmervaring.

DJI Air 2S: de alles-in-één upgrade

Met een grotere 1-inch CMOS-sensor, verbeterde autonome functies zoals MasterShots en verbeterde tracking- en veiligheidsfuncties, is DJI Air 2S echt de ultieme drone voor luchtfotografen die onderweg zijn. Hoewel Mavic Air 2 nog steeds een krachtig hulpmiddel is voor makers van luchtfoto’s, heeft DJI Air 2S zichzelf bewezen als de alles-in-één keuze.

Koop de DJI Air 2S drone

Bij ons kan je drone prijzen vergelijken en veilig kopen. Vergelijk daarom vandaag de DJI Air 2S drone nog!


Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken