DJI Air 2S: maak filmische drone-video’s met één tik


DJI Air 2S is er en is met zijn nieuwe 1-inch sensor de perfecte combinatie van kracht, draagbaarheid en intelligente vluchtfuncties. Een daarvan is MasterShots.

We willen allemaal geweldige, filmische video’s maken, maar we zijn niet allemaal ongelooflijke piloten. Dat is waar MasterShots op de DJI Air 2S van pas komen. Met slechts een enkele tik kan DJI Air 2S automatisch de scène herkennen, complexe vliegroutes creëren en alles samen bewerken om je de perfecte video te geven.

MasterShots

Mastershots gebruikt geavanceerde AI om de scène te herkennen en de vliegroute dienovereenkomstig te plannen. Of u nu een landschap filmt, een monument zoals een gebouw, of zelfs uzelf wilt filmen, MasterShots levert professionele resultaten op.

Dji Mastershots 3 Vliegroutes
De drie vliegroutes van DJI MaterShots: Portret, Nabijheid, Landschap

Weet je niet zeker hoe je je video moet bewerken of welke muziek je moet toevoegen? Met de DJI Fly-app kan dat ook met slechts een tik met meer dan 20 dynamische sjablonen beschikbaar.

MasterShots gebruiken op DJI Air 2S

Stijg op en manoeuvreer uw vliegtuig naar het gewenste startpunt. Eenmaal in positie, tikt u op het MasterShots-pictogram aan de rechterkant van het scherm en drukt u op het “+”-pictogram, of tekent u een kader rond uw onderwerp en drukt u op “Start” om te beginnen. Het is zo makkelijk.

Tik Op Mastershot Om Binnen Te Komen
Voer MasterShots in met een tik

Zodra DJI Air 2S klaar is met opnemen, genereert het automatisch een video waarin uw onderwerp wordt getoond. U kunt vervolgens een van de meer dan 20 verschillende sjablonen selecteren om de perfecte clip te maken.

Als je degene hebt gevonden die het beste past, klik dan op delen en kijk hoe de likes binnenstromen.

Mastershot-Sjabloonverzameling

Tips voor het verkrijgen van de beste resultaten:

Voordat u gaat fotograferen, kunt u het camerabeeld en het startpunt van de DJI Air 2S handmatig aanpassen aan uw onderwerp. De volgende tips helpen je om de best mogelijke foto’s te maken.

1. Om een ​​persoon vast te leggen, plaatst u het startpunt recht voor of net achter uw onderwerp voor betere resultaten.

Mastershots Met Portret
Hoe MasterShots kon fotograferen in de portretvliegroute

2. Voor het vastleggen van oriëntatiepunten zoals gebouwen, stelt u het startpunt in binnen 100 meter van het doel en houdt u een geschikte hoogte aan. DJI Air 2S kiest automatisch Proximity als vluchtroute en voert een breed scala aan manoeuvres uit. De resultaten zullen u een verbluffend perspectief geven van het oriëntatiepunt dat u heeft getarget.

Mastershots Met Oriëntatiepunten
Hoe MasterShots kan fotograferen in de Proximity-vliegroute

3. Zorg er bij het vastleggen van een landschap in al zijn glorie voor dat het hele tafereel zichtbaar is binnen het gezichtsveld van de camera en dat het vliegtuig niet te ver van of te hoog boven het onderwerp staat. Dit zal DJI Air 2S ertoe brengen een reeks vegende bewegingen uit te voeren die resulteren in adembenemende clips.

Dji Air 2S Is Er En Is Met Zijn Nieuwe 1-Inch Sensor De Perfecte Combinatie Van Kracht, Draagbaarheid En Intelligente Vluchtfuncties. Een Daarvan Is Mastershots.
Hoe MasterShots kan fotograferen in de vliegmodus Landscape

Bezorgd over de vliegveiligheid? DJI Air 2S heeft je gedekt!

DJI Air 2S kan zijn omgeving in vier richtingen waarnemen: omhoog, omlaag, vooruit en achteruit. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het genieten van uw omgeving en de drone de rest laat doen.

Dji Air 2S Vierrichtingsdetectiesysteem
DJI Air 2S kan actief obstakels ontwijken in complexe scenario’s en bij hoge snelheden.

Dit is zelfs mogelijk bij het uitvoeren van rondvluchten waarvoor normaal gesproken zijwaartse sensoren nodig zijn. Het doet dit door de gimbal naar het onderwerp te draaien terwijl het vliegtuig naar voren gericht blijft. Hierdoor kunnen de sensoren aan de voorkant in wezen zijsensoren worden, wat meer veiligheid en meer gemoedsrust biedt.

Dji Air 2S Vliegt Vooruit
DJI Air 2S-frontsensoren zorgen voor meer veiligheid tijdens het vooruit vliegen.

Met slechts één tik regelt MasterShots alles, van fotograferen tot bewerken. Leun achterover en wacht op je filmische video’s. Het enige wat je nodig hebt is een DJI Air 2S.

Opmerkingen:

 1. MasterShots ondersteunt geen D-log of handmatige scherpstelling.
 2. Als het winderig is of het onderwerp zich op grote hoogte bevindt, kan het voorkomen dat de propellers of motoren in het zicht van de camera komen als u tijdens MasterShots “Obstacle Avoidance” selecteert als prioriteit voor het fotograferen. U kunt “Compositie” instellen als de opnameprioriteit om dit probleem op te lossen. Hierdoor zal de cardanische ophanging niet roteren wanneer het vliegtuig cirkelvormige manoeuvres uitvoert. Wanneer u deze instelling gebruikt, moet u de omgeving observeren voordat u opstijgt en probeer te fotograferen in open gebieden zonder obstakels.
 3. Bij gebruik van MasterShots kunnen zowel Android- als iOS-systemen 4K/30fps-, 2,7K/30fps- en 1080p/30fps-video’s opnemen.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken