DJI X-Port is nu online te koop

Afgelopen herfst introduceerde DJI op DJI AirWorks zijn nieuwste ontwikkelaarstool: DJI X-Port.

DJI X-Port is een standaard gimbal waarmee ontwikkelaars van drone-hardware snel hun eigen aangepaste sensoren kunnen integreren in DJI Matrice 200 Series V2-drones.

De DJI X-Port wordt geschat om de ontwikkelingstijd van begin tot eind voor nieuwe payloads met wel 40 procent te verkorten, en bevat een ingebouwde communicatie-API, DJI SkyPort V2-integratie en een gimbal-debugging-interface.

Om verder te bouwen op het idee van gestroomlijnde ontwikkeling, we hebben de toegang voor ontwikkelaars geopend om deze betaalbare ontwikkelingstool in onze online winkel te kopen hier.

Voor de meeste ontwikkelaars is dit nog maar het begin van hun reis met het ontwikkelen van payloads op DJI-platforms. We hebben de afgelopen maanden echter samengewerkt met belangrijke ontwikkelaars om de software- en hardwaretools die we hebben gemaakt te valideren om ervoor te zorgen dat ze zijn geoptimaliseerd om de ontwikkeling te versnellen.

Hoewel er nog meer payloads komen van de X-Port-ontwikkelingsgemeenschap, hebben we hieronder een paar van deze projecten uitgelicht die al te koop zijn.

Als u meer wilt weten over het Payload SDK-platform, kunt u terecht op: deze pagina, anders als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van de onderstaande payloads, vul dan het formulier onderaan dit bericht in en we nemen contact met je op.

Drie oplossingen die al gebruik maken van DJI X-Port

1. Corona-detectie voor hoogspanningsleidingen

Productnaam: HyperFD HFD01M2

Wanneer een hoogspanningsleiding beschadigd is en stroom begint te verliezen, zal deze de omringende lucht ioniseren en een corona-ontlading veroorzaken. Onzichtbaar voor het menselijk oog, corona is van cruciaal belang voor het identificeren van delen van het elektriciteitsnet die moeten worden gerepareerd.

De HyperFD XYZ combineert UV-, infrarood- en zichtbaarlichtcamera’s met een laserafstandsmeter om een ​​alles-in-één corona/isolator-inspectieoplossing te vormen.

Hfd01M2+M210V2-1

2. Spectrumanalyse

Productnaam: Nasas DONA IR01 Airborne Spectrum Analyzer:

Deze buitenaardse sensor is een nieuw en zeldzaam type drone-lading – een spectrumanalysator. Met de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan radiosignalen te detecteren, kan het door overheden worden gebruikt om radiosignalen te beheren en storingsbronnen voor mobiele telecomnetwerken te identificeren.

Bovendien kunnen natuurbeheerteams dit apparaat gebruiken om radiohalsbanden te volgen om dieren in het wild te helpen behouden, volgen en bestuderen.

Ir01+M200-1

3. Multispectrale beelden

Productnaam: YUSENSE MS600Pro multispectrale camera

Sinds enkele jaren staan ​​drones steeds meer bekend om het gebruik van teledetectie vanwege hun superieure nauwkeurigheid, beschikbaarheid en resolutie in vergelijking met satellietbeelden. De MS600Pro laat precies zien waarom, door zes sensoren in één te combineren om spectrale en morfologische kenmerken van ziek bladerdak te verkrijgen, rivierecologieën te bewaken en zelfs planten zoals klaprozen te screenen tijdens bloei- en vruchtperiodes.

Als u meer wilt weten over drones en multispectrale beelden, kunt u hier ons eBook “Multispectral Imaging Drones for Agriculture” downloaden.

Ms600 Pro + M210V2 + Z30

Hoe DJI X-Port-oplossingen te kopen

Hoewel deze op DJI X-Port gebouwde sensoren geen officiële DJI-producten zijn, werken we samen met ontwikkelaars om hun sensoren breed beschikbaar te maken voor DJI-dronegebruikers. Met dat in gedachten zijn alle bovenstaande payloads beschikbaar via onze wereldwijde DJI Enterprise netwerk van retailers.

Daarnaast kunt u het onderstaande formulier invullen om ons te laten weten in welke oplossing u geïnteresseerd bent, en we zullen de volgende stappen volgen voor het verkrijgen van een sensor of het ontvangen van aanvullende informatie.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken