Drone LIDAR-integratie met de M300 RTK

Candrone, een officiële DJI-kanaalpartner, presenteert met trots ’s werelds eerste LIDAR-systeem voor de DJI Matrice 300 RTK. Met een nauwkeurigheid van minder dan 5 cm ±, een bereik van 260 meter en een scantijd van meer dan 35 minuten, is hier de meest recente toevoeging aan de DJI Matrice-familie: LiVOX LIDAR en M300 RTK-combo.

Drone LIDAR voor uw bedrijf

Ontworpen voor veelzijdigheid, gebruiksgemak en hoge precisie, legt deze laserscantechnologie nauwkeurige puntenwolkgegevens vast en levert deze voor het in kaart brengen, het creëren van GIS (geografische informatiesystemen) en het stroomlijnen van activabeheer voor een groot aantal industrieën.

De krachtige koppeling van LiVOX LIDAR met de lange afstand DJI M300 drone is lichtgewicht en draagbaar, met sky-port montage voor snelle en eenvoudige installatie. Het LIDAR-systeem levert 35-45 minuten vliegtijd en verwerft indrukwekkend nauwkeurige en nauwkeurige gegevens met een nauwkeurigheid van 5 cm ±. Gegevensverwerking is snel met zijn uitgebreide softwaresuite, RTK-integratie en de LiVOX-eenheid maakt het gemakkelijk om samen te voegen met LIDAR-gegevens op de grond.

Dit krachtpatserduo zal uw operaties ongetwijfeld naar een nieuw niveau tillen met zijn veelzijdigheid, hoge nauwkeurigheid en groter bereik. Zet je drone aan het werk om nieuwe en indrukwekkende datasets te creëren en waardevolle data te leveren aan toonaangevende industrieën zoals:

Energie: corridors in kaart brengen, onderhoud plannen en omgevingssituaties simuleren
Bosbouw: het schatten van het aantal bomen, het beheren van inventaris en het verwijderen van bos om kale aarde-modellen te maken
Mijnbouw: volumes berekenen
Bouw: plaatsen buiten in kaart brengen en samenvoegen met LIDAR-scans binnenin, waardoor volledige verantwoordelijkheid ontstaat
Infrastructuur: cruciale activa digitaliseren en omzetten in 3D-replica’s

Candrone M300 Lidar 2

Deze unieke, lichtgewicht en snel afneembare technologie is beschikbaar en wordt ondersteund door Candrone. Bezoek vandaag nog hun website op Candrone.com voor meer informatie over hoe u deze technologie binnen uw branche kunt gebruiken.

Verhuur, training en gegevensverwerking zijn ook beschikbaar om u snel aan de slag te helpen, zodat u de technologie kunt evalueren en valideren. Maak vandaag nog contact met Candrone via support@candrone.com om met een van onze experts ter plaatse te praten.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken