Interview met de productmanager van DJI Mini 2 – “We hopen dat iedereen kan vliegen”

DJI Mini 2 is de opvolger van DJI’s originele Mavic Mini met uitgebreide verbeteringen op het gebied van beeldkwaliteit, vliegprestaties en gebruikerservaring. Verbeterde transmissietechnologie zorgt voor een langere en betrouwbaardere verbinding.

Met geoptimaliseerde intelligente, voorgeprogrammeerde modi om u te helpen opvallende beelden vast te leggen en een gestroomlijnd proces voor het delen van inhoud op sociale kanalen, kunnen gebruikers van alle niveaus een leuke en veilige vliegervaring hebben met DJI Mini 2.

We spraken met de productmanager om het proces achter de upgrades die in DJI Mini 2 tot uiting komen, te bespreken.


Inhoudsopgave

Waarom heb je ervoor gekozen om DJI Mini 2 te maken en uit te brengen?

Nadat de eerste Mini was gelanceerd, hebben we snel gebrainstormd over manieren om meer functies van onze vlaggenschip Mavic-drone toe te voegen aan de volgende generatie Mini. Tijdens een bijeenkomst in maart vertelde een collega echter over een persoonlijke ervaring die ons ertoe aanzette het doel van het maken van Mini 2 te heroverwegen.

Bij een bezoek aan zijn geboorteplaats tijdens Chinees Nieuwjaar liet deze collega per ongeluk zijn Mavic Air achter bij zijn gezin. Zijn grootvader kwam de drone tegen en na zorgvuldig de aanwijzingen te hebben gelezen, kon hij de drone besturen. Hij maakte foto’s van het dorp, die hij deelde met mijn collega. Aanvankelijk dacht mijn collega dat zijn grootvader gewoon nieuwsgierig was en iets nieuws wilde leren.

Bij een nadere beschouwing van de afbeeldingen ontdekte hij echter dat zijn grootvader foto’s had gemaakt van een basisschool waar hij vroeger lesgaf. Pas toen realiseerde hij zich dat zijn grootvader de tijd had genomen om een ​​paar dagen met de drone te vliegen om een ​​kijkje te nemen op zijn oude werkplek.

Met Geoptimaliseerde Intelligente, Voorgeprogrammeerde Modi Om U Te Helpen Opvallende Beelden Vast Te Leggen En Een Gestroomlijnd Proces Voor Het Delen Van Inhoud Op Sociale Kanalen, Kunnen Gebruikers Van Alle Niveaus Een Leuke En Veilige Vliegervaring Hebben Met Dji Mini 2.

Vanwege COVID-19 werden veel kleine steden en dorpen afgesneden van de buitenwereld en beperkt tot bepaalde gebieden met beperkt reizen. Zijn grootvader had Mavic Air gebruikt om zijn oude stampende terrein opnieuw te bezoeken.

Nadat mijn collega over deze ervaring had gesproken, stelde hij een vraag: moeten drones echt boordevol functies zitten, of kunnen we ons concentreren op het vervullen van de basisbehoeften van een gebruiker?

Dit herinnerde ons eraan dat hoewel we aandacht moeten besteden aan feedback van onze meest actieve gebruikers, we ook moeten luisteren naar de meerderheid – degenen die niet zo actief betrokken zijn. Deze meerderheid heeft het potentieel om de echte doelgebruikers van de Mini-serie te zijn.

Hoewel de pandemie voor talloze uitdagingen zorgde, bood het ook kansen, omdat het ons de kernbehoeften van gebruikers die de Mini zouden gebruiken, zoals de behoefte aan een langere maximale vliegafstand, eenvoudiger exporteren en gemakkelijker delen, laat heroverwegen. Na acht maanden van heroverweging en ontwikkeling, voelden we dat DJI Mini 2 klaar was om met de wereld te worden gedeeld.

Wat was de opvatting van R & D over een drone met een meer “beknopte” vliegervaring?

Ten eerste wilden we het draagbaar maken, zodat gebruikers het overal mee naartoe kunnen nemen. We moesten ervoor zorgen dat het niet veel ruimte inneemt, niet veel weegt en niet moeilijk te vervoeren is.

Ten tweede wilden we ervoor zorgen dat het opstijgen gemakkelijk en zorgeloos verliep.

Ten derde wilden we de last van het vliegen wegnemen, zodat gebruikers zich konden concentreren op het genieten van een meeslepende ervaring.

Ten vierde merkten we dat gebruikers hun vliegervaring wilden delen met familie, vrienden of op sociale media. We wilden ook het proces van delen stroomlijnen.

Ten slotte wilden we de drone betaalbaar maken. We wilden de drempel voor vluchten verlagen door de prijs voldoende te verlagen om de aanschaf van een drone minder omslachtig te maken.

Simpel gezegd, DJI Mini 2 gaat terug naar de basis. Door handige draagbaarheid, stabiele prestaties, zorgeloos vliegen en betaalbare prijzen te integreren, kunnen gebruikers zich concentreren op het genieten van de vlucht.

Dji Mavic Mini 2-Drone

Welke functies heeft het R & D-projectteam in DJI Mini 2 opgenomen om die “beknopte” vliegervaring te bereiken?

Om te bereiken wat we hebben genoemd, hebben we de hardware geüpgraded en functies en eigenschappen verbeterd, terwijl we er tegelijkertijd in slaagden de DJI Mini 2 onder de 249 g te houden, net als Mavic Mini. De oorspronkelijke bedoeling van de Mini-serie zou niet veranderen; Mini 2 was nog steeds extreem compact en regelvriendelijk. We hebben ook onze gepatenteerde OcuSync 2.0-transmissietechnologie, 4x zoom, 29-38 km / u luchtweerstand en 31 minuten maximale vliegtijd toegevoegd om prestaties van topkwaliteit te garanderen.

Bovendien is DJI Mini 2 geschikt voor gebruikers van alle niveaus. Voor beginners zorgen functies zoals QuickShots, HDR en QuickTransfer die het downloaden met hoge snelheid van 20 MB / s mogelijk maken gebruikers in staat om met een gerust hart te vliegen, terwijl functies zoals de 4K-camera en verbeterde motoren voldoen aan de behoeften van meer ervaren piloten.

Dji Mini 2-Drone Quickshot

DJI Mini 2 vermindert de last van het vliegen met een drone, terwijl de essentiële kenmerken en functies behouden blijven, zodat gebruikers zich alleen kunnen concentreren op het genieten van hun vliegervaring.

DJI Mini 2 heeft enkele van de pijnpunten van Mavic Mini aangepakt. Welke verbeteringen heb je aangebracht?

Wanneer mensen Mavic Mini voor het eerst zien, zijn ze bang dat een sterke windvlaag hem wegblaast vanwege zijn grootte. Hoewel Mavic Mini erin slaagde om windweerstand van niveau 4 te bieden met het contragewicht en motorsysteem dat we hadden, dachten we dat we het beter konden doen.

Een belangrijke technische doorbraak is het energiesysteem. Hoewel DJI Mini 2 er niet heel anders uitziet dan de vorige generatie, zijn de structuur, motoren, propellers en software allemaal opnieuw ontworpen op basis van onze ervaring met Mavic Mini. We hebben de hele maand op het Westelijke Sichuan Plateau doorgebracht om vlieg- en windweerstandstests op grote hoogte te doen. We vlogen ook in omgevingen onder de 20 ° C om gegevens te verzamelen en het systeem te optimaliseren, om deze ultralichte drone te bereiken met windweerstand van niveau 5 (windsnelheden van 29-38 km / u).

We hebben deze kleine, ultralichte drone ongelooflijke vliegkracht gegeven. Hij kan tegen harde wind op het strand of lange afstanden over een plateau vliegen, zodat gebruikers met een gerust hart kunnen genieten van luchtfotografie.

Dji Mini 2 Drone Windweerstand

Wat hoopt DJI dat Mini 2 gebruikers zal brengen?

We hopen dat iedereen het plezier van het vliegen met een drone kan ervaren en een nieuw perspectief op de wereld kan ontdekken. Of het nu gaat om het vastleggen van een luchtperspectief of het plezier van het delen van foto’s, we hopen dat DJI Mini 2 een manier wordt om met familie en vrienden van het buitenleven te genieten. We hopen dat gebruikers door middel van drones een nieuw perspectief op hun dagelijks leven kunnen ontdekken en onze wereld grondiger kunnen verkennen.


Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken