Livestream met DJI Action Camera op Facebook en Youtube (met video-tutorial)

Ontdek hoe je kunt livestreamen met DJI Osmo Action en deel je avontuur met miljoenen mensen over de hele wereld! Lees verder om de livestream-functies, installatiedetails en meer van Osmo Action te ontdekken.

Als het gaat om het filmen van adembenemende avonturen, kan DJI Osmo Action alles aan wat je maar wilt. Van duiken tot parachutespringen, onze debuut-actiecamera levert geweldige prestaties met kristalheldere 4K / 60fps-video, RockSteady-stabilisatie en levendige dubbele schermen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat je nu ook kunt livestreamen met je DJI Osmo Action naar miljoenen mensen over de hele wereld.

Wat is livestreaming

Livestreaming verandert de manier waarop makers van inhoud dagelijks met hun volgers omgaan. Live video-uitzendingen vergroten het aantal weergaven tot in de miljoenen en openen de deur naar een nieuw tijdperk van contentcreatie. Of je nu vanuit het comfort van je huis filmt of het buitenleven omarmt, DJI Osmo Action ontketent een nieuwe wereld van livestreaming-avontuur. Laten we kijken wat het kan doen!


DJI Osmo Action: actiecamera voor streaming

DJI Osmo Action is een perfecte camera om te streamen omdat het stabiele 720p 4 Mbps livestream-video en tot 104 minuten livestream-video ondersteunt. Voordat we op de details ingaan, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van DJI Mimo om toegang te krijgen tot alle nieuwe livstreaming-functies.

Laten we eens kijken hoe Osmo Action uw livestreaming naar een hoger niveau kan tillen!

Sport

DJI Osmo Action is ongelooflijk licht en draagbaar, waardoor het een perfect hulpmiddel is om je grootste actiemomenten met de wereld te delen.

Osmo Action Livestreaming Sports

Koken

Voor fijnproevers en makers van inhoud, kunt u uw sociale media-feed verlichten door uw culinaire avontuur livestreamen. DJI Osmo Action heeft een extreem duurzaam ontwerp waardoor het een ideaal livestream-apparaat is.

Osmo Action Cooking

Op reis

De dubbele schermen van DJI Osmo Action zijn perfect voor elke livestream. Het voorscherm geeft je een manier om je kader bij te houden terwijl je je kijkers onderdompelt in je avontuur.

&Amp;Lt;Img Loading=&Quot;Lazy&Quot; Class=&Quot;Wp-Image-23096 Aligncenter&Quot; Src=&Quot;Https://Www.onlinedronekopen.nl/Wp-Content/Uploads/2021/02/1613125135_871_Livestream-Met-Dji-Action-Camera-Op-Facebook-En-Youtube-Met.jpg&Quot; Alt=&Quot;Osmo Action Livestreaming Sports&Quot; Width=&Quot;480&Quot; Height=&Quot;360&Quot; /&Amp;Gt;


De firmware van DJI Osmo Action bijwerken voor streaming

Bekijk deze eenvoudig te volgen stappen om de firmware van Osmo Action bij te werken.

</p>
<p>

Vergeet niet om uw iOS- en Android-apparaten bij te werken naar de nieuwste firmware voordat u de livestreamfunctie van DJI Osmo Action probeert in te schakelen. Bovendien, update DJI Mimo tot minimaal v1.2.20.


DJI Osmo Action Livestreaming instellen (Facebook en YouTube

1. Verbind Osmo Action met de DJI Mimo-app en veeg over het scherm om de livestream-functie te selecteren;

Osmo Action Livestream

2. Selecteer uw livestreaming-platform van Facebook, YouTube en RTMP (aangepaste URL voor andere platforms). De eerste keer dat u zich aanmeldt bij Facebook en YouTube, wordt u op de hoogte gesteld met een prompt om deze actie te bevestigen;

Osmo Action Facebook Livestreaming

3. Klik op de livestream-instellingen om opties te selecteren die uw livestream-naam, resolutie, bitsnelheid en meer bevatten. U kunt uw livestream ook instellen op openbaar, niet-vermeld of privé, afhankelijk van uw voorkeur. Met deze instellingen kunt u ervoor zorgen dat al uw instellingen klaar zijn voor gebruik voordat u begint met uitzenden;

Osmo Action Livestream-Instellingen

4. Start uw livestream.


DJI Osmo Action RTMP Livestreaming instellen (andere platforms)

 1. Bereid uw livestream RTMP-URL voor en kopieer deze naar uw smartphoneapparaat;

2. Verbind DJI Osmo Action met de DJI Mimo-app en veeg over het scherm om de livestreaming-functie te selecteren;

Osmo Action Livestream

3. Selecteer RTMP voor een aangepaste URL voor andere platforms;

&Amp;Lt;Img Loading=&Quot;Lazy&Quot; Class=&Quot;Wp-Image-23096 Aligncenter&Quot; Src=&Quot;Https://Www.onlinedronekopen.nl/Wp-Content/Uploads/2021/02/1613125135_871_Livestream-Met-Dji-Action-Camera-Op-Facebook-En-Youtube-Met.jpg&Quot; Alt=&Quot;Osmo Action Livestreaming Sports&Quot; Width=&Quot;480&Quot; Height=&Quot;360&Quot; /&Amp;Gt;

4. iOS: klik op de instellingen voor livestreaming. Voer de SSID en het wachtwoord handmatig in. Als u uw smartphone-hotspot wilt gebruiken voor livestreaming, stelt u de persoonlijke hotspot in als vindbaar voordat u de SSID en het wachtwoord handmatig invoert;

Osmo Action Ios Livestreaming

Android: klik op de instellingen voor livestreaming. Maak verbinding met wifi. Als u uw smartphone-hotspot wilt gebruiken voor livestreaming, verbindt u Osmo Action met DJI Mimo voordat u de hotspot inschakelt. Mogelijk moet u de SSID en het wachtwoord handmatig invoeren;

Osmo Action Android Livestreaming-Instellingen

5. Voer uw RTMP-URL in. Selecteer uw bitrate, resolutie en andere opties.

Osmo Action Livestream-Instellingen

6. Start uw livestream.


Unieke DJI-accessoires voor livestreaming

DJI Osmo Action-accessoires bieden je meerdere opties voor creatieve livestreaming. Met de TELESIN Osmo Action Head Strap kun je livestreamen vanuit een first-person perspectief, wat een geweldig idee is als je in de vrije natuur livestreamt. Hoe zit het met het naar een hoger niveau tillen door Osmo Action op unieke plaatsen te bevestigen met de Osmo Action zelfklevende montagekit? Op welke manier je ook van plan bent om te livestreamen, met Osmo Action-accessoires ben je verzekerd!

Osmo-Actie-Accessoires


DJI Osmo Action: uw streamingcamera

Van live Q & A’s tot het thuis laten zien van je opstelling, livestreaming opent een nieuwe manier om contact te maken met je publiek. Osmo Action tilt je avontuur naar een heel nieuw niveau, waardoor je je wereld kunt vastleggen en delen als nooit tevoren.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken