Mavic Mini: beste instellingen en tips voor binnenshuis vliegen

Mavic Mini is de perfecte drone voor alledaagse gevechten. Bekijk onze beste Mavic Mini-vluchttips en instellingen voor binnenshuis voor beginners en ervaren piloten. Van DJI Fly-instellingen tot voorbereiding op vluchten binnenshuis, we hebben het allemaal behandeld in dit artikel!

Ondanks de aantrekkingskracht van het buitenleven, kunnen slecht weer en andere oncontroleerbare factoren het moeilijk maken om met je drone te vliegen. Hoewel binnenshuis vliegen niet wordt aanbevolen, tenzij absoluut noodzakelijk, biedt Mavic Mini een veilige en betrouwbare manier om het vliegen in een gecontroleerde ruimte te oefenen. Met de juiste procedures voor de vlucht, vluchtmodi en app-instellingen kun je je avontuur veilig binnenshuis meenemen. Laten we beginnen met onze indoor vliegtips!


Tips voor de vlucht

Veilig vliegen is de grootste zorg bij binnenshuis vliegen. Voordat u de Mavic Mini inschakelt, moet u eerst deze tips voor de vlucht volgen.

1. Gebruik propellerbeschermingen

De Mavic Mini 360 ° Propeller Guard is een vereiste om binnenshuis te vliegen, of je nu een beginner bent of een ervaren piloot. De lichtgewicht beschermkap beschermt jou en alles om je heen volledig door te voorkomen dat de propellers voorwerpen raken. Met de propellerbeschermer bevestigd, biedt Mavic Mini een maximale vliegtijd van 18 minuten, wat voldoende tijd is om binnenshuis rond te suizen.

Mavic-Mini-360 ° -Propeller-Guard

2. Breng uw omgeving in kaart

Waar u ook van plan bent te vliegen, een goed begrip van uw omgeving helpt u veilig te vliegen. Als je eenmaal een veilige, gecontroleerde ruimte hebt voorbereid, is het handig om je vliegroute te visualiseren of in kaart te brengen voordat je begint te vliegen.

3. Bereid je kamer voor

Bekijk het gebied, verplaats grote objecten weg van het midden van de kamer, let op hangende armaturen en maak een lege ruimte klaar om op te stijgen. Laat niet alleen iedereen weten waar en wanneer u van plan bent te vliegen, maar verplaats uw huisdieren ook naar een andere kamer waar u niet zult vliegen.

Mavic Mini Binnen

4. Controleer de lichtomstandigheden

Deze tip klinkt misschien simpel, maar is absoluut noodzakelijk als je je drone binnenshuis moet vliegen. Vlieg alleen overdag in goed verlichte gebieden, probeer niet ’s nachts te vliegen. Als u binnenshuis bent, kan het GPS-signaal verloren gaan, wat betekent dat de Mavic Mini afhankelijk is van zijn Vision Positioning Sensors. De dronesensoren werken het beste als er voldoende licht in de kamer is, dus we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze tip is.

Mavic Mini Vliegend Indoor

5. Schakel CineSmooth in

De volgende tip is om het DJI Fly-app en verander de vluchtmodus in CineSmooth. Deze indoorvriendelijke functie vertraagt ​​de beweging van je drone, waardoor je alle precisie en controle krijgt die je nodig hebt om veilig binnenshuis te vliegen. Je kunt ook de besturingsgevoeligheid van de gimbal aanpassen, waardoor je meer controle hebt over je beelden tijdens het vliegen.

Dji Fly App Cinesmooth-Modus

6. Schakel Hover in

Hoewel RTH een ongelooflijk handige functie is om te gebruiken wanneer u buiten vliegt, vergeet niet om de zweefoptie in de DJI Fly-app te selecteren als u binnen vliegt. Hierdoor blijft de Mavic Mini op zijn plaats zweven met behulp van zijn Vision-sensoren als er signaalverlies is.

Schakel Rth Uit In De Dji Fly-App Wanneer Je Binnenshuis Vliegt

7. Pas de belichtingsniveaus aan

We gaan terug naar DJI Fly met onze laatste tip voor het opstijgen. Pas je belichtingsniveaus aan in de DJI Fly-app om ervoor te zorgen dat je optimaal zicht hebt vanaf je smartphone. Test verschillende instellingen om er zeker van te zijn dat uw vlucht veilig is en dat uw foto’s er fantastisch uitzien.


Vliegende tips

Nu de planning en configuratie voor de vlucht zijn voltooid, bent u klaar om op te stijgen. Maar voordat je naar de afstandsbediening grijpt, zijn hier een paar essentiële tips om je drone binnenshuis te laten vliegen.

1. Handmatige start

Hoewel Auto Take Off een andere handige Mavic Mini-functie is die perfect is voor elk buitenavontuur, vereist vliegen binnenshuis een geheel nieuwe aanpak. Gebruik alleen handmatig opstijgen, dit zorgt ervoor dat je volledige controle over je drone hebt.

Mavic Mini Binnen

2. Bewaak de dronestatus

Blijf de DJI Fly-app voor uw realtime dronestatus. Houd altijd de batterijduur van je drone en de sterkte van de signaalverbinding in de gaten. Binnenomgevingen kunnen uw verbinding verstoren, dus vlieg voorzichtig binnenshuis.

3. Minimaliseer uw bewegingen

Houd het simpel als je binnenshuis vliegt. Hoewel Mavic Mini verschillende soorten QuickShots biedt, mag u deze niet binnenshuis gebruiken. Je bewegingen moeten langzaam en eenvoudig zijn. Oefen het vliegen in korte rechte lijnen en minimaliseer gierbewegingen voor een veilige vliegervaring.

4. Blijf uit de buurt van objecten

Vlieg niet in de buurt van plafonds, muren en andere objecten.


Conclusie

Mavic Mini is een uitzonderlijke mini-drone die tal van functies biedt die geschikt zijn om binnenshuis te vliegen. Met een gewicht van minder dan 250 g en krachtige camerafuncties is de Everyday FlyCam de ideale drone om je creatieve avonturen binnenshuis voort te zetten. Of u nu een paar uur vliegoefening wilt krijgen of binnenshuis vastzit vanwege slecht weer, binnenshuis vliegen kan zowel veilig als plezierig zijn. Haal Mavic Mini vandaag nog op, volg onze indoor vliegtips en bereid je voor op een nieuwe wereld van indooravonturen!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken