10 Essentiële Mavic Air 2-accessoires

Mavic Air 2 is in het spel gekomen. De nieuwste toevoeging aan de Mavic-serie ondersteunt 48 MP-foto’s, 4K / 60 fps video , 8K Hyperlapse, FocusTrack en een hele reeks nieuwe functies. Wij hebben het over een drone die ultramoderne camerafuncties en krachtige vluchtprestaties combineert. In het overzicht hieronder vindt jij de beste Mavic Air 2-accessoires die jouw drone vluchten nog hoger zullen brengen.

Mavic 2 drone batterij

Er is niets erger dan het vinden van de perfecte opnamelocatie om te ontdekken dat je nog maar de helft van het batterij over hebt. Wij raden dan ook aan om een ​​extra Mavic Air 2 Intelligent Flight Battery zeker te kopen, die tot 34 minuten meer vliegtijd per batterij geeft.

Mavic Air 2 Intelligent Flight Battery

Mavic 2 drone batterij oplaadhub

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om meerdere batterijen tegelijk op te laden, dan is de Mavic Air 2 batterij-oplaadhub een essentieel accessoire voor jou. Deze hub kan drie batterijen achter elkaar opladen op basis van hun vermogensniveau, van hoog tot laag. Of je nu de hele dag fotografeert of op reis bent met je Mavic Air 2, met de Battery Charging Hub ben je verzekerd van volle batterijen.

Mavic Air 2 Batterij-Oplaadhub

DJI Mavic 2 stille propellers

Een extra set propellers is handig als je onderweg bent of onderweg fotografeert. Mavic Air 2 stille propellers hebben uitgebreide vliegtests ondergaan, waardoor ze minder vlieggeluiden en een lager stroomverbruik hebben. Dit betekent dat u door kunt gaan met het maken van de perfecte foto zonder mensen of dieren in het wild te storen.

Mavic Air 2 Geluidsarme Schroeven

Propeller Guard

Als u nog nooit met een drone hebt gevlogen en een extra laag veiligheid wilt hebben om andere objecten tegen schade te beschermen, vereenvoudigen propellerbeschermers uw hele vliegervaring. De propellerbeschermers hebben een snel te installeren ontwerp dat het gemakkelijk maakt om de propellers van Mavic Air 2 te bevestigen en los te maken.

Mavic Air 2 Propeller Guard

ND-filterset

Deze volgende Mavic Air 2-accessoires zouden in de tas van elke fotograaf moeten zitten. ND-filtersets geven u de ultieme controle over verschillende lichtomstandigheden. Ze werken door het licht aan te passen dat in uw lens valt, wat uw opties opent voor het maken van verbluffende beelden. De eerste set (ND4 / 8/32) is geweldig voor opnamen met een lange belichtingstijd van bewegend water, wolken of andere soorten landschapsfotografie. De tweede set (ND16 / 64/256) is populair voor het creëren van coole effecten in stedelijke en natuurlijke omgevingen onder fel zonlicht. Pak beide ND-filtersets op en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om uw fotografie te verbeteren!

Mavic Air 2 Nd-Filters

Batterij naar Power Bank Adapter

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent buiten aan het fotograferen op de weg en een van je apparaten heeft geen batterij meer. De Mavic Air 2 batterij-naar-powerbank-adapter verandert uw drone-batterij in een powerbank, zodat u uw smartphone of andere apparaten gemakkelijk kunt opladen. U kunt doorgaan met fotograferen zonder te hoeven stoppen en een plek te vinden om op te laden.

Mavic Air 2 Batterij-Adapter

SanDisk Extreme microSD-kaart 128 GB

Dit is een essentieel drone-accessoire voor iedereen. Met de SanDisk Extreme microSD kunt u ongelooflijk snel 4K Ultra HD-video opnemen en filmen . Met deze geheugenkaart kunt u elk moment in adembenemende details vastleggen en heel eenvoudig media tussen apparaten overzetten.

Geheugenkaart

Controle Sticks

De Mavic Air 2-afstandsbediening heeft afneembare bedieningssticks die in de afstandsbediening kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. Wanneer u onderweg fotografeert, raden we u aan een reserve set controlesticks op te halen.

Mavic Air 2 Bedieningssticks

Autolader

Of je nu reist tussen bestemmingen of een spannende roadtrip maakt, de Mavic Air 2 autolader is een essentieel accessoire voor jou. Met dit accessoire kun je je Mavic Air 2-drone opladen, met oververhittingsbeveiliging en laagspanningsbeveiligingstechnologie om ervoor te zorgen dat je je drone veilig kunt opladen.

Drone Autolader

Schoudertas

Nadat je al je accessoires en camera-apparatuur hebt uitgekozen, heb je waarschijnlijk een reistas nodig om ze allemaal te dragen. De Mavic Air 2-schoudertas past op uw drone, accessoires en andere fotografie-apparatuur. Slinger het gewoon over je schouder en je bent klaar om te gaan.

Schoudertas

Mavic Air 2 Fly More Combo 

Als je de Mavic Air 2 nog niet hebt gekocht, kun je de Fly More Combo ophalen, die wordt geleverd met de drone plus drie batterijen, een batterijlaadhub, een schoudertas en meer accessoires! Dit handige combopakket bevat alle essentiële Mavic Air 2-accessoires en is goedkoper dan het afzonderlijk kopen van de drone en de accessoires!

Mavic Air 2 Fly More Combo

DJI Care Refresh voor Mavic Air 2

Koop DJI Care Refresh voordat je weg suist op je volgende avontuur om dekking te krijgen voor accidentele schade, drone-vervanging en VIP-prioriteit voor technische ondersteuning.

Dji Care Refresh

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken