Vaderdag drone cadeau tips!

Op zoek naar de leukste Vaderdagcadeaus voor jouw bijzondere held? We hebben een aantal unieke cadeau-ideeën voor Vaderdag verzameld die een glimlach op zijn gezicht zullen toveren!

Ga wandelen 

Mavic 2 Pro

Mavic 2 Pro

Ontdek samen de wonderen van het buitenleven. Of je nu door een bos trekt of een berg oploopt, Mavic 2 Pro is het perfecte Vaderdagcadeau. Mavic 2 Pro heeft een krachtige 1-inch 20MP-sensor, een Hasselblad-camera en tal van intelligente functies. Voor grotere avonturen en grotere besparingen, koop de Mavic 2 Pro (DJI Smart Controller).

Mavic 2 Pro

Koop nu


Verken de stad

Mavic 2 Zoom

Op Zoek Naar De Leukste Vaderdagcadeaus Voor Jouw Bijzondere Held?&Nbsp;We Hebben Een Aantal Unieke Cadeau-Ideeën Voor Vaderdag Verzameld Die Een Glimlach Op Zijn Gezicht Zullen Toveren!

Pak een Mavic 2 Zoom en ervaar samen een prachtig uitzicht over de stad. Mavic 2 Zoom is een geweldig cadeau voor een technische dag, met een optische zoomlens, 48 ​​MP Super Resolution Photo en Dolly Zoom. Zet een glimlach op zijn gezicht met de Mavic 2 Zoom (DJI Smart Controller), waarmee hij de volledige controle heeft over zijn avontuur. 

Mavic 2 Zoom

Koop nu


Ga op een roadtrip

Phantom 4 Pro V2.0

Phantom 4 Pro V2.0

Elke vader vindt het heerlijk om achter het stuur te kruipen en op roadtrip te gaan. Van met gras bedekte duinen tot kronkelende wegen en paden, Phantom 4 Pro V2.0 is een uitstekend Vaderdagcadeau om elk avontuur in stijl vast te leggen. Deze professionele drone biedt 4K / 60fps-video en een mechanische sluiter die met gemak snelle scènes vastlegt. Als je op zoek bent naar een professioneel drone-pakket voor fotografie, pak dan de Phantom 4 Pro + V2.0, die wordt geleverd met een 5,5-inch 1080p-scherm.

Phantom 4 Pro V2.0

Koop nu


Familie plezier

Mavic Mini

Mavic Mini

Zet een tent in de achtertuin op, rooster wat s’mores en geniet van Vaderdag met het hele gezin samen. Je kunt je dagelijkse avonturen vastleggen met Mavic Mini, die slechts 249 g weegt en 2,7K Quad HD-video kan opnemen. 

Mavic Mini

Koop nu


DJI Vaderdag cadeau-ideeën

Bemachtig een DJI-product, probeer een van onze unieke Vaderdag-cadeau-ideeën uit en geef hem een ​​cadeau dat hij altijd zal onthouden!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken